Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Leeds, UK
И аз искам пак, ама няма. Бела, ти в кой район беше?
Североизток,  Лийдс!
Ето малко снимки за теб и за който обича сняг.😁

# 556
Много е хубаво Белла!
И аз съм в този район (по на север), но тук има съвсем малко сняг и го обръща на дъжд.

# 557
На север от Белла

# 558
Аз обичам, ама на снимки 😀😀😀😀, вашите са страхотни

# 559
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много хубави снимки Simple Smile Обичам сняг, но вече искам пролет аз, нацъфтели цветя, пеещи птички Simple Smile

# 560
  • Оптимист по принуда
О, супер, мерси, Белче Heart Идвали сме в Лийдс, много хубав град, много ни хареса. Ще трябва да го посетим пак.

# 561
  • Leeds, UK
Синчето спретна набързо един снежен приятел

Деми, като се размине Ковида ми заповядайте на гости🤗

# 562
Пак сме със сняг!☹

При вас как е?
Вали на парцали, но не трупа. Топи се макар да е малко над нулата. Опасявам се, че ще заледи. Стига ми толкова сняг. Да идва пролетта вече!

Джоди, Ladybird_, къде сте? Че и аз съм на север. Да не се окажем на близо.

# 563
Много красиво, при нас само стуууд 🥶

# 564
  • Glasgow
Че хубаво със сняг Heart Ние си нямаме, само кучи студ и лед, тази сутрин не можах да си изхвърля боклука, заледен беше капакът Simple Smile Направих 'освещаване' на новото място вчера, с парти от..1 гост, толкова ни е позволено. Приятно е и имам една нахална катерица, още като идвах на оглед се мотаеше само в моя ареал Simple Smile Дава да я пипам, яде ядките дето и давам. Сива. Червена откак съм дошла не съм виждала, моят хазаин сравни червенити и сивите с индианците и американците.

# 565
CМ дай мнение за генииалната приятелка, имам я на книга, но не съм я чела.

# 566
  • Манчестър
CМ дай мнение за генииалната приятелка, имам я на книга, но не съм я чела.

Цялата четирилогия имам, но не й е дошъл реда още.

# 567
  • UK
Май е тийнейджърска драма, не е ли? Приятелка ми я препоръчва, но затова не съм в почнала. Има и сериал сега.

# 568
Май е тийнейджърска драма, не е ли? Приятелка ми я препоръчва, но затова не съм в почнала. Има и сериал сега.

Май не е, поне това което аз съм чела. Но не съм я почнала. Иначе и аз я имам цялата, но ми е електронна.

# 569
Аз първо книгите прочетох беше отдавна, преди 2-3 години и четирите. Помня, че ги четох денонощно книгите Simple Smile Не е тийн драма, не Simple Smile На мен много ми харесват! Адаптацията на НВО също е добра.

Общи условия

Активация на акаунт