Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Добро утро!

Стопи ли се снегът на север? При нас няма сняг, само дъжд но поне вече нене толкова студено. Аз вече се приготвям за пролет и затопляне.

За Амазон Прайм, ние го ползваме от години и сме много доволни, но ние пазаруваме основно онлайн. Мисля че миналото лято промениха полисито за " next day delivery" , но пак доста неща пристигат на следващия ден. Гледаме много на Прайм-сериали, филми последната година направо изтъркахме Прайм , Нетфликс, Дисни, Itv player- нищо не остана за гледане.
Бриджъртън го пусках поне 4 пъти да го гледах и едва съм стигнах до 3ти епизод, но май няма да му давам повече шансове. От сериалите чакам някой нови сезони да излязат, за сега разтоварваме с BIg Bang Theory и Schitt's Creek, вторият го открихме скоро, разтоварва ни доста и следя Wandavision- харесва ми,че сериите излизат по една на седмица, да има поне малко емоция.  Сега съм минала на филми, последно гледах "Того" и "Palm trees in the Snow" доста ми харесаха и двата, великолепна природа.
В нас, децата гледат тв до към 6ч., след това сме ние с ММ.

Благодаря,че споменахте "Гениалната приятелка", ще си я запиша в списъка с книги. Аз съм натрупала една камара книги на нощното шкафче още от лятото, но нещо не ми върви четенето. Първия локдаун изчетох света, сега от месеци мъча една книга и няма прочитане. Направо вече нищо не ми се прави, нито ми се чете, нито телевизия нищо. Ама пък ми се яде много хахаха, обаче направих "Dry January" и мисля да продължа.

Сънувах два пъти, че влизам в Сейнсбъри и в една поликлиника без маска, кошмар.

# 586
  • UK
Хаха, и аз така изгледах Бриджъртън, той си е направен за забавление, като пародия на Джейн Остин, с колоритни герои и хумористични ситуации, скандални реплики, нищо, което да има общо с епохата, а точно обратното, да я осмее. Като карнавал е този сериал. Създателката е Шонда Раймс, която е цветнокожа, и е автор и на Анатомията на Грей, та при нея още там преди повече от 10 г присъстваха всички цветове, раси и сексуални ориентации. Тя е като икона вече в онези среди. Заради нея го изгледах, но към книгата няма как да посегна.

# 587
GreenP, щом харесвате TBBT, вижте и Young Sheldon. 3 сезона са излезли, четвъртия върви в Щатите, но тук го няма още.

Записах си няколко заглавия от вашите, момичета.

# 588
  • Leeds, UK
Снегът е на каша тук обаче гледах прогнозата, че от събота започва да вали цяла седмица. Закарах си колата на гараж да ми сложат 4 нови гуми, защото моите бяха като галоши и се паникьосах, че няма да се справя в снега отново.
Аз повече чета, отколкото гледам. Свалих си всички книги на Стивън Кинг и съм ги почнала наред. Харесвам и Дан Браун.

# 589
При нас сняг няма и е 9С. И да имаше не бих се оплаквала. Отпуска съм една седмица и се занимавам с новото си хоби. Свещи.
Скрит текст:

# 590
  • До хладилника, който обичам
Оказах се с много натрупана отпуска. Благодарение на имейл миналия април, който можеше да бъде прочетен погрешно, половината колеги сега избухват в отпуски, и аз в кюпа. Мениджърката ми вика, нямам какво да направя, и аз имам натрупана отпуска. Казвам ѝ, ок, не е твоя вината, ще взимам отпуска, щом трябва, ако не си имала време да погледнеш ексела, който ти пратих, виж го, ако има нещо за поправка, кажи ми през април, като се върна. Погледа ме две секунди, преди да разбере и да се разхили.
4 седмици на половин ден имам да взема до края на март. Дано поне наваксам със сериали. Почнах Арсен Люпен, но имам списък, за който ми трябват 4 години отпуска.

# 591
Няма сняг на север. Наводнени сме. От сутринта няколко пожарни коли се борят с водата. Само 3 или 4 къщи пострадаха. Но на места е много по-зле като гледам новините. Има затворени главни пътища. Дават го поне седмица обилни валежи, които ще преминат в сняг.

Поне до 2024г ще сме в тоя ад. Ей го - изпуснаха юарския щам. Засечени са случаи и в Йоркско😠Аман от права и толерантност, и от глупостта на някои хора!
Много ми е мъчно за капитам Мур. Светъл му път!

Виртуално черпя за малката ни именичка.

# 592
  • След завоя в дясно
Бриджъртън и на мен малко блудкав ми дойде, но нямах нищо на против да гледам разноцветни актьори Simple Smile
Amazon Prime ползваме от години, от време на време гледаме и някои друг филм. Има доста неща, но не всичко си заслужава.
Като сме си заговорили за книги прочетох Tidelands P. Gregory хареса ми, сега чета Three Daughters of Eve E. Shafak (не знам дали са преведени на български затова ги изписвам така).
Момичетата, които ползвате уча се, само уроците за деца в чужбина ли ползвате или другите също?
Самите уроците за деца в чужбина са добри, но след това тестовете, които правят като цяло са лесни, но обяснението на въпроса им идва много объркващо на моите.

# 593
  • UK
Памперс, да ти е жива и здрава именичка. Много вкусно изглежда това руло, много обичам.
Гледах по новините кадри от наводненичта , много страшно дано скоро свърши дъждовния сезон.

Младия Шелдън го гледах по телевизията няколко пъти, обяче нещо  не ме грабва. Незнам може просто да съм в такова настроение ,та нови сериали не ми се почват.

# 594
  • UK
Pampers, вашата къща ли е наводнена?

# 595
  • До хладилника, който обичам
Момичетата, които ползвате уча се, само уроците за деца в чужбина ли ползвате или другите също?
Самите уроците за деца в чужбина са добри, но след това тестовете, които правят като цяло са лесни, но обяснението на въпроса им идва много объркващо на моите.
Всичко ползвам аз, не само тези за деца в чужбина. Моята гледна точка е, че това е в добавка на всичко друго, не вместо (защото системите и методите са различни). И като гледа дроби по байтсайз и после уча.се, ще разбере повече, отколкото само едното, или другото, примерно.

# 596
Pampers, вашата къща ли е наводнена?
За щастие, не. През 3 къщи от нас е едната. Щеше и колите ни да наводни. Добре, че едната съседка ме викна да ги местим. Водата беше на средата на гумите😱

# 597
  • UK
Радвам се, че сте се разминали.
Бу, каква приятна изненада, честита отпуска Simple Smile

# 598
  • UK
Psmpers, дано не ви стига водата.

# 599
  • Glasgow
Гугъл ме излъга, че ще има сняг сутринта и кукнах по никое време, пак няма Sad
Излязъл е филмът Father в някои торенти, но аз не мога да си излъжа компютъра даже през прокси, откога го чакам този филм. Вие теглите ли 'нелегално'?
Имам интервю днес в 1 в една агенция, стискайте ми палци, дори доброволческа работа, поне да правя нещо.
Моите хазаи са инженери и работят от вкъщи, с 2 малки деца, които също са вкъщи, пихме кафе вчера с жената и и казвам- поне има с кого да се скараш, аз и това нямам, имаш мъж и деца, а тя- ''Ако мислиш, че е много готино да съм по цял ден с него, много се лъжеш "Grinning

Общи условия

Активация на акаунт