Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета ще подготвям скоро молбата за натурализация на детето, при деца под 5 г. не ми стана ясно пак ли трябват два подписа от хора които я познават повече от три години. Имаме кой да подпише с британски паспорт, но професионалист който да я знае повече от три години май е само стоматоложката ни, другия вариант са градината и училището, но те я познават от по-кратък период. Чудя се дали ситизен адвайс могат да ме насочат...

# 76
  • Великобритания
нашата молба за подновяване на английския паспорт на детето я подписа съседа , пенсионер е , бил е парамедик
всичко става онлайн вече , попълни я човека онлайн , ние получихме смс че е потвърдил и след 4-5 дена получихме паспорта

# 77
Аз не подновявам пускам натурализация. И на всяко подновяване ли се иска подпис после...

# 78
# 79
Аз не подновявам пускам натурализация. И на всяко подновяване ли се иска подпис после...

На голямата натурализацията я правихме най-първо и беше, сигурно преди 2 години вече. Още ходеше на детска градина от тия които са за най-малките, не в училище. Те ми разписаха едната форма, а другата беше една колежка на мъжа ми. Доклото си спомням, пурвият подпис е на някой който се “грижи” за детето- градина, училище, хелт визитор. Втория, май е на човек който нас познава повече от еди колко си време. Може и да греша, но това ми е спомена.

# 80
Така е Ронка, намерих я най-накрая информацията:) заблудила съм се от молбите за възрастни. Значи ще помоля учителката й и наша позната, която я знае от бебе. Голямо размотаване с нейните документи направихме и вече не остана време да се мотаме:)

# 81
  • Bristol
И на всяко подновяване ли се иска подпис после...
Точно преди няколко месеца подновявах паспорта на щерката онлайн и не ми поискаха подпис от трето лице.

# 82
  • London
По правилник се иска и при подновяване. Може поради ситуацията с ковид да има някакво смекчаване. За всеки случай, ако не се иска е по-добре.

# 83
Сложих да пека ядки, че се подсетих за любителите на уийски да препоръчам Jura seven wood. ММ вчера го поръча, доста интересен вкус, отлежавало е в седем различни вида дървени бъчви.

# 84
  • на малък остров в океана
Ние много преди да дойдем в Ирландия бяхме фенове на ирландските уискита.
За Коледа взехме 10 годишен Bushmills single malt. Офертата на Теско е неустоима - намален е от 45 на 30 евро.

# 85
Карантини, отмениха полетите, очаквам и сухопътно да затворят скоро....честито предколедно и предновогодишно. Жалко. Добре, че не се напъвахме да се прибираме.

# 86
  • Bristol
Карантини, отмениха полетите, очаквам и сухопътно да затворят скоро....честито предколедно и предновогодишно. Жалко. Добре, че не се напъвахме да се прибираме.
Щом и Швеция променяли драстично подхода си за справяне с вируса... В тях ми беше надеждата. Дори смеех да мечтая за ски ваканция февруари в Швеция 😔

La Carta, за предните паспорти ни трябваше подпис, да. Сега от любопитство разрових, ако имат навършени 11 години и не е първи паспорт, нямало нужда от подпис от трето лице Simple Smile

# 87
  • Великобритания
има ли някой информация за новия щам , че чета вече пета различна статия

# 88
  • Манчестър
има ли някой информация за новия щам , че чета вече пета различна статия

Имам. Няма такъв щам....правителството услужливо изчака парламента да излезе във ваканция и го обяви.

# 89
И аз вече се съмнявам. Много предБрекзитно излезе тоз нов щам. Отмениха ли полетите към и от другите държави, дето го имали новия щам?
Мм каза че съм дива коНспираторка 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт