Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Манчестър
И аз вече се съмнявам. Много предБрекзитно излезе тоз нов щам. Отмениха ли полетите към и от другите държави, дето го имали новия щам?
Мм каза че съм дива коНспираторка 😀😀

Ами много случайности станаха...😀

Отмениха и продължават да отменят, а той вируса си е във въздуха .....

# 91
  • Великобритания
честно казано и аз така мисля наистина , много много навързани стават нещата .. до къде ще стигнат не ми се мисли
чух че Франция и Германия май ще отменят полетите , но не съм сигурна

# 92
  • Манчестър
честно казано и аз така мисля наистина , много много навързани стават нещата .. до къде ще стигнат не ми се мисли
чух че Франция и Германия май ще отменят полетите , но не съм сигурна

https://www.168chasa.bg/article/9302725

# 93
  • UK
Франция не само полети, но затворили и фериботи те за 48 часа.
Нещо много подозрителна стана тая работа. Как пък точно  когато трябва сделката да решат. Как пък от Лондон тръгна новият щам. Абе глупости.

# 94
И пролетта и сега мерките се взимаха от Европа. Тя затвори границите тогава, сега отново Ла манша е блокиран от страна на Франция. Тук, каквито и мерки да се предприемат, контролът е пожелателен.

# 95
И пролетта и сега мерките се взимаха от Европа. Тя затвори границите тогава, сега отново Ла манша е блокиран от страна на Франция. Тук, каквито и мерки да се предприемат, контролът е пожелателен.

След като има глоби изобщо не е пожелателен контрола.
След като се затварят бизнеси и мерките не са пожелателни......

# 96
За затворените бизнеси е ясно. Ние в Локдаун ходихме да пазаруваме на 40 км. Карантина стояхме 14 дена. Никой не ни е проверявал. Нито ме дебнат зя колко време съм излизала от вкъщи в локдауна. Колко са глобените? Не са тръгнали КПП та да слагат. Айде стига, моля.

# 97
За затворените бизнеси е ясно. Ние в Локдаун ходихме да пазаруваме на 40 км. Карантина стояхме 14 дена. Никой не ни е проверявал. Нито ме дебнат зя колко време съм излизала от вкъщи в локдауна. Колко са глобените? Не са тръгнали КПП та да слагат. Айде стига, моля.

чудя се как да ти отговоря.... защото с такава гордост се хвалиш.
За огромно съжаление не сте само вие - то се вижда и по резултатите - етническите малцинства/в които и ние попадаме/ дават най-много жертви.......
Явно сме навикнали на сопа и трудно се приспособяваме....
Има и друго изследване - по-богатите и по-образованите спазват в по-голяма степен правилата....

# 98
Някъде да написах че не съм ги спазвала? Не съм ходила в Tier 3. В Локдаун ходех да си купя брашно. Защото в местният Лидл нямаше. Веднъж. Купих си повечко. За да не ми се налага да ходя отново.

# 99
  • Bristol
То и не винаги спазваме ограниченията за скорост по пътищата и много често не ни хващат, но това не означава, че са пожелателни...
Масово спират полетите от и до UK и Северна Ирландия.
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-55385768

# 100
brumm извинявай, че не съм те разбрала и съм те засегнала/обидила.

# 101
  • на малък остров в океана
И Ирландия спира полетите днес и утре, фериботите също.
https://www.rte.ie/news/2020/1220/1185542-covid-19/
Ние спазваме всички ограничения, сега при нас е сравнително отхлабено. Level 3 сме от 5 възможни. Успях да се пострижа миналата седмица дори.

Пазете се много. И весели празници 😊

# 102
Може би и аз не се изразих правилно. Не са пожелателни, но все пак я няма българската "полицейщина".
Добре де, аз не разбрах, защо спряха камионите, които влизат към Великобритания? Нали щама е при нас? Айде, да спрат онези които излзиат, разбирам. Ама влизащите защо?

# 103
  • Bristol
Защото сигурно не искат феритата и влаковете да пътуват в обратна посока празни и камионите да останат в Англия за кой знае колко време.
Предполагам, че скоро този щам ще го потвърдят и от други страни. Съмнява ме само тук да го има и то баш в Кент и Лондон, а не примерно северозападна Англия Wink Най-вероятно сме си го внесли, просто тук правят повече проучване и тестване на вируса и затова първи го засичат. Чакаме новини и от другите европейски страни.

# 104
  • Оптимист по принуда
Защото камионите, пътуващи насам, в повечето случаи се връщат с товар обратно в Европа.

Общи условия

Активация на акаунт