Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 706
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Чукарландия
Весело посрещане на Новата година и от мен! 🎉🎉🎉
 Аз ще съм с La Belle Jean Paul Gaultier, като името ми и в съответствие с настроението ми! Прекрасен! ❤️

# 451
Някъде нелегално Simple Smile

Но може да се напръскаш и да гледаш традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония. Любимо преживяване. 🍾

Чудесна идея!

# 452
Аз ще съм с едно скромно френско парфюмче, евтинко, Made in India пише - Delicat - New World. Понеже ми е подарено with much love.

А иначе искам да питам кой ви е любимият парфюм на Серж Лютенс? Влюбих се в "А ла нюи" (по препоръка на форума си го взех, благодаря). Станах от един път фен на марката, но друг не познавам...

# 453
Весело посрещане на 2021 от мен! Nature Star2
Равносметка... Към момента имам 18 бутилчета, още толкова отливки и мострички. Благодарна съм на дамите, които ме запознаха с аромати. Пролетта бях по-активна, но тогава смятам, че на повечето от нас ни се наруши баланса и избягахме в парфюмно опиянение. Поне за мен важи със сигурност.
Запознах се с повечето аромати на MFK, някои на TT, но не са моята чаша чай. Бях стигнала до 26 бутилчици, но започнах да се задушавам. Някои подарих, някои продадох или размених. Смятам да поработя над намаляване на колекцията и може би за известно време пренасочване на енергията в друга сфера Simple Smile

# 454
  • Бургас
На Серж Лютенс харесвам само А ла нюи, много трудно се носят тези парфюми и не са по мой вкус.Весело посрещане на 2021г.Heartpulse

# 455
И от мен весело посрещане на новата година и много нови парфюмни любови през 2021!
Благодарение на дамите тук се запознах с нови ароматир но най-вече разбрах, че все още има ХОРА, мили, човечни и добри. Няма случайни неща в тоя живот, нито случайни срещи, за да стане нещо по определен начин, значи е трябвало да се случи точно така.
Бъдете здрави и продължавайте да пишете за общата ни любов-парфюмите!

# 456
  • sofia
Весело посрещане на новата година и от мен, парфюмни вълшебници! Отскоро се включих в темите за парфюми и сайтове, но така завихрихте лудостта ми, че чакам още 6 стъклени бутилчици с магия. Бъдете здрави!

# 457
  • Пловдив
Весело посрещане на новата 2021г. и от мен. Бъдете здрави и правете добро! Не само по празниците. Вашето усилие може да е минимално, а за човека отсреща да значи много!
След тестване на наистина страшно много аромати, ето кои са моите открития за тази година. Най - вече Eau Extraordinaire. Какъв кеф ми носи този парфюм, само аз си знам. С Fusion все още се запознаваме. А другите си пръскам често. Харесах тази линия много.

# 458
Весело посрещане на новата година, дами! 🥂

Възползвам се да поискам мнение за JULIETTE HAS A GUN MOON DANCE, ако някой го е тествал, гледам че повечето мнения са позитивни, но някои хора твърдят, че има неприятна “животинска” нотка в началото, а относно това, че бил малко винтидж - проблеми няма!
Ще се радвам някой да сподели впечатления. 🌷

# 459
Весело посрещане на Новата 2021 година, ароматни момичета и момчета! Champagne
Пожелавам ви от все сърце силна и благополучна година, много парфюмни (и не само) любови, и щастливи мигове със скъпите ви хора!
(Останалото сами ще си го купим. Stuck Out Tongue)

Благодаря ви за чудесната копания, за споделените емоции, и за споделеното лудо хоби- парфюмите. Никой друг аксесоар не носи такава магия. Парфюмният гардероб е ароматна библиотека, живи спомени, машина на времето, или средство за телепортация. От Мария Антоанета, през горящ асфалт, потни магаренца и екзотични острови, до социалистически стол и нармаг - всичко е на едно "фъс" разстояние.

SOTD: Marc Jacobs Decadence
Ах, как роптах срещу бутилката! Няма да го докосна Това! Ни-ко-га! Nerd
Пробвах на блотер, ахнах....тропнах с крак- не.
5 години по-късно пробвах на кожа- заспа ми! И се предадох. Получих го за РД- малка, и голяма бутилка, да не вземат да ми го променят.
Прекрасна роза с ветивер, много сладка,  подложена със сладко от сливи, но ветиверът не му позволява да тръгне в посока към сладкарницата. Гурме е това, може би на границата с гурме ароматите. Прекрасен!
Имат обща нота с Mugler Aura, което ме изумява. Имат някаква далечна родственост, което само ме радва. Обожавам Аура.
Sparkling Heart Хуморът на бутилката ми убягва. Прилича ми на играчка.

Това е третата ми любов в безумна бутилка. Първата е Burberry The Beat, (манерка за вода, вие подигравате ли се с мен!)  Burberry London ( парфюм в одеялце за пикник? защо, за Бога!). От The Beat EdP съм изразходила 4 бутилки. Веднъж реших да ги пробвам и двата на инат, ей така, от мазохизъм. Бях убедена, че ще са ужасни. А там вътре дремели съкровища! Two Hearts

# 460
  • в Кошера
Момичета и момчета прекрасни, пожелавам ви весело, ароматно и незабравимо посрещане на 2021!
И с нетърпение очаквам парфюмните ви включвания догодина (т.е. още утре; все някой ще има сърцето, желанието и 'неблагоразумието' да ви (си) подари любов и изживяване във флакон; ние си знаем как е и какво ни носи). Bowtie
Колкото и странна да беше 2020, общата ни страст не утихна, не се смири... едва ли някога ще. Не (си) го и пожелавам! CloseBowtieSmiling Imp
Сияйте и излъчвайте, бъдете здрави, щастливи и споделени! HugHeart Eyes
А за днес - Сантал Роял! Без обмисляне и дилеми. Broken Heart

# 461
  • В сърцето на един мъж
Искам да ви пожелая весело посрещане мили момичета!!! През 2021 нека сме здрави, обичани, обичащи и разбира се прекрасно ухаещи 😉
Равносметката за 2020 година е около 10 нови парфюма, всичките безкрайно желани, и станали ми много любими. Някои от тях дори повторих в рамките на годината.
 Към момента нямам парфюмни желания, но до кога не се знае.
Коледа посрещнах с BOUCHERON ROSE D'ISPARTA, който си самоподарих сама, а тази вечер ще бъда с ❤❤❤
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Velorum-44382.html
който пък получих на Коледа от ЛМ 😍😍😍. Обожавам бял шоколад, а тук се усеща разкошно.

# 462
Весело посрещане на Новата година! Nature SparklesCocktailChampagne

Днес съм без парфюм, май за първи път ми се случва. Танцувам в кухнята сред прекрасни ухания, които се носят отвсякъде и им се наслаждавам. Очертава се и днес да съм котеляшка Wink (хибрид от мацка и пепеляшка) Поне още малко ще съм пепеляшка, после ще се превърна в принцеса, надявам се. Stuck Out Tongue Winking Eye

Решила съм да сложа La Vie Est Belle L'Éclat Gift Heart много ми е искрист и блещукащ. Зарежда ме, удобен ми е и ми носи много слъчево настроение! Nature High BrightnessNature Star2Nature Boom

Бъдете здрави, момичета и момчета! С вас успях да премина много по-леко през проклетата, отиваща си година!
Благодаря ви от сърце!  Hug

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 11:51 от Sysly

# 463
  • виртуално
Весели празници , да сме здрави и със 100% обоняние.

2020 ми донесе 28бр нови покупки и около 6бр от размяна, почти всичките си ги харесвам и ползвам, но откритието ми е Burberry Her / Intense.
Коледа посрещнах традиционно с Gloria Cacharel  , за довечера още не съм решила.

# 464
Весело довечера, момичета и момчета!

Ще запомня годината с благодарност- за това, че сме живи и здрави, че имаме топъл дом и хора, които ни обичат.
За следващата нямам очаквания, а една единствена молба- за здраве и любов. Всичко друго се намества. Heartpulse

Още много споделени парфюмни любови на всички Kiss

Общи условия

Активация на акаунт