Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 706
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Аз се моля през следващата година да ръсят по-малко рози и по-малко пачули в парфюмите, които ще сътворят, защото просто ме задушиха тази година! Особено с рози! Как е възможно да е толкова красиво като цвете и така неприятно за мен като аромат... 🙄

# 436
И аз ще си открадна идеята ви и ще купувам предимно сетове. Парфюмирам се повече като терапия, отколкото да събирам комплименти и внимание, и постоянно искам нещо ново. Виали, отливки и дискавъри сетове отлично отговарят на търсенията ми. Ще си купя със сигурност само бутилче Chergui, ще помисля и пробвам още Baccarat  и ще продължавам да търся проба на Hayati.

Благодаря на всички мили и щедри съфорумци - стари познати и нови,  които разменяха, подаряваха, пращаха ми бутилчици и правеха всякакви чудеса, за да ме срещнат с бленувани или неподозирано красиви парфюми.
Благодаря и на всички пишещи в темата! Обожавам да чета тук, чудесни сте!

Весело посрещане на новата година!
Може би ще съм с Coromandel edt. Харесвам го повече на пролетна или стайна температура.

# 437
  • by the sea
По цял ден гледам парфюмни сайтове и се дразня, почти реших какво ще си купя януари. Реших ако разликата със чуждестранни сайтове е около 10лв да не поръчвам от тях, а от по-малките български сайтчета, за подкрепа на сънародниците.   
За нова година ще съм с Mon Guerlain Florale , весело изкарване на всички Simple Smile желая ви  изобилна на здраве , щастие и нови парфюми година

# 438
Ralitsa_, редактирах преди да прочета твоя пост, оставих само позитивната част Wink , нали са празници Hug !
И на мен ми е една от любимите теми, точно това споделих, че за мен ароматите според момента са балсам за душата, добавка за  увереност, емоция, закачка Wink , черешката на тортата.
Аз също се запалих по мостри, травъл версии и т.п. За момента идеално ми укротяват апетита, който четейки тук  няма как да няма Hug с тези прекрасни описания и снимки.
На НГ планирам най-накрая да съм с Bouquet Ideale, а за първи ден от новата година си имам една изненада като аромат в 15мл. версия. Ще споделя после дали ми хареса. Ще бъде подарък от мен за мен.

# 439
Аз съм получавала доста интересни и разнообразни мостри при размени (благодаря на всички, които ми ги изпратиха!), но единствените, в които се влюбих безпаметно и дълбоко, са Cuir Patchouli Elie Saab (сигурно ви писна само да го хваля, съжалявам!) и Laudano Nero.

И двата получих покрай други парфюми и въобще бях забравила, че ги имам. Пръснах ей така просто, от любопитство и за да уважа човека, който ги изпраща. Обаче, както с любовта, чудесата се случват там където не очакваш.

Та в този ред на мисли, пожелавам на всички ви да имате година, изпълнена с чудеса!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:13 от Jollie

# 440
Нареждам се и аз с Благодарност!
Годината беше доста шантава, покрай ИП тази тема ми беше като един малък парфюмен розов облак , внасяхте ми много настроение, положителни емоции, давахте добри съвети къде съм се вслушвала, къде не (затова са слепите покупки) не се включвам много в темата, но ви чета сутрин с кафето,и не само!
Благодаря и на всички прекрасни феи,които са откликвали в търсенето на ново парфюмно изживяване! 💐
Бъдете здрави!

SODT за утре вечер JPG La Bell-това е моето парфюмно откритие за тази година

Весело посрещане на 2021🥂🍾🎉

# 441
Чакам утре TT Lince и нямам търпение. Като за последно тази година.   Весело посрещане на празника!

# 442
  • при морето
Много сте страхотни всички,които пишете тук,винаги съм го признавала!Абсолютни и във всяко отношение невероятни!Гордея се със себе си,че ви намерих и винаги, винаги,да,ще твърдя,че тук ми е прекрасно да вляза и да си стопля душата!Някои правите най-чудесните описания на парфюми,просто го можете,но и другите,които не го умеем толкова,кипим от емоциите на изживяването да усетиш,да почувстваш,да вдишаш...Уникално изживяване са това,ароматите.Но и ние,момичетата,които ги харесваме,сме уникални,защото това да споделиш всяка една част от емоцията на другия,си е своего рода приятелство,съпреживяването ражда особена връзка между нас,прави ни близки.И сега ще кажа едно огромно благодаря на всички,които пишете тук!Благодаря ви,момичета и момчета,разбира се,които също са великолепни,за това,че ми помогнахте да бъда част от вашата емоция и че ме подкрепяхте в лудостта ми!
Днес ми пристигна Tom Ford Champaca absolute ,и ...ще повярвате ли,че още не съм го пръснала,пробвала,вдишала.Сериозно говоря,да.Изпитвам волята.Оказва се,че мога.
Равносметката?Да си призная никак не обичам да правя равносметки.Да давам обещания също не е в стила ми.Винаги ги нарушавам,така че няма смисъл.А равносметките ги правя всеки ден за всяко нещо,така че при парфюмите малко ще наруша стереотипа,защото там просто не ми се получават.Винаги ги опровергавам.Ако трябва да бъда докрай честна ще кажа,че и тази година купувах като полудяла,но винаги ме застигаше разочарование,колкото и да се самоубеждавах,че ми харесва нещо,то просто в един момент отиваше при другите,трупаше прах и го забравях.Имаше периоди,в които се питах аз ли нещо не съм в ред,защо нищо не ме грабва,после изведнъж пристигаше отливка или проба и аз се съживявах и яхвах коня....Общо взето искам всеки ден не по един обаче,а поне по 5-10 да пробвам,да се оставям на различни усещания,мисли,преживявания.Не знам дали ще поискам пълни бутилки,не твърдя,че ще се откажа да притежавам.
Еми,това е,момичета мили,мои,скъпи,всичките до една.Прекрасна Нова година изживейте и се постарайте да се усмихвате повече не,а през цялото време,и пръскайте,живейте с парфюмите си,усещайте и всяка част от сетивата си,от самите себе си,както усещате любимия аромат,отдайте се на красотата на мига!Наздраве за вас!

# 443
Много моля, скоро да се напръскаш с Champaca Absolute и да споделиш впечатления! 🤗

# 444
И на мен ще ми е интересно, аз се влюбих на блотер в него, но върху мен-чист сапун! Много ме е яд, че не ми седи..

# 445
  • при морето
Утре!Иначе,ако се разочаровам,или възхитя сега, утре.... пак на голото бърдо,хах!Все пак една изненада да си оставя за утре...че то като гледам по три на ден пристигаха и си ги нарочвах за всеки следващ ден да имам,ама познай,като една стоглава ламя ги отварях и изпръсквах още същия ден.
Коригирам-изпръсквах като съм написала излиза,че е било проба,мостра,такова нещо.
Не,казвам ,че пристигаха парфюми,от които пръскам,после пак и ...отива в шкафа,при другите.Тоест иззненада няма.И понеже не съм доволна съответно отварям следващия и всичко се повтаря...пак.Рядко да не е било същото.Така че.Казвам ви,чудо съм аз.
Всъщност,има и неща,които ми харесаха и ми е кеф,че ги придобих.При мен са.В големи бутилки.Но пак стоят непотърсени.Равносметка-дали ни трябват нещата в пълен размер.И не си ли давам сметка,че бързо ми омръзват вече и парфюмите?Хм,тревожно е.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 01:29 от Winter fairy

# 446
Стискам палци да ти хареса, страхотен аромат е . 😘

# 447
Парфюмната година завърши тържествено за мен, днес ми пристигна така чаканата последна поръчка от Oriza L Legrand - Jardins d'Armide и бутилче резерв на Reve d'Ossian
Дали има някое новогодишно дворцово бал-парти, на което да разнося първия? 😊

# 448
Някъде нелегално Simple Smile

Но може да се напръскаш и да гледаш традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония. Любимо преживяване. 🍾

# 449
  • Габрово
Тази година тествах и открих много аромати ,
но заобичах  La nuit Tresor.

Общи условия

Активация на акаунт