Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 651
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Cvetinkka, a усещаш ли индрише в Делина, или само моят нос го регистрира?🤣

# 646
Все си мечтаех да пробвам тая велика Делина, защото шишенцето ми прилича на сапун Lux от детството ми още, когато събирах сапуни. А и много близка моя приятелка също ми каза "мирише луксозно", но аз рози не обичам, а сега като прочетох, че има и личи... две от най-недолюбваните от мен съставки за парфюм в една бутилка, е равнозначно на ужас 😆 А рози на цвете и личи да хапвам, много обичам. Изоставям желанието си за проба!

Ще си гризна от себе си! Днес сложих следобед Eau de Shalimar Guerlain - моите захарни лимонови целувки! 💋

# 647
Smartieне усещам и индрише, за щастие, защото го ненавиждам от дете, когато една от бабите ми слагаш в едни от компотите. В Делина усещам главно божур и ванилия и абсолютно никаква роза.

# 648
  • София
...но аз рози не обичам, а сега като прочетох, че има и личи... две от най-недолюбваните от мен съставки за парфюм в една бутилка, е равнозначно на ужас 😆 А рози на цвете и личи да хапвам, много обичам. ...

Направо се подписвам под това. И аз супер рядко мога да нося парфюм с рози (трябва да са много зелени и свежи рози, за да ми паснат), а личите са ми просто абсолютно анти...

# 649
Азалия, когато ме уцели стрелата на парфюмния Амур и аз не харесвах рози. Особено пък след Лирик на Амуаж си казх парфюм с рози повече не. Обаче Делина не може да не познавам иии розите там са разцъфнали и приятно локумени, както ги помирисваш от розови и цикламени рози в градината, чак ми харесаха, не са сварени рози. И не я отписвай Делина Simple Smile

# 650
Първа среща с Coco EDP. Впечатлена съм. Не бих го нарекла ретро, а класически. Парфюм с характер. Парфюм, който се откроява. И е секси.

# 651
За много години и честити именици!
Аз съм в парфюмна серия. След като за Коледа получих Roses Greedy и Hundred Silent Ways Heart Eyes , за Нова година си самоподарих и чакам Jasminisha на Moresque.
Като нямам възможност за размени тук, успях да продам два парфюма в ибей и веднага запълних с https://www.fragrantica.com/perfume/Vilhelm-Parfumerie/Fleur-Burlesque-30929.html, който ми беше в уишлиста.
Поръчах и три парфюма на Zara от серията на Jo Malone. Може би сте ги коментирали ...
Имам мноого проби още непробвани, че от сайта, от който поръчвах напоследък, са доста дащни.

Делина пробвах скоро. Макар че обичам рози, не успя да ме трогне чак толкова, че да мечтая за него. Може би очаквах твърде много.

# 652
Dez, много се радвам, че ти е харесвал Club de Nuit Intense Woman и Bareeq. И двата са невероятни за мен. А пък цените им са... направо смешни.

И в този ред на мисли, четейки коментарите се замислям сериозно за прословутата Зебра...

Никога не ми е пречела ниската цена да се радвам и да харесвам някой аромат, също както високата цена не е гаранция за нещо хубаво.

Радвам се като чета, че и други хора са като мен.

Аз тези дни и днес нося често Gold Rose Oudh Tiziana Terenzi. Колко е полярен този парфюм в околните не е истина. Сестра ми слиза от колата, когато съм с него. Една приятелка не може да се отдалечи от мен, иска постоянно да го усеща. Интересна работа Simple Smile))

Честит празник на всички, празнуващи днес! 🌸

# 653
Обаче Делина не може да не познавам иии розите там са разцъфнали и приятно локумени,...
Това ме довърши! 😆 Ненавиждам розов локум! Толкова неприятно да ми мирише това нещо, че не е истина. Няма да казвам каква ми е асоциацията, че има тънки души тук, не искам да обезпокоя никого. Ако попадна случайно на Делина все някога, ще я пробвам, но целенасочено да я търся за проба - не. Благодаря много, всяка дума за този парфюм ми е от полза, макар често представите, които изграждам за някои от великите аромати на нашето време, да се разпадат на пух и прах когато успея да ги пробвам. Simple Smile

# 654
  • Бургас
Доста често очакваме от един парфюм да е нещо уникално, особено след описания тук и това ни е грешката.Делина не е нищо свръх, нито е нещо не помирисвано, аз съм и голям фен, но не е нищо, което не е правено досега.Добре направен розов парфюм.Аз окончателно реших да се запозная с парфюмите на Puredistance, като ще започна първо с Rubikon.Изгарям от любопитство какво ще ме очаква там, мисля да си поръчам проба и от Chanel le Lion.

# 655
Аз умирам за рози, но от Delina не можах да се насиля да изразходя едно мини. Киселее ми, прилича ми на парфюм от Montale и не успях да го харесам - ще го дам на дъщеря ми да го поноси, просто не е за мен - определям го като аромат за съвсем млади момичета.

# 656
Искам да попитам всички ли парфюми на Salvador Dali са по ретро.Никога не съм пробвала,а цените са много-ниски.Има ли нещо свежо и не ретро сред тях.
На Салвадор Дали познавам само Salvador Dali Crazy Kiss. Подариха ми го преди няколко години, не можах да го нося. Нито е тежък, нито е ретро, нещо като роза, ама не точно. Възприех го като сладникава евтинийка. Парфюми на Салвадор Дали и Елизабет Арден отдавна съм се отказала да тествам. Това не значи, че елиминирам всички евтини парфюми. Напротив, преди време си казах "стига с тези "мъчни" парфюми, които съм накупила, я жените около мен колко приятно и женствено ухаят" и започнах да купувам по-непретенциозни парфюми като My Name  на Трусарди и 212 секси на Каролина Ерера. Това са последните ми придобивки, определям ги като много приятни.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 22:32 от Ваня Ставрева

# 657
  • Germany
...Аз окончателно реших да се запозная с парфюмите на Puredistance, като ще започна първо с Rubikon.Изгарям от любопитство какво ще ме очаква там, мисля да си поръчам проба и от Chanel le Lion.
А как точно стигна до това решение? Какво те провокира, да се спреш на Puredistance за опознаване?

# 658
Може ли няколко думи за Dama Bianca, моля? Simple Smile
Хвърлила съм ѝ оЧо😄

# 659
  • Бургас
Ковачева, интересни са ми още като Йоан Владимир писа за тях преди, общо взето тя ме провокира.Сега друг е въпроса дали ще има нещичко за мен там Satisfied заблестяват ми очите само като ги разглеждам, флаконите са изящни и  мечтая за среща с тези парфюми.Ще се радвам ако ги познаваш да пишеш за тях и ти.Animal Smile Cat

Общи условия

Активация на акаунт