Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 623
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Sysly, така се чувствам и от ЕДП варианта. Жесток е, супер секси парфюм. Ще го подаря на ММ.
Всъщност ЕДТ не съм мирисала, ако може някой да ми каже има ли съществена разлика?
ЕДП е по-плътен,  по-сладък, по-дълбок и смолист. Не е толкова шлейфов, по-тих е. В ЕДТ има повече жиовот и прозрачност, повече блясък и височина, ако мога така да се изразя. Харесвам и него не по малко от тоалетната вода, но ММ не ги познава и не посмях да го запознавам първо с парфюма. Ако хареса този, няма начин да не харесва и ЕДП, но по-нататък.

# 721
  • Стара Загора
Скрит текст:
Sysly, така се чувствам и от ЕДП варианта. Жесток е, супер секси парфюм. Ще го подаря на ММ.
Всъщност ЕДТ не съм мирисала, ако може някой да ми каже има ли съществена разлика?
ЕДП е по-плътен,  по-сладък, по-дълбок и смолист. Не е толкова шлейфов, по-тих е. В ЕДТ има повече жиовот и прозрачност, повече блясък и височина, ако мога така да се изразя. Харесвам и него не по малко от тоалетната вода, но ММ не ги познава и не посмях да го запознавам първо с парфюма. Ако хареса този, няма начин да не харесва и ЕДП, но по-нататък.
Поръчах ЕДТ, колко ли ми трябваше , хахах, за без пари е в Елфрагранс. Ако не го хареса, ще е за мен Simple Smile

# 722
Да, доста съществена.

# 723
  • Viena
Може ли мнение за този парфюм. Martine Micallef Mon Parfum Pearl

# 724
Boss The Scent Private Accord for Her
Мандарини с шоколад и прилична трайност при мен, 4-5 часа в топло време. В студа не знам как е.

# 725
Писала съм за този парфюм в блога и сме го обсъждали. Вафла "черноморец" с портокалови корички и до половин час трайност. Сиаж 0 при мен. Тамън да ти се услади и го няма. Не си заслужава цената.

# 726
  • София
Здравейте. Не знам дали точно това е подходящата тема, но искам да попитам нещо, относно парфюм, който си взех наскоро. Поръчах го от популярен онлайн магазин и това е новия аромат на Hugo Boss - Alive. При проверка на бач кода в сайтове като checkcosmetics и подобни излиза кога е произведен (тоест би следвало да е оригинален), но забелязах, че на флакона, на самото стъкло има някакви дефекти - като малки точки, вдлъбнатини на повърхонста. Има общо 2 на предната част и 1 от задната. Нормално ли е флаконите на оригинални парфюми да имат подобни дефекти или това е гаранция, че продукта е фалшив?

# 727
L'instant de Guerlain EDP съм си купувала за мен

# 728
Момичета, сега ме подсетихте за класическия Л'инстант на Гарлен. Ползвала съм го преди 12 години сигурно. Помня, че е много сладък и експлозивен аромат (тоест с присъствие), но без подробности, тотално съм го забравила като усещане. Може ли да ми го опишете как ви действа на вас?

# 729
  • София
Дъщеря ми като малка го наричаше "локумчето". Плътен, мек, медено сладък, много женствен.

# 730
  • España
Момичета, сега ме подсетихте за класическия Л'инстант на Гарлен. Ползвала съм го преди 12 години сигурно. Помня, че е много сладък и експлозивен аромат (тоест с присъствие), но без подробности, тотално съм го забравила като усещане. Може ли да ми го опишете как ви действа на вас?
Това е един от парфюмите, който винаги ще имам в колекцията си! Още откакто се появи...може би , защото го свързвам с един много хубав етап от живота ми...изключително присъствен и шлейфов... класика...поне в “старата” емисия...Смес от медено-сладка  пудрена ванилия и цветя...аромат, който категорично се заявява и е напълно достатъчен , за да направи деня ви красив и наситен с положителни усещания!

Аз вчера “ открих новия парфюмен сезон с “ Ударно начало, да ми тръгне годината тържествено! 😉
Взех за разучаване и няколко мостри от колекцията на Oriza - да имам време да ги разучавам и пробвам .
Също така реших да се запозная и с парфюмите на Francesca  Bianchi - нарамила съм се с  отливки , така че ще си имам приятни парфюмни занимания в предстоящите дни .

# 731
  • by the sea
Някой има ли и може ли да ми даде мнение за ароматите на  Clean ? Кой ви е или не ви е харесал, трайност и тн.
С две мои приятелки много харесваме свежи и чисти аромати , та мисля че може да се окаже добър избор и за подаръци.  Благодаря Simple Smile

# 732
Dyvaromi, наистина разкошен старт си си спретнала, честит! Прекрасен, богат, пищен парфюм! ❤️Аз от шестте мостри, които бях взела за проба, само Horizon  не взех и в бутилка... 😂 Мисля, че ми дойде твърде мъжки- брутално пачули, влажни треви и като цяло ми напомня атмосфера на сумрачна конюшня на някой суров джентълмен, който се разхожда с бричове и високи кожени ботуши. А ако все пак жена го носи този парфюм, си я представям облечена в нещо стил Thom Browne 😀

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 20:50 от tuali

# 733
Благодаря за отговорите относно Л инстант! Поръчах го, слаб ми е ангела като чета такива неща. : ) Имах код за 30% намаление от флакони.де, излезна 78 евро 100 мл.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт