Парфюмни размисли и страсти - 254

• 58 968
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За всички фенове на линията Роклета на Герлен-https://www.fragrantica.ru/news/Guerlain-La-Petite-Robe-Noire-Ea … Nectar-10434.html  Парфюм за днес Lancome Oud Bouquet.
ММм, да! Много обичам да ми добавят "Нектар" в парфюма!
Виктор и Ролф го направиха, Нарцисо Родригез също, Герлен бързат и те да добавят Нектар в името на поредният си фланкър!

# 76
Ето ме и мен в новата тема. Още по-рано бях решила, че парфюм за празниците ще ми бъде Bvlgari Zahira. Последните 3 дни го разносвам и много ми харесва. Сгрява в студа и създава слънчево настроение в мрачното време. При по-висока температура вероятно би дотежал, но сега е прекрасен. Освен обявените нотки, които са си там, аз усещам и някакъв мек аромат, който малко ми прилича на тютюн. Трайността на кожа при мен е около 6 часа, като първите 4 е особено силен.

# 77
  • Седмото небе
Ох, Бел!!! Ти с тая Захира ме удари в сърцето Cry От тази колекция обмислям от много време друга хубавица:

Моля ако някой се е запознавал с нея да ми разкаже! Знам, че я има за тест май само в Прити шоп и умишлено я заобикалям винаги. Подозирам, че ще я харесам и ще я искам много Heart А много ме изкушава идеята за парфюм с създаден с моето име точно, а не просто да си го гравирам на която си искам бутилка. Цената и обаче не ми харесва изобщо Sad Не знам дали и някога са намаляли тази колекция.
Ако и други от вас освен Бел имате впечатления от тези бижута, ще се радвам да споделите.

# 78
Благодаря за красивата празнична тема Kiss

През празничните дни ще нося любимите Orchid Vanille V&A и Nuit noor Elie Saab.
Под елхата ще ме чакат две нови желани красоти- Idole intense и Amouage Blossom love.

На всички пожелавам да бъдем здрави- физически и психически. Останалото е любов Heartpulse

# 79

Ако и други от вас освен Бел имате впечатления от тези бижута, ще се радвам да споделите.
Денси има в блога си ревюта на някои парфюми от тази серия, може да погледнеш.

# 80
Ох, Бел!!! Ти с тая Захира ме удари в сърцето Cry От тази колекция обмислям от много време друга хубавица:

Моля ако някой се е запознавал с нея да ми разкаже! Знам, че я има за тест май само в Прити шоп и умишлено я заобикалям винаги. Подозирам, че ще я харесам и ще я искам много Heart А много ме изкушава идеята за парфюм с създаден с моето име точно, а не просто да си го гравирам на която си искам бутилка. Цената и обаче не ми харесва изобщо Sad Не знам дали и някога са намаляли тази колекция.

Този парфюм от линията никога не е идвал в България и не се продава в магазина.
За други два от линията и за нея самата и представянето и в България съм писала в блога.
Парфюмите са хубави, но и много скъпи.

# 81
Момичета, може ли кратко описание на тези двата?Имат много симпатични шишинца.

# 82
Gemma di paradiso на мен лично ми харесва. Пробвах го сега отново в Лили дрогерията до нас, защото този месец е на промоция там и има изкаран тестер. Наподобява Good girl и в него има нещо което ми харесва дори повече от самия Good girl и сериозно обмислям покупка. Приятен ми е, гушлив, ванилово-крушов. Трайност поразителна поне 12 часа, остава и след баня, а моята кожа е хипер капризна и яде парфюми лесно. Лесно се намира на добра цена от рода на 60 лева за 75 мл. Сезона му е точно сега, въпреки че бих го ползвала и лятото вечер. Въпреки всичко препоръчвам проба преди закупуване ✌️
Относно Blossom лятото го пробвах в Сефора, но някак странно не ме грабна въобще. По парфюмна пирамида трябва да ми е идеален, а помня че сбръчих нос и казах не. С две ръце бих препоръчала Amber от същата серия. И той е за сега, но по плътен и тежък.

# 83
Jollie, страхотен е Армаф-ът. Много ми харесва, а не съм хич по розата. Улавям страхотна boozy нотка. Само към него посягам хаха. Grinning

# 84
Много се радвам, че ти е допаднал, Nestle93! За мен е страхотен парфюм сам по себе си, а пък цената му го прави още по-привлекателен! Носи си го с кеф Simple Smile

# 85
Аз много си обичам Good girl. Един от ароматите към, които най-често посягам и със сигурност ще подновя. Значи сигурно ще ми хареса и този. Ще се поръчва няма начин.

# 86
Фенси, моля те да разкажеш са всички Мансери🤗
С удоволствие, но не съм добър разказвач на парфюми.
Deep Forest - за мен това е унисекс, повече мъжки. Усещам кожа в началото, която не ме дразни обаче /аз рядко харесвам кожа в парфюмите/. След това виолетки, дърво, малко ванилия.  Хубав е, но не е уау, не бих си го купила или носила. Има нещо синтетично и малко ретро в него. Rolling Eyes
Midnight Gold- този повече ми бие на гора от първия. Освен нещо иглолистно, има цитруси и едва доловима роза. Също е унисекс, повече мъжки. На мъж би ми харесал, за мен- не.
Aqua Wood- за мен този си е унисекс и по-подходящ за жена от предишните, макар че във Фрагрантика го дават мъжки. Круша не усещам, а бих искала. Дърво също не усещам. Ненатрапчив, няма много шлейф, пролетно-ежедневен.  На мен ми е приятен, без да е нещо впечатляващо. Все пак ако ми го подарят, ще си го нося.
Instant Crush- този утихна много бързо на кожата ми. Което по-скоро е плюс, защото започва много синтетично. Не съм специалистка по Бакара Руж, но не намирам чак такава прилика, каквато описват във Фрагрантика. Аз не съм между почитателките на Бакара Руж, този повече ми допада, но не ми е мечта именно заради синтетичното за мен начало. Аз искам парфюмът да ми харесва от началото до края и дори и заради най-прекрасната база, не бих носила парфюм, при който трябва да изтърпя стоически първия половин час.
И тези, които определено ми харесаха, особено втория:
Juicy Flowers- при моята суха кожа трайността е около 16-18 часа. Плодове и цитруси в началото, после  роза, ванилия, мъск, сандалово дърво май. Не е бонбонено сладък и не бих го определила като цветно-плодов само.
Jardin Exclusif-  трайност около 20 часа. Във Фрагрантика има мнение, че Juicy Flowers е смесица от този и Instant Crush. За мен Jardin Exclusif е смесица от Juicy Flowers и Pearl. Бих казала, че може да се носи по всяко време, може би за жегите не става. Ако трябва да го определям, бих го определила като флорал-фрюити-мъск. Не усещам круша, по-скоро праскова, касис или листа от касис, бели цветя, ванилия, мъск. Ако някой харесва Pearl, горещо му препоръчвам Jardin Exclusif.

Тествах и други парфюми, но стана дълго, а и не знам дали се разбира нещо от описанията ми, но ще споделя все пак, че новата ми мечта е Hundred Silent Ways. Имам още проби за тестване тези дни и ако някой не го измести, това ще си самоподаря за Коледа, макар че ще пристигне по стар стил.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 12:57 от Фенси

# 87
  • София

Този парфюм от линията никога не е идвал в България и не се продава в магазина.
За други два от линията и за нея самата и представянето и в България съм писала в блога.
Парфюмите са хубави, но и много скъпи.

Имаше го в един момент на летището, заедно с още няколко от серията.
Не знам дали все още ги има, както и дали изобщо се появиха на морските гари (магазините ужким са на една верига, но асортиментът невинаги е съвсем еднакъв).
Тествала съм го бегло, затова си трая. По това, което съм си записала като бележки във фрагрантика - свежо и нежно начало, след това излиза някаква нотка, която го изостря. По-хубав на кожа, отколкото на блотера. Записала съм си също да го тествам пак, явно ми е харесал достатъчно въпреки изострянето Wink

# 88
..
Jardin Exclusif-  трайност около 20 часа. Във Фрагрантика има мнение, че Juicy Flowers е смесица от този и Instant Crush. За мен Jardin Exclusif е смесица от Juicy Flowers и Pearl. Бих казала, че може да се носи по всяко време, може би за жегите не става. Ако трябва да го определям, бих го определила като флорал-фрюити-мъск. Не усещам круша, по-скоро праскова, касис или листа от касис, бели цветя, ванилия, мъск...
Много,много благодаря ! Този ми звучи като за мен:)

# 89
От няколко седмици умерено разносвам Jardin Exclusiff благодарение на любима приятелка и със сигурност е един от най-нахалните и завземащи пространството парфюми, които познавам.
Секси, упояващ, криптонайт за любимото ми момче, но все пак ...бомба.

Цветя има, муск почти не усещам, но подложката е печени лешници, млечен шоколад и прегорен карамел, които така вакумират пространството, че не се диша наоколо. Буквално.

Задължително проба преди покупка, защото е зъбовад с чудовищна трайност. Изключителен би бил за дискотека, защото и най-гъстите цигарен дим и алкохолни изпарения няма да му се опънат.

Но тъй като диско ще видим скоро през крив макарон, отново предупреждавам- пробвайте на кожа.

Върху дрехи и в косата трае до изпиране.

Общи условия

Активация на акаунт