Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 716
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, мили парфюмни дами!

Честита Нова година, бъдете живи и здрави и с много нови парфюмни страсти!
Аз преди бях много запалена по парфюмите, но покрай децата ми мина лека полека и сега държа 4-5 аромата. В тази връзка искам да попитам - намерих един стар Ейлиън, който не можех да понасям по време на бременността и съм го забутала в един гардероб. Купуван е 2011 някъде... доста време е минало, дали се е развалил? Толкова рекордно много не съм задържала парфюм и се чудя дали да го мятам в кофата? Пръснах малко, мирише си нормално, но не знам като стоял толкова много време дали е безопасен за употреба?

# 556
Купуван е 2011 някъде... доста време е минало, дали се е развалил? Толкова рекордно много не съм задържала парфюм и се чудя дали да го мятам в кофата? Пръснах малко, мирише си нормално, но не знам като стоял толкова много време дали е безопасен за употреба?
SUGAR, ако е бил забутан в гардероба според мен нищо му няма. Аз имам парфюм на 15г - идеален е. А и това че е преди реформулациите го прави още по-хубав.

# 557
  • Чукарландия
Преди време много ми беше любопитен карамфила в Boudoir Vivienne Westwood, но така и не успях да се запозная с него. Незнам ретро ли е и до колко е такъв и носим ли е сега.

# 558
Мисля, че Будоар щеше да ти е един от любимите парфюми. Не мога да поварвам, че точно ти не си се запознала с него! Той е малко love - hate, но всъщност е забележителен парфюм.
Тук го има в изобилие.

# 559
Преди време много ми беше любопитен карамфила в Boudoir Vivienne Westwood, но така и не успях да се запозная с него. Незнам ретро ли е и до колко е такъв и носим ли е сега.

Много труден. За мен и преди не беше носим. Определено е доста ретро.

# 560
Сега съм си наумила, че искам това. Усеща ли се приятно черешата? Остър ли е?

Купих го на сляпо и не ми хареса. Един никакъв е. Нищо интересно, като сладникава вода е. Никаква трайност, нула излъчване. Парфюм, към който не бих посегнала при наличните ми, така, че ще го подарявам.

# 561

bell_87, пробвай някоя от бабичките на Жан Пату
Благодаря за идеята, ще ги разгледам.

# 562
Сред всички други споменати ретро парфюми, единствено с L'air de temps не бих рискувала със сляпа покупка. Брутален е! За любители на силни ретро аромати е превъзходен, но за любознателни авантюристи е ужасен.
Сегашният L' air du temps едва ли има нещо общо с оригинала от 1948 г. Майка ми имаше флакон от 80-те, когато бяха пуснали парфюми на Нина Ричи във "Валентина", беше се купила и Fille D' Eve и Capricci в ето такава бутилка
Скрит текст:
Та този от майка ми няма нищо общо с това, което се продава сега. Тя никога не би си купила "ужасен" парфюм, имаше превъзходен вкус за мода и беше красива жена. В парфюма не се усещаха нито карамфил, нито непоносимия за мен иланг иланг. Свеж и едновременно дълбок и богат - това помня.
Ако търсите ретро аромати, най-добре е да са реформулирани издания от 80-те и 90-те - новите "заигравки" наистина са нескопосано забъркани и мноооого далеч от първообраза.

# 563
  • в Кошера
Честита 2021, парфюмни!
Нека е здрава, мирна, спокойна и щастлива!

Обмислям кой да е първият нов аромат. Имам 2-3 колебания все още. Bowtie

# 564
  • София
Здравейте, мили парфюмни дами!

Честита Нова година, бъдете живи и здрави и с много нови парфюмни страсти!
Аз преди бях много запалена по парфюмите, но покрай децата ми мина лека полека и сега държа 4-5 аромата. В тази връзка искам да попитам - намерих един стар Ейлиън, който не можех да понасям по време на бременността и съм го забутала в един гардероб. Купуван е 2011 някъде... доста време е минало, дали се е развалил? Толкова рекордно много не съм задържала парфюм и се чудя дали да го мятам в кофата? Пръснах малко, мирише си нормално, но не знам като стоял толкова много време дали е безопасен за употреба?
Ако ароматът не се е променил, ползвайте си го спокойно, нищо му няма.

# 565
Благодаря много за отговорите! Не се е променил, ще си го пръскам тогава Heart Eyes

# 566
Дами и аз съм много напредничаво настроена спрямо ароматите. Но има някои стари, престари парфюми, които надживяват днешните звезди и не им се вижда края. Мечта ми е да придобия "Krazy" на Криция. Никога не съм го повирисвала, но ми е една мечта отдавна. И няма да забравя парфюмът на майка ми - тъмточервена течност и тя не го помни, червилата на вуйна ми... Така мирише раят на моето детство и искам да се върна там, макар и за миг.

# 567
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави и парфюмно удовлетворени! Hug
Чакам този комплект от makeup.bg, Доставката според speedy ще се забави с 2дни. На снимките парфюма е с различна капачка...стана ми интересно пък и искам да знам какво да очаквам. Rolling Eyes
Моля за мнение.
https://makeup.bg/product/495935/

# 568
  • Седмото небе
На тези всички снимки парфюма си е с еднаква капачка, като се увеличи се вижда. Във времето обаче имаше промяна във визията на първата бутилка в сравнение със сегашната. Според мен преди да го получите, отворите и сравните като бутилка и самия аромат (с някой друг гарантирано оригинален) няма как който и да де, дори да предположи какво може да се очаква. Освен, ако не е купил или поръчал и получил точно същия сет.

# 569
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави и парфюмно удовлетворени! Hug
Чакам този комплект от makeup.bg, Доставката според speedy ще се забави с 2дни. На снимките парфюма е с различна капачка...стана ми интересно пък и искам да знам какво да очаквам. Rolling Eyes
Моля за мнение.
https://makeup.bg/product/495935/

Една и съща е капачката на всички снимки, прозрачна. Ето я моята Олимпея - същата капачка в друг сет

Общи условия

Активация на акаунт