Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 234
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Честит Мон Герлен! Не знаех, че има нов фланкър. Той не е още включен във фрагрантика. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 23:01 от bonbonka6

# 736
# 737
Малиии, La Rosee... Накъде по-розов!? 😀

# 738
Вероятно локумчето от рози в Делина е заменено с друг тип роза Laughing

# 739
Остава сладко от рози... Въобще, всичко сътворено от рози за ядене и за мирисане, ще мине без мое участие. Аз дори розова вода не ползвам заради мириса ѝ. Чак се изненадвам, че имам няколко парфюма, откровено минаващи за розови, но на мен не ми изпъква розата в тях, та си ги харесвам.

# 740
Здравейте, в търсене съм на нов аромат,но понеже сега няма къде да ги пробвам на място,поне малко да се ориентирам за предложения. Обичам сладки аромати, преди носех Scandal,а последните две години най-използваният ми парфюм е La nuit tresor. Сега се чудя за elie saab girl of now ? Някой,който има трезор и girl of now може ли да ги сравни?

# 741
Здравейте, в търсене съм на нов аромат,но понеже сега няма къде да ги пробвам на място,поне малко да се ориентирам за предложения. Обичам сладки аромати, преди носех Scandal,а последните две години най-използваният ми парфюм е La nuit tresor. Сега се чудя за elie saab girl of now ? Някой,който има трезор и girl of now може ли да ги сравни?

Въобще не му се чуди, а направо го взимай. Smile Достатъчно различен е от La nuit tresor и Scandal,  за да ти е интересно, гушливо, и вкусно с него.
Не бих го препоръчала само при положение, че предпочиташ не-сладки аромати, защото Girl of Now е наистина много, много сладък.
Ако ще сравнявам трите парфюма, Трезора е доста по-сладък и чупизъбка, Сааба е пак гурме, но заради бадемите не е чак такава сладкарница (много си го харесвам Трезора, нека не съм разбрана грешно). Скандал е пълна скука.

За мен Момичето на Сааб e must-have. Имам и другите две другарки вече. Едната повторих. Когато излезе,  го носих 2 седмици нон-стоп, дори спях с аромата, беше ми като дрога. Пиша това, за да се види колко съм пристрастна. Умирам за кремести бадеми, и никога няма да имам достатъчно, а там има и шам фъстък! Боже! Two Hearts Това чудо го няма на пазара от Iceberg насам! Помните ли го?
https://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/The-Iceberg-Fragrance-2633.html

OMG! Вижте какво идва! Сърцето ми пропусна удар!

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 09:42 от Dez

# 742
Това чудо го няма на пазара от Iceberg насам! Помните ли го?
https://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/The-Iceberg-Fragrance-2633.html
Да, сладолед с шамфъстък...

# 743
Мога да се подпиша под горното мнение. Момичето го носих цял месец без почивка през пролетта на 2019та, след това винаги, когато ми се прииска (често). Едно детенце  в автобуса до мен на 4-5 годинки беше казало на майка си ,,Колко хубаво мирише тази жена, може ли да слезнем с нея на спирката" и постоянно точеха носове хората около мен. Това е парфюм за влюбване. Тази година си го купих пак и още  не  ми е омръзнал.
В сравнение с трезор не мога да кажа кой е по-сладък, но сааб е много по-оригинален. Няма нищо подобно на пазара в момента, което да го наподобява заради шам фъстъка. Обожавам шам. Взимай го. : )

# 744
И на мен ми любима вкусутия Girl of now .
Толкова я обичам, че си взех и трите момичета. Ако трябва да избирам между нея и Скандала, определено бих избрала момичето. Много по-пристрастяващ парфюм е. От този тип, който не можеш да спреш да душиш цял ден.

# 745
Само на мен ли момичето ми мирише на горчиви бадеми? Подобно на марципана, обаче мнооого повече горчивина, отколкото сладост.
Наскоро сложих Дона акуа, ами и в нея горчивината от бадемите ми идва в повече. Sad

# 746
Само на мен ли момичето ми мирише на горчиви бадеми? Подобно на марципана, обаче мнооого повече горчивина, отколкото сладост.
Наскоро сложих Дона акуа, ами и в нея горчивината от бадемите ми идва в повече. Sad

Имам и двата, и не нагарчат изобщо при мен. Супер сладки са. Но обичам бадемови аромати много- Датура Ноар,  Дона Акуа (жестока круша в началото), Хипнотичната отрова, Мандорло (безумно сладък, въпреки анасона), Givenchy Live! Delicieuse (братовчедката на Момичетата на Сааб, с череши Flowers Cherries). Виж, Montale Amandes Orientales беше цианиден и ужасен на моята кожа, и миришеше на престоял лейкопласт в долапа на баба ми.

# 747
  • София
А каква е разликата между Elie Saab Girl of Now и  Girl of Now Shine? Кой от двата е по-сладък?

# 748
За мен Girl of now е по-сладък. Шайн тръгва малко по-свежо, ананасово от началото, но после много си приличат.

# 749
... Мандорло (безумно сладък, въпреки анасона),......
Как!?🤔 За мен сладникав (в онзи смисъл, дето все го обяснявам), безхарактерен, хилав, блудкав, леко цианиден, блед,

Общи условия

Активация на акаунт