Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 27 692
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
По кой калал е Монк?🙂

# 106
  • Между гори и планини
"Аз преди теб" дават по Нова...Не ме грабна нещо...и си върнах Монк Simple Smile
Предположих ☺️ И аз съм го гледала и книгата прочетох. На книгата два пъти повече рев!

# 107
Монк по BTV action, ама го върнах Simple Smile не го дават в момента.

# 108
  • София
Филмът е чудесен пример за това, че каквото и да ти се случи, животът продължава. Трябва да продължи! Нищо не е толкова лошо, колкото нежеланието за живот и апатията.
Светле, днес правих меденки. Добре, че не бяха по твоята рецепта! Joy
Много си ги харесвах, но след чудните снимки на Дикси, просто ще си ги хапнем. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Момичета, толкова сте различно талантливи, че се надявам да прихвана по малко от вас!

# 109
  • у дома

Светле, днес правих меденки. Добре, че не бяха по твоята рецепта! Joy

Хаха-нали-моята е само за тормоз на 11 класници...

# 110
Аз вече не мога да гледам тъжни филми. Така или иначе на всичко рева, но тъжен филм ме разтърсва и много ми влияе дълго време.
Ния иска да подкараме някой сериал през ваканцията. Аз искам да гледа Братя, но тя не иска. Приятели знаем наизуст и си го гледаме по бтв комеди, когато попаднем на него, там нон стоп го въртят. Касъл също ни е любим и него заглеждаме като го въртят по фокс, нищо, че знаем кой ще е убиецът Simple Smile. Я дайте идея за сериал и за двете ни?

# 111
  • София
"Сексът и градът"? Joy

# 112
И Братя не ме грабна и не съм го гледала. Гледам предимно криминални - Монк, Убийства в рая, Менталист, Касъл. Но в момента няма нищо друго освен Монк Simple Smile
Драми на които да рева в никакъв случай, преди харесвах колежански филми, сега малко не ги изтрайвам Simple Smile

# 113
Мария, " Спасители в планината" гледахме заедно с Моника.

Моли, благодаря🙂

# 114
  • Между гори и планини
Аз гледах 3 епизода на Съни бийч, симпатично сериалче. Може ние да го минем през ваканцията.

# 115
Ало-ало, Двама мъже и половина, Хавай 5-0 (най-сетне на набора му писна, но го държа години), Всички обичат Реймънд, Алф, Съдружници по неволя (с младия Брус Уилис, много приятен детективски сериал беше)

# 116
  • у дома
Ингернатът Черната Лагуна-испански-мъж ми как ме изтърпя ,докато изгледах всичките май 7 сезона не знам-не е комедия обаче като Приятели...
Иначе ние семейно харесваме Кухня и Хотел-руски комедии.

# 117
  • София
Аз вече не мога да гледам тъжни филми. Така или иначе на всичко рева, но тъжен филм ме разтърсва и много ми влияе дълго време.
Ния иска да подкараме някой сериал през ваканцията. Аз искам да гледа Братя, но тя не иска. Приятели знаем наизуст и си го гледаме по бтв комеди, когато попаднем на него, там нон стоп го въртят. Касъл също ни е любим и него заглеждаме като го въртят по фокс, нищо, че знаем кой ще е убиецът Simple Smile. Я дайте идея за сериал и за двете ни?
Отчаяни съпруги. Много ще ви хареса, ако обичате комедийни сериали.
Иначе аз съм голям фен на Игра на тронове, но не знам дали на вас ще ви допадне подобно нещо.

# 118
  • Между гори и планини
Турският вариант на отчаяни съпруги е много хубав - Другите отчаяни съпруги. Много съм се смяла. И пак един турски - Една жена, не съм вярвала, но турците правят страхотни игрални филми и сериали ( поне тези които съм гледала)

# 119
Точно сега е филмът по бтв комеди и аз му хвърлям око, не че не съм го гледала. Струва ми се, че ще й е конфузно в някои сцени. Ние за всичко говорим, няма табу теми, ама знам ли.

Докато отговоря и още предложения светнаха Simple Smile
Мерси на всички за идеите, ще ги предложа.

Общи условия

Активация на акаунт