Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 025
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
  • София
О, сериал!
Мандалориан не щете ли?
Страхотно свърши сезон 2 днес. 😊

# 121
  • София
Ако имате HBO GO, са качили всички филми за агент 007.Blush

# 122
Така и не харесах български филм. Нов, не говоря за класиките. Все са ми едни преиграни Simple Smile

# 123
  • София
Днес като първи ден на двуседмична ваканция се разбихме от правене на какво ли не, че и гардероб сглобихме. Гроги съм, утре ще чета назад.

# 124
  • о`майна лунна нощ е
Люба, на страхотно място сте били днес. Така ми липсват пухкавите бели зими, в които никой не се оплакваше. Ръцете на кочан, краката мокри, бузите червени, а в същото време - всички щастливи.
И аз съм тренирала в зала с температури, близки до нулата. Помня и едно състезание в Търново, на което едва не си счупих пръст, точно по тази причина - бях загубила чувствителност от студа. Не помня година, не помня кой клас съм била дори - само вкочанените ръце и тяло и болката. Не са ми останали добри спомени от деветте години в залата и за нищо на света няма да позволя дъщеря ми да стъпи в клуб по художествена гимнастика.
За сериалите - Ало, ало ми е фаворит. Монк, Убийства в рая, Убийства в Мидсамър.
Наборът има похвала по български и 5 на класната. Предвид лудницата по кандидатстването след седми клас и високите критерии тогава, имам чувството, че го карат ойларипи сега и това не е реално отразяване на знания. Твърде висока ми е тази оценка, като си знам стоката. Дано греша.
Аз ще се похваля, че вече имаме ново Ел. табло, ток и топлина вкъщи. Днес дори пърженето на яйца на газовия котлон се оказа приключение, защото е част от печката. Щом няма електричество у дома, няма какво да подаде искрата към котлона и издирвах кибрити и запалки из нас.
Тъй като нямам вкусни сладки за показване, представям деня през очите на кучето.
Събота по Швепс

Наборът и сестра му също си откараха така деня.

# 125
  • София
Кучето е Швепс, нали?
Ау, колко е прекрасен и какъв разкошен нос! 😍

# 126
  • Между гори и планини
Швепс е като играчка🥰 нереален.
От българските стари сериали имам два любими и съм ги свалила - Дом за нашите деца и Почти ревизия. Подходящи са за възрастта на пуберите. Моя обича да му разказвам за моето детство, толкова различно му се струва, а за мъжа ми е направо екзотика.

# 127
Я дайте идея за сериал и за двете ни?
The Queen's Gambit  - https://www.imdb.com/title/tt10048342/?ref_=nv_sr_srsg_0 Този гледахме наскоро семейно и на всички  ни хареса

# 128
  • Някъде в Европа...
Пфу, ревах като магаре на филма по Нова...
Сега прочетох, че сте го коментирали..
Колкото ми е никакво, съвсем ме разклати този филм...

# 129
  • о`майна лунна нощ е
Да, така се казва Wink

ПП - не гледам тъжни филми.

# 130
Аз вече не мога да гледам тъжни филми. Така или иначе на всичко рева, но тъжен филм ме разтърсва и много ми влияе дълго време.
 Simple Smile. Я дайте идея за сериал и за двете ни?
С уговорката, че не зная дали има субтитри на бг, руската версия на "физика или химия". Прекрасен филм за живота в едно училище-любов,  приятелство, авторитети, расизъм, предразсъдъци, както и много различен от бг темата, при каквито филми от втория кадър знаеш какво, що. Първообразът е испански, не съм го гледала.
Иначе аз съм голям фен на руското кино, великолепни филми на всякакви теми.
"Я знаю твои секреты"-кратки серии, по 4 в един сезон-полиция, интуиция, морал, избор и интересна интрига.
Със сина ми гледахме с огромно увлечение от негова страна двата сезона за Екатерина Велика и на шега-на истина, покрай нея, тази година си заработи доста успешно представане по история(пък нокак не е запленен по предмета)

# 131
И, ама Оливър Швепс звучи много яко.

# 132
  • Между гори и планини
Светкавица, книгата която ми е много любима е Екатерина Велика на Анри Троая, прочетох я на 10г, от тогава сигурно още десетки пъти. Тя ме запали по историята и съм събрала цялата руска история до червената революция, пак на Анри Троая. Дори Петър I  нямаше тираж и след разговор с издателството я пуснаха. Препоръчвам с две ръце!

# 133
Едно предложение за сериал от мен : " В обувките на Сатаната"  и продължението : " Обадете се на Сол".
Скрит текст:

# 134
  • София
Младежът изгледа Breaking bad миналата година. Хареса му. Наскоро каза, че са го гледали пак колективно, онлайн, с приятели.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:12 от Слънчевата

Общи условия

Активация на акаунт