Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 031
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
Оуу много драма...не е за мен Simple Smile Реших и аз да се възползвам от предложения, но не съм на същата вълна.

# 136
  • Sofia
Ние гледаме Stranger Things тримата в оригинал по идея на девойката 🙂 На всички ни харесва 😘

# 137
После гледайте Дарк
Между другото той е немски, може немско изучаващите да го гледате в оригинал и да тренирате Simple Smile

# 138
Последните два, които изгледахме бяха "Отмяната" и "Един много истински английски скандал" - https://momichetata.com/izkustvo/edin-mnogo-angliyski-skandal-il … e-smee-na-sebe-si
Харесаха ни.
Сега ще започваме "Другият" по романа на Стивън Кинг.

# 139
  • sofia
Аз понеже  не гледам телевизия, от вас чух за "Братя". Нали вече съм в отпуск, а след стрес като се отпусна първите дни нямам енергия за нищо, от вчера почнах да гледам сериала и само ставам да хапна. На 40 серия съм, лежа си кротко, не знам мъжете какво правят, да се оправят, нали и двамата имат лични карти😄

# 140
  • София
Не е точно сериал, но днес изгледахме първа част на Хрониките на Нарния и децата нямат търпение да гледаме и останалите. По мое мнение имаше доста гадости, но стояхме в напрежение да видим края.
Наборката пита дали някой е гледал сериал Шира, някой й го препоръчал. Sunglasses

# 141
  • София
После гледайте Дарк
Между другото той е немски, може немско изучаващите да го гледате в оригинал и да тренирате Simple Smile
Мерси за препоръката. Заради него, а и по настояване на децата, най-накрая си направих регистрация за Нетфликс. Първият месец е безплатен дори, като може освен да слушаме на немски филма, да избера да има и немски субтитри, което е много важно за нас с Николета Simple Smile
Вчера и купих и първата книга от любимата и поредица фентъзи "Тъмна дарба" и на немски, за да успея да я стимулирам някак да чете на немски. От миналото лято се отприщи и чете на английски, но на немски все още отказва. За да съм съпричастна към нея почнах и аз да чета същата книжка на немски, но върви трудно. Планирам сега да почнем и заедно да гледаме Дарк Simple Smile

# 142
  • София
"Дом за нашите деца" ми е любим и на мен. Наскоро и аз го изгледах отново - вските сезони. Оказа се, че явно навремето не съм гледала последния.
Сега гледам "Д-р Хаус" и биатлон.
Иначе българските филми обикновено ги гледам като излязат. Някои не са лоши. Но сериали рядко ме грабват наши. По едно време гледах "Скъпи наследници", но в някакъв момент загубих интерес. Иначе и от "Столичани в повече" съм гледала немалко серии.
За чужди - "Анатомията на Грей" до към 8-10 сезон и "Отчаяни съпруги". И разни други съм харесвала във времето, но не са подходящи за Ния.

# 143
  • София
Мм, обичам сериали. Breaking bad e култов. Също и Декстър, ама той е доста хард. Любим ми е House of cards. Скандал също беше интересен. Иначе следя доста- Анатомията на Грей, Станция 19, Чикаго мед, Чикаго ПД, Чикаго файър, Хоумленд. Изгледах и Дневниците на вампира преди време. Чернобил също по мое мнение е много добър, гледахме го с набора и ми трябваха доста усилия да обясня защо така са се държали. Не съм сигурна, че ме разбра. Скоро отметнахме по HBO  Go и Манифест, хареса ни. This is us също гледам. За GoT май им е рано, моите поне не го харесаха, за разлика от мен, но аз съм фен.

Моли, аз още нямам обоняние. От 09.11.

ТришаР, сестрата на набора е с такива силиконови шини от месец. Понася ги без проблем, има някакъв ефект, но е твърде рано да кажа повече.

# 144
Швепс е страхотен сладурко Purple Heart
И аз гледам български филми. Харесват ми.
А с малкия ми син гледахме "Румбата, аз и Роналдо" по БНТ. Много ми напомни на филмите от нашето детство.
Трудно ми е да следя сериали, има такива, които ми харесват, но никога не съм успявала да изгледам всички серии.
Иначе с дребното често гледаме "Приятели", "Двама мъже и половина", "Американска съпруга" Simple Smile Но това е на случаен принцип. Когато ние е хванал мързел и се чудим какво да правим, местим канали и попадаме на нещо неангажиращо и разтоварващо. Големият си цени много личното пространство и не е на етап споделени изживявания, та няма шанс да го накарам да следим филми  заедно. Понякога ми разказва какво гледа. Имаме сходен вкус за кино - предпочита тежки и малко шантави филми. С тази разлика, че аз напоследък попадам на малко нови неща, а той си намира. Преди години редовно посещавах "София филм фест". Любими са ми и филмите в Дома на киното, в Одеон, във Влайкова, но последното , което гледах в кино-зала е "Болка и величие" с Бандерас на Алмодовар. Ходих сама в "Одеон", ММ не си пада по такива филми.
"Братя" го даваха прекалено късно за нашия режим на лягане. Трябва да го изгледаме от платформата на Нова.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 08:28 от Amanda.D

# 145
La casa de papel в нетфликс пък за испаноговорящи Simple Smile и учащи
Доста е интересен

# 146
  • София
От сериалите ние много харесваме Теория на големия взрив, Луцифер, Пришиване, Костюмари.
Ще потърся Братя, да си го пусна Simple Smile

# 147
Последният сериал, който гледах целенасочено и с интерес, беше "Герои". Май така се казваше. Можеха да се прехвърлят през времето и пространството и май някой ги преследваше. Ама това беше преди 10 години. Сега сериал не мога да гледам, ако случайно попадна на нещо старо като "Приятели", гледам.
А, сетих се и за друг мой любим сериал за почитателите на фентъзи/фантастика - "Фарскейп"
Иначе понякога си правим кино вечер вкъщи, по-често през зимата. Гледаме или някои по-нови филми, които съм пропуснала или от златните стари. Последно гледахме "Обратен завой" на Оливър Стоун. Приготвила съм и "Жокера" с Хоакин Финикс, че така и още не съм намерила кога да го гледам.

# 148
  • гр.София
За съвместно гледане с девойка става  Virgin river, сериал на Нетфликс.
Красиви гледки, леко романтичен,  в един провинциален град кипи живот. Медицинска сестра се хваща там на работа-бяга от миналото си.
На мен много ми липсва някое хубаво криминале за гледане.
Чета пълното издание за Шерлок Холмс и може би после ще подхвана филмите ( руските) по него.

Дикси,леко и бързо оздравяване!

# 149
  • София
Мария, мисля, че много ще ви хареса Младият Шелдън, ако не сте го гледали.

Общи условия

Активация на акаунт