Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 042
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За Breaking bad ми казаха, че бил много брутален, но хубав. GoT гледахме два пъти с децата и определено сме фенове. В началото на пандемията ММ предложи да гледаме тематично Walking dead и Fear the walking  dead и тамън ги приключихме до началото на следващия сезон и сега чакаме. И за двата сериала много се дърпах и протестирах, а после само чаках да се съберем заедно, за да гледаме.
Иначе често през уикенда или по празници си организираме кино следобед 4мата с пуканки или чипс пред ТВ то, но отдавна не сме имали възможност, баткото го няма, а дребното все има да учи.

# 151
Блан ме подсети, ако някой не е гледал Шерлок Холмс на ББС (с Бенедикт Къмбърбач и Майкъл Шийн), горещо, горещо ви го препоръчвам - https://www.imdb.com/title/tt1475582/?ref_=nv_sr_srsg_0 Аз го бяха гледала като излизаше и наскоро, чудейки се какво да предложа, се сетих за него и пак го гледах, нищо не помнех, но отново страшно ни хареса Simple Smile Има си всичко в него - криминалните случаи, драма, любов... абе страхотен, не случайно и рейтинга му е 9.1, единствения му кусур е, че е много кратък Simple Smile Много е хубав и за изпробване на английския, аз за съжаление на места едвам следях, хем с английски субтитри го гледахме, а хлапето нямаше проблем. Сдухах се и се записах на английски, та така вече и аз един път седмично съм "ученичка" на ДО Simple Smile

# 152
  • София
От криминалните и аз много харесвам Шерлок, също Убийства в Мидсъмър, Криминалните случаи на Мърдок и Кръгът Блечли, Случаите на мис Фишър. А сега пуснаха и нов сериал по Епик драма за един ветеринар, много ми хареса Всички същества малки и големи.

# 153
  • у дома...
С Ани обичаме да гледаме "Убийства в рая", "Скрити доказателства" и "Ризоли и Айлс". "Дяволското гърло", "Испанската принцеса" също са ни любими. Тя си гледа и "Модерно семейство".
Мъжът ми си пада по фентъзито и повечко екшън.

Вчера дочетох 6-тата книга от поредицата "Седемте сестри" на Лусинда Райли. Обичам да чета исторически книги и саги.

# 154
  • София

Отчаяни съпруги. Много ще ви хареса, ако обичате комедийни сериали.
Иначе аз съм голям фен на Игра на тронове, но не знам дали на вас ще ви допадне подобно нещо.

Два пъти го започвах този сериал, и не ме грабна. Ама стигах само до края на първи сезон. Чудя се дали да му дам още един шанс, или да се пробвам на книгата. Но нещо не ми започва поредната "голяма" поредица. Не обичам да ги чета една след друга частите, а после забравям имена и събития.

От сериали двете с Рая харесваме " Младият Шелдън". Гледаме го в HBO. Озвучаването му на български е ужасно. Пробвахме се и с "Теория на големия взрив" но не ни грабна.

Със сина гледаме "Тъмните му материи".

Някой писа за "Съни бийч". Това сериала, който започна по БТВ февруари ли е? Те не го ли спряха след първите няколко епизода? Има ли ги някъде всички епизоди?

# 155
  • Между гори и планини
Аз ги писах в Гугъл и ми излязоха. Леко сериалче, приятно за разпускане. От по старите се сещам за Шепот от отвъдното. И моя любим - Спешно отделение - имам всички сезони.

# 156
  • софия

Здравейте, горди майки на осмокласници 😂

# 157
По принцип има тема за сериали. Всички предложени сериали са хуабви, но адски различни и на един допада едно, на друг-друго Simple Smile

# 158
  • София
Мария 007, ако не сте го гледали - пробвайте Endeavor.

# 159
  • Варна
Не мога да не се включа за сериалите, то тази година това правихме основно: Дарк ни хареса да. Теория на големия взрив обожаваме, Младият Шелдън естествено. Стар Трек Дискавъри ни е буквално мания, след последния епизод момичетата са много разочаровани, но да не спойлвам, че може да има следящи. Манифест чакаме следващ сезон, Мандалориан,а Касъл и Последният мъж на света винаги с кеф. Тези са семейни, аз самостоятелно отчетох разните "женски" Големите малки лъжи, Отмяната, и един също забавен с Хю Лори - Убийство на пътя.

# 160
Отмяната го гледахме с моя син, умряхме от скука Simple Smile
Има богат избор сериали, ще намерите. Simple Smile

# 161
Анатомията на Грей изгледахме с девойката, сега я убедих 1001 нощ да гледаме. Миналата година Великолепният век. Само тези двата от турските съм гледала и ми харесват. Със сина ми изгледахме Игра на тронове.

# 162
Бети, 1001 нощи,  турският сериал с " Онур" ли?🙂

# 163
  • София
La casa de papel в нетфликс пък за испаноговорящи Simple Smile и учащи
Доста е интересен
Испаноговорящата ми дъщеря потвърде, че е интересен.

Отчаяни съпруги. Много ще ви хареса, ако обичате комедийни сериали.
Иначе аз съм голям фен на Игра на тронове, но не знам дали на вас ще ви допадне подобно нещо.

Два пъти го започвах този сериал, и не ме грабна. Ама стигах само до края на първи сезон. Чудя се дали да му дам още един шанс, или да се пробвам на книгата.

Страхотен хумор има в този сериал. И четирите дами в главните роли са уникални типажи.

# 164
Да, Бисе, с Онур. Ах, тия сини очи! То и Великолепният век е с Халит Ергенч.
Гледахме и 13 причини защо. Има важни теми засегнати от тинейджърския живот и повод да бъдат обсъдени някои проблеми. Иначе тя изгледа и Големите малки лъжи, Дневниците на вампира и още един странен сериал. Предпочита някакви по-фентъзи неща.

Общи условия

Активация на акаунт