Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 079
  • 794
  •   1
Отговори
# 300
  • Между гори и планини
Ох, умрях от смях 🤣
Аз очаквам нощни неконтролируеми подмокряния... При момчетата се случва.
Иначе преди да затворят ресторантите, последно питаха пубера, какво вино ще пие... И аз 😳 Ама той е на 14! И сервитьора и той 😳

# 301
  • София
С тая пандемия скоро няма да имат терен:)
То за нас няма терен с това ДО, та тях да ги мисля Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз баткото не знам дали е имал гадже, подпитвам ама ме реже, а на дребоса  май дори не му е хрумвало. Не съм талантлива явно като мама Мони в отношенията си с тийновете, въпреки, че по-принцип уж съм ларж и разбираща, но съм много конкретна и директна и не ме бива в " тънките" отношения.

# 302
  • у дома...
Моята девойка е влюбена в един младеж от две години. Момчето е на 20-21 някъде. Много сериозно момче, учи в чужбина и само ваканциите си е тук. Лятото работи в заведението на родителите си. Та това лято най-после тя се запозна с него и си говореха. Не на саме, а в компания.  Обяснила съм, че не е много нормално младеж на тази възраст да се влюби в дете на 14 години и да не очаква някакво развитие. За да не се разочарова. Но и, че не е ненормално да харесваш по-голям от теб. Нека си изживява емоциите.

# 303
Moят върви малко назад с развитието, че нали е слаботелесен. Единствено веднъж си е бръснал мустака, че наистина стоеше доста смешно на детското му личице. Пъпки има от лятото, но не е нещо сериозно и с малко хигиена са под контрол.
С приятелите са си коч компания, но много весела и някак си девойките са обект повече на романтични пориви, отколкото секс обекти.
Иначе от 5 клас се е разтревожил как ще си намери приятелка, защото девойките са големи кифли. Сега  е по-важно госпожицата да играе Фортнайт, да гледа филми и чете книги, отколкото да има маникюр и дълга коса Simple Smile

За шок и ужас имахме девойка в класа, сексуално активна от 12г . Не е от малцинствата или от проблемно семейство, напротив отлична ученичка, красиво момиче, но явно по-рано развила се.
Аз бях в потрес, но после разбрах и за дъщерята на моя позната и реших, че вероятно е от поколението.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 10:39 от скаридка

# 304
  • Пловдив
Ууу, и аз съм против водене на мОми дОма. Добре, че живеем на село. Според момите започват по-рано полов живот от момците. Синковеца миналата година таман си хванал някво гадже и то стана ДО, та се разкисна. Но не е страдал, сега обаче му е някаква идея фикс. Но, не се е преработил да си търси. За секс си говорим, за презервативи и тъпотии знае, но надали ще се похвали, като се случи. Може би след време. В нас никога не е терен, че аз съм си вкъщи, та ще трябва да си търси гадже с такъв. Абе дано изчака. Аз лично след 17 ми беше за 1 път, но бях завършила средното и бях студентка, де се вика, имала съм някаква зрялост. Опитвам се да му втълпя, че 1 е учението, после е висшето и тогава сериозните гаджета. Не ме чува, де. Но се нагледах на отворени родители - на наши приятели момчетата си водят гаджета в тях от 6 клас, и оставаха да спят там и така, та в резултат единия се жени сега на 23, другия на 25,като единия не учи, а другия учи, но не си тръгна по пътя, за да седи до гъза на гаджето, целия му живот се върти около това, та... Не е щастлив, чувства се неудачник. За контрапример - друго познато момче по-рядко с гаджета, хвана си чак в края на студентството, много успяло и щастливо дете е. И късмет има, но колкото по - късно сериозно гадже, толкоз по-добре.
Уф, започвам да чистя, направо ми се реве. 6 часа загубени 😭😭😭

# 305
  • sofia
Моят син е повече като синът на liani, чак секс не му се върти в главата още. Много е социален и до сега не е делил обкръжението си по пол, все още за него е важно да общува добре. Мисля, че е привлечен от това, някой да го харесва и разбира, какъвто е, не от секса. Тъй като да се прави на "лошо" момче не му се получава, за момента по- лесно общува с девойките. В предишното училище научи, че да си умен, не е равнозначно на това да си възпитан и почтен. Напротив, амбицията да се наложиш над другите не винаги вади най- добрите качества на показ. Тази школовка му беше полезна.

# 306
  • Отвъд алеята зад шкафа
Каква тема сте подхванали.. и по мое време, и сега, има по-рано и по-късно започващи със секса. Не винаги зависи от родителите и средата. Знам за приятелско дете, девойка, в началото на 8 клас започна активен полов живот със съученик. Добро семейство, добра среда, добро училище...но тя от малка си беше отракана, при нея си е характер. При момичетата първият път 90 % е с някой кретен, който не си заслужава и се определя като грешка.
 Моята девойката няма гадже на този етап, то и как да има с това ДО? Но е споделяла, че не харесва момчетата от нейния клас, беше хвърлила око на един деветокласник. Нормално, момчетата малко изостават от момичетата на тази възраст и девойките се заглеждат по малко по-големи. В моята гимназия беше същото - във випуска нямаше гаджета съученици, всички момичета имаха гаджета или от горни випуски, или извън гимназията, все по-големи. Момчетата от моя клас, цели 5 на брой, си хванаха гаджета чак в 11, 12 клас, с по-малки момичета.

# 307
  • Между гори и планини
Стивън харесваше едно момиче в 6 клас, хубава с дълга черна коса. Предполагам я е харесал, защото беше мила с него, а той е малко дръпнат и борсук и не контактува с 90% от класа. Миналата година беше разочарован, защото я видял да се натиска с момче от гимназията. Сравнително бързо му мина. Повечето момичета се определят като кифли, уважава тези които учат и имат висок успех.
Лятото видя снимки на съученичка от Варна, бяха неразделни от предучилищна до 4 клас, еднакви интереси, тя го търсеше, той нея, много умно момиче. Сега вече и много хубава - полудя да иска да ѝ праща съобщения. Обаче не са се виждали и чували 4 години, тя вече учи в София.... Още поддържам връзка с майка ѝ, някой ден ще ги срещнем.
Но в много отношения моя е Дечко - още гледа анимации например . И още му се иска да има дядо Коледа 🙄
Брат му също харесва по - големи с около 5 години от него.

# 308
  • София
Моите синковци и двата с кеф гледат Рапунцел с малката. Онзи ден баща им трябваше да спре тока в цялата къща, за да прави нещо по ел. инсталацията. Събраха се тримата в коридора и с един фенер се правиха на духове в тъмното...
А може би просто на мен ми се иска да се забави момента с порастването...

# 309
  • София
Здравейте.
Интересна тема сте подхванали. Аз чакам от една година мъжът ми да говори с младежа, но май няма да го дочакам и аз ще свърша тази работа.
Той е на 13 все още, но винаги си е вървял изпреварващо с развитието - и физически, и на акъл. Та предполагам и за секса и интереса към момичетата ще е така.
Опитах онази вечер да говоря с него и той се изнесе от стаята Joy .
На 15-16 ми се струва сравнително нормално да започне да прави секс момче, но на 13-14 е рано. То и някакво емоционално съзряване трябва да има все пак.

# 310
Хм, моят определено ще трябва да си търси моми с терен. Дори и да съм широко скроена, а чак пък толкова много не съм 😀, дели стая с брат си. Освен през деня да дебне като няма никой вкъщи, обаче с куче и котка, щъкащи навсякъде... Май няма му да се получи, те затворени врати не търпят.
Абе далечно му е още, като му дойде на главата, все ще го измисли.

# 311
  • София
Браво, браво - колко свободно време за интересни теми имате докато аз се трепя да търся лед лента. 😁
Да се отчета само - взехме компоненти поотделно от Практикер; едвам се вместихме в прилична сума, защото се оказа, че всичко е разграбено през последните дни. Луда работа.

# 312
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес съм го писала ден за мен - маникюр, фризьор. Накупих си един куп маски за лице, гланцове, мазила. Взех си едно олио за лице на Палмърс, обещава чудеса Smiley Получих си и последната пратка (от 1 месец получавам пратки, все подаръци) от куриера - дрехи - този път само за мен, от фонда "и аз съм човек".  Та...доволна съм.

# 313
  • София
Интересна тема сте подхванали. За момъка аз проведох Разговора, Зазу. Баща им странно се държи по тези въпроси, та чак наборката ще скрие ако има момче, което харесва, защото ММ я бъзика, все едно е на нейните години. Питала съм деветокласника дали няма интерес към някое момиче, но според него още му е рано за гаджета.
Наборката излезе да си вземе стипендията. Аз днес трябва да отида да й взема ЛК.

# 314
Selena6, и аз днес ще взимам ЛК на наборката. Дано пак имам късмет да няма хора!

Общи условия

Активация на акаунт