Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 079
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мария, аз реших, че питаш конкретно за момчетата. За момичетата беше по-различно. И аз не говоря за гаджета на 13 при момчетата, друго имам предвид. Flushed

# 286
На мен също ми се виждаше рано 15, но... Говорих много, и преди да се случи. Обясних му, че не трябва да притиска момичето, че трябва да изчака тя да е готова... Е, нещата не стояха така. Тя девойката си беше с опит. Сега говоря с наборката, че е много различно дали става дума за момче или момиче що се отнася до секса. За момчето е едва ли не въпрос на престиж да е имало повече гаджета, съответно да е правило секс с повече момичета. За едно момиче въобще не е така. Тя вижда как се държат някои момичета "у наше село" и въобще не й харесва. Полезен беше и един сериал, който гледахме. Там ставаше дума и за секс, за напиване, купони, упойващи субстанции, нежелана бременност, изнасилване, самоубийство и т.н.
На мен ми се случи на 17, той беше на 21. Става дума за ММ, заедно сме вече 26 години.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 14:29 от Betty L.

# 287
Моят имаше някакво гадже шести за седми клас. Старателно го криеше. Или си е мислел, че има 🤣
Сега твърди, че за момента момичетата не го интересувало. Били кифли, нямало свестни или поне той не познавал такива. С приятелите си говорят за игри, колелета, тренировки, на вълна мускули са всички. Обаче той съвсем скоро стана на 14. Не знам кога ще го обземат отново любовни трепети. Със секса ми се ще да изчака поне до 17.

# 288
А моят даже още е на 13, но е с мутирал глас. И изведнъж почна да изглежда много голям. Гледам снимки от лятото и е дечко в сравнение със сега.

# 289
  • Между гори и планини
Разликата във външният вид на моя от миналата година по това време и сега - абсолютно различен човек. Детенцето замина... Гласа слава богу мутира без да стърже. По едно време гърлото го дразнеше, мъжът ми каза, че е от растежа на адамовата ябълка. Има лек мъх над горната устна, но нищо под мишниците. Носа му набъбна. Помня в пубертета и моето лице беше подуто, после слегна. За сега удържа положението с пъпки, масово са на носа и при заплаха , че ще го изцедя, мие старателно.
Но не мога да повярвам на промяната за една година, огромна!
П.п мъжът ми учеше брат му да се бръсне на 14, ама той е силно окосмен с моите и на баща си гени.

# 290
Много ме притеснява един ден да не я избие комплекс, че е от "задръстените" и да направи някаква тъпотия само, за да е от "интересните". Вчера нещо се беше вкиснала по темата. Изживя някакво си разочарование. Днес още е тъжна. Дано е период. Все се надявам като училището стане ПО да се нормализират нещата.

# 291
  • София
Моят миналата година точно по това време се сгаджоса с едно девойче от съседен клас. Рисува й картина, тя му писа стихотворение, но тя искаше по-сериозна интимност, а той даже да я целуне не се престраши... Малко след 8 март финишираха... Какъвто е притеснителен при намаляване на дистанция, 17 години ми се струва много далеч в узряването за секс...

# 292
Първият път винаги може да е грешка, независимо от възрастта.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 08:40 от Amanda.D

# 293
  • у дома...
Влизам вчера в Школото да видя какво се случва и О, небеса! Шестица по физическо! По-вероятно е да изкара шест по математика някога в тоз живот, отколкото по физическо! Питам "Маме, как изкара шест по физическо?". Били си говорили с двете с госпожата "на камера"... И добре, че не я била питала дали спортува, че трябвало да излъже.

# 294
  • Между гори и планини
Добре де, на 15 къде намират терен 🙄 Или дебнат да няма никой вкъщи... Поне да не е на моето легло!

# 295
С тая пандемия скоро няма да имат терен:)

# 296
  • София
Аманда, да не те разочаровам, но при момчетата обикновено това е пътят, който си описала. С каката..., не случаен е и онзи лаф "хвани си кака, за да те отрака". Joy
После се влюбват и го играят покровители, нежни и внимателни.
На мен ми се струва нормално това, при все, че знаем каква е психиката на мъжете по въпросите с "мъжествеността". Не е лошо, когато реши да се доказва, показва, да има опит и да знае какво прави, а не да се комплексира.

# 297
А какви са тия 17 годишни момичета, които ще предпочетат 15 годишен неопитен пред 19 годишен оперен младеж? Все си мислех, че това са някакви съвсем редки случаи, а не стандартният път Simple Smile

# 298
  • София
Мария, има хора за всичко. Joy

# 299
Ами терен - у тях, у нас. У тях дебнеха да няма никой. У нас бяха по-смели. Той си има стая и никой не ги притесняваше, когато тя идва. Преди години се чудех на една позната с по-голямо момче как позволява да си води вкъщи момичета. Ами дойде ми до главата и разбрах. Предпочитам да са у дома, да знам къде е, да не го мисля. От това време наборката произведе един велик лаф, много се смеем още. Гледах много често да сменям чаршафите на младежа, да не се излагам пред "снахата". Един ден дъщеря ми вика: Ти на К. сменяш през няколко дни чаршафите, а на мен само когато имам бълхи! Ужас! Представих си как ще ме изложи някъде с тая констатация. На село живеем и лятото се е случвало, пък и кучета имаме. Като по-малка като се събудеше с обрив или нахапана, свалях всичко и хвърлях за пране. Ама тя така го е запомнила...

Общи условия

Активация на акаунт