Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 078
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
На националния телефон имат дежурен отговор "Изчерпано е." Повече бих разчитала на момичетата от темата, но няма много време да се оглеждат. Ред, питай за всеки случай там.

# 271
  • Sofia
Момичета, спешно се нуждаем от 5м лед лента с дистанционно, физически магазин, София.
Дъщеря ми се е разбирала с две приятелки за коледни подаръци, това е за едната девойка. Аз хубаво проверих, че има такова нещо в Практикер, но май не стигнах до бутон "наличност" и сега се оказва, че изобщо няма в софийските им магазини.
Помощ, за утре е. 😁
V-tac имат шоурум на Данаил Николаев, утре сутрин ще звъня да питам. В Бриколаж не виждам подобно нещо. Другаде къде евентуално?
Ред, inter-power.com предлагат V-tac, на бул. България 81А👍

# 272
Точно от Бриколаж (Люлин) купих 5м лед лента с дистанционно.

# 273
Момичета, спешно се нуждаем от 5м лед лента с дистанционно, физически магазин, София.
Дъщеря ми се е разбирала с две приятелки за коледни подаръци, това е за едната девойка. Аз хубаво проверих, че има такова нещо в Практикер, но май не стигнах до бутон "наличност" и сега се оказва, че изобщо няма в софийските им магазини.
Помощ, за утре е. 😁
V-tac имат шоурум на Данаил Николаев, утре сутрин ще звъня да питам. В Бриколаж не виждам подобно нещо. Другаде къде евентуално?

Ред,  Омега лайт http://led-bg.com/, но не знам дали няма да са над бюджета за такъв тип подаръци.
Нашите лед ленти са от там.

# 274
Честит имен ден на всички Юлета! Бъдете здрави и щастливи!
Дикси, прекрасна работа! Тъкмо реших да не правя повече сладки, а сега не мога да устоя Simple Smile
Доня, мерси за виното, непременно ще го опитам!
Момичета, благодаря за прекрасните мигове!

# 275
  • София
Ах, благодаря ви толкова много! ❤️ Златни сте!
Сядам на телефона утре сутрин!

# 276
Марципан продават и в магазинчето за ядки мг алмънд, които са на всяка крачка

# 277
  • Sofia
В ДМ също видях вчера такъв тип марципан.

# 278
  • София
Дикси, страхотно! Много е красива! Дали Бети или Зазу да не сложат колажа за заглавна снимка на следващата тема? Ако нямаш нищо против, разбира се.

# 279
И аз имам някои от вашите таланти - мога да ям непрекъснато, например. Също съм и като мама Мони, приятелка-майка на тинейджър. Синът ми като имаше гадже, беше на 15, доста споделяше с мен. То и аз съм досадна де, но той поддаде... Пък и винаги е бил по-близък с мен, отколкото с баща си. Та говорихме за всичко, за секс доста, че тогава се случиха тези неща. Дори му бях показала къде си държим презервативите, за да ги ползва, че ми писна от разговори като: "дай ми още пари, аз - защо, той - за презервативи". Simple Smile  После девойката го заряза, два пъти... ама като не слуша мен, то поне най-добрия си приятел да беше чул. Бяхме на едно мнение по отношение на девойката. Красиво момиче иначе, ама...

# 280
На колко години започват да водят полов живот съвременните младежи? 15 не е ли много рано?

# 281
  • Между гори и планини
Боже 😳 на 15...
Аз бях задръстена и на 17г и половина се влюбих. Но имах съученички наистина от началото на гимназията с гаджета.
От класа на пубера съм сигурна за едно от момичетата още от миналата година.
Аз също нямам притеснения да говорим като приятели за тези неща. Минала съм го с брат му който сега е на почти 20г
Вие кога проимахте гаджета?

# 282
  • София
Че то по наше време на 15-17 започваха момчетата, активен и споделен.
Иначе, към 13 се самооткриват по-активно. Satisfied

# 283
Гадже да имаш и на 13 е детска работа и им е забавно, нямам проблем. Но сексът си иска някакво съзряване. На 15 не ми се ще да се случи. 17-18 ми е някак по-приемливо. Аз бях на 17 с един кретен. Към днешна дата го отчитам като грешка.
Слънчевата, как на 15 по наше време? Нямах такива съученички (в девическия ни клас имаше 4 момчета, тях не ги знам кога и какво) Simple Smile, къде си учила?

# 284
Момчетата на тази възраст основно от такива теми се вълнуват.
Аз бях от късносъзряващите.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 08:40 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт