Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 072
  • 794
  •   1
Отговори
# 255
  • София
мама МОНИ, да ти кажа това може да се окаже изключително ценен талант.

# 256
  • Велико Търново
Много работа имам, не мога да ви изчета, но мернах, че говорите  за филми - да споделя, че скоро гледахме със щерката "Баскетболни дневници" с Леонардо ди Каприо /драма с наркотици по истински случай/, а снощи - "Животът е прекрасен" с Бенини. Обаче и аз, като AIR, много се разкисвам на такива филми, хващат ме за гърлото и край. Значи, откакто родих, съм много чувствителна, а откакто прехвърлих 40-те - още повече Wink Затова, за успокоение, гледам разни романтични филмчета по Нова, особено на коледна тематика - за добър и спокоен сън са идеални /ако не мога да гледам през деня, си ги връщам за приспиване/.
Не съм мислила ни за коледно меню, ни за сладки....до 23-ти съм плътно на работа, че после и до 31-ви също.
Хубава и уютна вечер!

# 257
  • София
Дикси, много хубави сладки. Откъде се купува "бадемов марципан" за разточване? Яла съм разни десертчета от магазина, които се водят бадемов марципан, това ли се има предвид? Че те обикновено са много малки и скъпи.

от магазин Хит, например. сигурно има и други места.
десертчетата от бадемов марципан са готови сладкиши и наистина са бая скъпи.

# 258
Дикси, много хубави сладки. Откъде се купува "бадемов марципан" за разточване? Яла съм разни десертчета от магазина, които се водят бадемов марципан, това ли се има предвид? Че те обикновено са много малки и скъпи.

Извинявай, gadamer, забравих да ти отговоря - в Лидъл има, в Кауфланд, особено сега по Коледа винаги се намира.

# 259
  • София
Дикси благодаря за твоята доза вълшебство! Ще се правят рецепти, ясно е.
Бадемов марципан на тесто съм пазарувала от Лидл. На Лидл съм фен и на марципановите десерти и щолен.

# 260
Дикси, какво представлява този бадемов марципан за разточване и къде да го търся из Лидъл и Кауфланд?
Иначе вкъщи с младежа сме любители на марципана, но когато е на блокчета наистина си е скъп, а и го няма постоянно.

# 261
  • София
Мама Мони, има големи таланти, които са невидими за очите! 😊
Мисля, че тъкмо такъв е твоят случай.
Е и шкафчето, де. Ма то пак е вид "spirit". 😃

# 262
Дикси, какво представлява този бадемов марципан за разточване и къде да го търся из Лидъл и Кауфланд?
Иначе вкъщи с младежа сме любители на марципана, но когато е на блокчета наистина си е скъп, а и го няма постоянно.

Стон, ето няколко снимки, за да добиеш представа

Скрит текст:

# 263
Мама Мони, има големи таланти, които са невидими за очите! 😊
Мисля, че тъкмо такъв е твоят случай.
Е и шкафчето, де. Ма то пак е вид "spirit". 😃
Нали, Ред, най- същественото е невидимо за очите...
 А Мони е изключително скромен човек, някак спокойствие и уют ми носи присъствието й в темата.
И това , ако не е талант, здраве му кажи❤

# 264
  • Между гори и планини
На кого обещах коледното топло вино на Черешов?
Нужни продукти :
2 бутилки червено вино
2 пръчки канела
200гр захар
1-2 портокала
1-2лимона
1 лайм
1 шушулка ванилия, в краен случай ванилова есенция.
Шушулката разрежете на две по дължина, изстържете вътрешността.
1/4 суп.л индийско орехче
6 цели караюфилчета
6 цели звездовидни анасончета
100мл ром.
В голяма тенджера сипвате 1. бутилка вино и подправките и захарта, варите докато стане гъст сироп, после добавяте 2. бутилка вино и леко да клокне. Накрая добавяте ром. Ако няма ром е подходящо за деца, понеже алкохола е изветрял.
П.п на цитрусите изцеждате сока, прибавяте го към сиропа, кората също.
Пие се топло. Към втората чашка, всичко ми е смешно 😝 Може да се съхранява в стъклено шише и преди употреба да се претопли. Наздраве! 🍷

# 265
  • София
Момичета, спешно се нуждаем от 5м лед лента с дистанционно, физически магазин, София.
Дъщеря ми се е разбирала с две приятелки за коледни подаръци, това е за едната девойка. Аз хубаво проверих, че има такова нещо в Практикер, но май не стигнах до бутон "наличност" и сега се оказва, че изобщо няма в софийските им магазини.
Помощ, за утре е. 😁
V-tac имат шоурум на Данаил Николаев, утре сутрин ще звъня да питам. В Бриколаж не виждам подобно нещо. Другаде къде евентуално?

# 266
Ред, ние от Лидл купихме преди впеме, ама беше 10 м.

# 267
  • София
Ох, помня за Лидл, мерси, Биси, ама поне месец и нещо мина оттогава, едва ли ги има още. Sad

# 268
Olx? По възможност от София, щом е за утре🙂
https://m.olx.bg/ad/led-lenta-tsvetna-rgb-5-metra-vodoustoychiva … G7iz.html?reason=

# 269
Опитайте утре на националния  номер на Лидл, предполагам че ако имат останали бройки в София, ще Ви съдействат.

Общи условия

Активация на акаунт