Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 057
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Дикси, благодарности за страхотните рецепти и презентацията! Запретвам ръкави, точно се чудех каква сладост да забъркам🍪

# 241
  • о`майна лунна нощ е
Диски, сърдечни благодарности! Прекрасно оформление!

# 242
  • софия
Дикси, прекрасна! Подозирам, че произведенията и снимките са твои Simple Smile
Благодаря.

# 243
Дикси, фантастични снимки и оформление!
Талант си ти, голям талант!❤

# 244
Много ми е мъчно за Димо.
Малкият ми син обожава тази песен https://www.youtube.com/watch?v=upet2LnTgaY и вкъщи често я слушаме.

# 245
  • София
Лелееее Дикси, без думи ме остави! Даже и аз мога да се пробвам с някоя рецепта!
П.П. За Димо направо не мога да повярвам Sad Бог да го прости!
П.П.П. Митко е успял да предаде контролното. Последната задача дори не е имал време да прочете. Каквото такова. Добре дошла ваканция!

# 246
  • о`майна лунна нощ е
И на мен, Аманда ... Тъкмо си казах, ето идва Коледа, леко се прокрадва празничният дух и денят пак се скапа.

# 247
  • София
Знаете ли – тук в темата има страхотни таланти! Направо вълшебници и покрай тях се чувствам не на място. Аз съм с две леви ръце и нищо не умея да правя. Как пък никакъв талант нямам.

# 248
  • София
Мони, ти си имаш шкафче, талант не ти е нужен! Joy Hug

# 249
  • у дома...
Мони, недей така! Всеки има някакъв талант. Ето аз например мога да спя цял ден Simple Smile А и мога да образувам нерви на мъж ми само с поглед Grinning

Възхищавам се на чевръстите момичета.

# 250
  • Между гори и планини
И това е талант Мони! И аз не съм така талантлива, само в яденето ме бива 🤪 Чак го изкарах на рима 😂

# 251
О, не всички снимки са мои. Компилация от мои и от нета.
Благодаря, но не съм го направила за нещо друго различно от забавление Simple Smile
Нали се разбрахме, че трябва нещо да върша покрай болестта, иначе ще изкукуригам.

# 252
И аз, и аз си имам таланти
1) танцувам по мъжки нерви, но не на ММ, а на колегите
2) мога да ям и да дебелея целогодишно Simple Smile

# 253
  • sofia
Знаете ли – тук в темата има страхотни таланти! Направо вълшебници и покрай тях се чувствам не на място. Аз съм с две леви ръце и нищо не умея да правя. Как пък никакъв талант нямам.
Мама Мони, не така🥰 В един човек трябва да се подчертават най- вече хубавите качества, това го научих от моя син, който има свръхкритична майка😉 Може да не майсториш сладки и други красоти, но пък си всеотдайна към Митко и го подкрепяш с цялото си сърце в първите любовни трепети...да ти кажа, да си майка-приятел на тийнейджър е  талант,  и  то много голям🌹

# 254
  • София
Мама Мони, не така🥰 В един човек трябва да се подчертават най- вече хубавите качества, това го научих от моя син, който има свръхкритична майка😉 Може да не майсториш сладки и други красоти, но пък си всеотдайна към Митко и го подкрепяш с цялото си сърце в първите любовни трепети...да ти кажа, да си майка-приятел на тинейджър е  талант и  то много голям🌹

Стопли ми сърцето - ей на и аз си имам талант. Да съм душеприказчик  на тийнейджър! Щом пък не, талант си е:)

Общи условия

Активация на акаунт