Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 056
  • 794
  •   1
Отговори
# 225
Дикси, изглежда страхотно! Като кулинарно списание или книга е. Браво:heart:

# 226
  • София
Леле, Дикси, страхотно! 😍
Ще си я закачим Кулинарната Библия в следващата тема.

# 227
Олее, Дикси, страхотна е книгата! Благодаря за труда! Повечето рецепти са пробвани, но има и още....предстоят Simple Smile

# 228
Вече се наслаждавам на ваканцията Simple Smile
Най-накрая дочаках две седмици спокойствие, в които ще ставаме когато се наспим и няма да гоним нечий график.

Зимните обувки, които купих през последните две години ги изхвърлих почти неносени. Горещо му е да ходи със зимни обувки на училище и шляпа с маратонки. Така му било по-удобно.

Дикси, сътворила си чудеса Simple Smile
Даже и аз, дето никога не се занимавам с правене на следки, най-много някой кекс да забъркам, ще взема да пробвам някоя рецепта!

# 229
  • София
https://drive.google.com/file/d/1QFnendeUdu4F_4mb_L8abOFZcO8R472 … view?usp=drivesdk

Я да видим така дали става видимо от всички.
И дали пък някой услужлив модератор не може да добави линка в първия пост на текущата тема? Че то сега им е времето на тези рецепти.
Пък и идеална компания на Жужетата. 😊

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:50 от Red

# 230
Дикси 🌹❤️
Ох, потекоха ми лигите! Няма как, ще пробваме някои от тях.

# 231
  • sofia
Ехаа, рецепите са готови за печат!
Най-накрая ваканция.
При нас често спира тока и по този повод имаме една карта с нет с висок лимит (на месечен абонамент). Сега проблемът е, че може да се ползва само от едно устройство, а на мен за работа ми трябва нон-стоп достъп, та поръчах безжичен рутер с батерия и слот за сим-карта.
Вече три пъти се случва по време на тест да спре тока или нет-а, та флашката спасяваше положението.

# 232
  • Между гори и планини
Супер! Наистина ще  стана с размер на катедрала ☺️
Ние се отпуснахме по дивани и легла за следобедна дрямка. Сега да завали един пухкав сняг и съвсем ще ми стане коледно. Ако някой прояви желание, ще му сложа по късно рецепта за коледно топло, ароматно вино на Черешов.

# 233
Дикси, все не мога да се вредя да напиша колко прекрасни неща пускаш (за да не съм 50-тата, която те хвали и да звучи служебно), но този път просто не мога да пропусна. Евалата!

# 234
  • софия
Съжалявам за новината - починал е Димо от Пиф. Не мога да кажа, че ми бяха любима група, но харесвах някои песни и новината ме хвана за гърлото, а той ми харесваше с откровеното си и честно поведение.
Светъл да му е пътят.

# 235
Дикси, благодаря за готварската книга на Осмокласните мами

Доня, давай я тази рецепта за греяно коледно вино. Тази година във Варна Коледен базар има само на Морска гара, освучен от чалгия.. ММ ходил един обяд служебно до пристанището и докладва каква свинщина е.
Миналата година ходихме на Коледния фест в Младост до ледената пързалка и ми хареса греяното вино.

Zvanche, и аз ги харесвам.. светъл да е пътят му !

# 236
  • Между гори и планини
Като се прибере Черешов ще сложа рецепта, не знам къде я е писал.

# 237
  • София
Много харесвах P.I.F. - и авторските им неща, и кавърите. Буквално нещо ме стисна за гърлото като разбрах. Да е светъл пътя му...

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 15:44 от green_dawn

# 238
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дикси, много хубави сладки. Откъде се купува "бадемов марципан" за разточване? Яла съм разни десертчета от магазина, които се водят бадемов марципан, това ли се има предвид? Че те обикновено са много малки и скъпи.

# 239
  • София
Не пиша често, но не устоях.
Дикси, браво, много талант, много нещо. Възхищавам се! Както и на всички в групата, които творят независимо в коя област.
Жалко за Димо, съболезнования на близките му.

Общи условия

Активация на акаунт