Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 054
  • 794
  •   1
Отговори
# 210
https://www.eshoppingbg.com/nepromokaemi-sportni-obuvki-robin-kander.html

Такива подобни са на нашите. Ама те са за в краен студ. Simple Smile

# 211
Бихте ли ми казали как да ви изпратя PDF файл? Срам не срам, признавам, че не мога да го измисля Joy

Свършиха и двамата преди малко. Голям кеф!

# 212
  • софия
Няма как да го изпратиш тук. Можеш да го качиш някъде, от където може да се свали и да дадеш линк. Обичайно на тези места нещата се пазят за определен период.
Скрит текст:

# 213
  • София
Дикси, на Google Drive линкът не е с времево ограничение.
Такъв е линкът към седмокласната ни поетична колекция. 😊

# 214
  • sofia
Децата много пораснаха, постепенно осъзнават кое ги привлича и кое не като наука, къде си заслужава да влагат усилия и изобщо кои са...
   Измежду всички игри на компютъра, онази вечер го заварих да гледа документален филм за Георги Димитров, било му интересно още от миналата година🤔😀
    Днес взех диско лампа от Лидл, подаръкът за Коледа са музикални плочи, преди няколко месеца получи много хубава колонка, ами...дискотеката ни е готова😉

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 15:12 от googlish

# 215
Децата много пораснаха, постепенно осъзнават кое ги привлича и кое не като наука, къде си заслужава да влагат усилия и изобщо кои са...
   Измежду всички игри на компютъра онази вечер го заварих да гледа документален филм за Георги Димитров, било му интересно още от миналата година🤔😀

Миналата година господинът по история занимаваше децата /което участваше де/ с много материали, посветени на соца, понеже бяха на тези уроци. Моите деца по принцип винаги са харесвали подобни филми и са им интересни. От историята малкият се интересува точно от нова и най-нова. Не случайно си поръча точно горепосочените книжки и ги чете наистина с кеф, а не е от четящите.

# 216
  • София
Оф, айде да приключва вече това ДО. Някаква абсурдна ситуация в момента. Приятелка на дъщеря ми от друго училище прави класно сега, спря интернетът на девойчето, мобилните ѝ данни са изчерпани. Та сега дъщеря ми е влязла в съответната платформа с чуждия профил, момичето диктува по телефон, тя пише.
Вече става прекалено. Класни и контролни трябва да се правят присъствено, ако трябва и с два месеца закъснение. Пределно ми стана ясно напоследък що е то да не може да разчиташ на интернет.

А, и още нещо. Заради удоволствието да си говоря почти всеки ден с А1 напоследък, всеки ден изслушвах една камара съобщения "В момента изцяло липсват услугите ни..." в обичайно минимум 10 локации.

# 217
Дикси, на Google Drive линкът не е с времево ограничение.
Такъв е линкът към седмокласната ни поетична колекция. 😊
Благодаря на теб и на Звънче!
Пробвам - https://drive.google.com/file/d/1GCXoCNs4-nqDZCipeV6poYgVd-M_893 … /view?usp=sharing

# 218
  • София
При нас по НЕ не са давали контролно или тест откакто са ДО. Според мен е наясно. Направо им е казала, че първите дни от ПО ще има яко контролни. Та леко им намали желанието за присътвено Thinking
Правя и аз сладки, но не снимам, тройни ще излезем след зимата Weary

# 219
  • Между гори и планини
Последният учебен ден за тая година завърши! Ура, ваканция!!! Радвам се като ученичка и аз, нали и аз съм на училище по принуда ☺️
Днес три шестици - 6 на класното по английски и две по математика, доволна съм от детето.
Заемам се с тестото за кутабийки на фона на ретро коледни песни. И чаша ликьор!

# 220
  • София
Дикси, трябва да разрешиш повсеместен достъп. Някъде по трасето имаше цъкалка.
Иначе сега ми иска да ти пратя заявка за достъп.

# 221
  • София
Ред, абсолютно съм съгласна с теб. Контролни само при ПО. Митко в момента има контролно по мат. Ток няма, мобилните данни на телефона са почти изчерпани и не е ясно дали въобще ще успее да изпрати сниманите решения, защото и съобщенията не минават или ще се снабди с двойка, защото ако не ги изпрати след 20 минути е предупредила, че не приема и пише двойки. Мъка, мъка...
Яд ме е, защото пак може да си има двойка, но поне да не е по технически причини.

# 222
  • София
Мама Мони, направи принтскрийн - извадка от сайта на ЧЕЗ за липсващия ток. Да има доказателство.

# 223
Дикси, трябва да разрешиш повсеместен достъп. Някъде по трасето имаше цъкалка.
Иначе сега ми иска да ти пратя заявка за достъп.
Опитах, уж съм отметнала потребителите да могат да виждат и теглят.
Пращам го така, паролата е 2020.
https://easyupload.io/07whwx
Ако на някой му се занимава, моля да го качи в Google Drive,  на мен ми се опряха настройките Simple Smile

# 224
Ааа, че варненци си купуваме ботуши като ще ходим на ски и шейни! Иначе точно от по-плътните маратонки или туристически ниски обувки с мембрана и си готов

За срамотите 2 години не съм купувала ботуши .. едната беше с едни от моите туристически, на следващата с едни по-стари от сестра ми, че тя има по-голям крак..

Общи условия

Активация на акаунт