Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 052
  • 794
  •   1
Отговори
# 195
И на мен много ми харесват, Аманда, но и нашият съм убедена че няма да му допаднат. Той пък никога не иска високи, все са му неудобни...дори и летни. Малкия е с тип Джордани, големия смята че са отврат ,:) За зимата имат туристически обувки, които слагат само когато има сняг Simple Smile а както знаете тук не е често явление.

# 196
  • у дома...
Наборката още мисли дали иска нови зимни обувки. Има чизми от миналата година и не може да реши дали иска и нещо тип кубинки. Вече трета седмица мисли...

# 197
Страхотен модел, Аманда! Хрумна ми, че може да не са му удобни. Но как би решил проблем с "удобното" с онлайн поръчка.
Ние есента купувахме различни неща от Декатлон. Имаше и зимни обувки, много хубави модели на добри марки, с мембрана. Не му били удобни и си избра един по обикновен модел, на тяхната марка.

"Ад" го пропуснах вчера. Днес ще го гледам, непременно.

# 198
На набора му стават миналогодишните зимни. След онзи кошмарен период, когато буквално прелетя от 38-и до 43-и номер, се кротна и вече година не е сменял обувки поради умаляваме.

# 199
citron, той дори не пожела да ги премери.
Моли, същата работа - били прекалено високи и зимни. Какви да са зимните обувки:rolling_eyes:?
На малкия взехме толкова много неща, а той се прибра с мишка и подложка за мишката.
Много дръпнато се държи, струваше ми се ужасно отегчен от това семейно пазаруване.

# 200
  • София
Вкъщи няма ток от два часа. дано скоро дойде, защото иначе не вждам как ще прави контролно през телефона.

# 201
  • София
Ох, така преди години една позната отива в командировка в Испания и супер възторжено носи едни скъпи Кампери на дъщеря си. Девойката ги погледнала със страшно презрение, та моята позната си ги подносила (добре че номерът съвпадал).
Аз се отказах да се боря. Какви ли не страхотни неща ни бяха отказани. Купи си преди локдауна едни кубинкоподобни. Много хубави като вид, ама Pull and Bear.
Но то толкова често се мени напоследък вкусът на моето джереме, че май няма и смисъл да се инвестира в твърде скъпи обувки. Три чифта Converse ей така си седят - вече не харесвани.

# 202
  • Между гори и планини
Тая нашата учителка по физическо ... В началото на часа - ще ви дам контролно, после започна презентация за футбола. 5 минути преди края на часа праща тест с 20 въпроса 🙄 Добре,че пубера ѝ  каза и другите деца потвърдиха, че часа свършва. Съвсем се беше омотала горката. Сега - когато можете.

# 203
  • София
Здравейте! Последен ден за наборите и после почивка! Като цяло нашите не виждам да са свръх натоварени и изморени, поне като сравнявам с някои от децата тук...любопитно ми е дали и на ПО ще е така или е заради ДО....
Наборката вероятно няма да успее за стипендия, освен ако не направи всички класни за отличен и да оправи и успеха по Философия.
Скрит текст:
Последните 3г не съм подхващала сериал, гледаме повторения на Big Bang theory, Friends, Двама мъже...даже препоръчах на тийнката IT Crowd, хареса и хумора. Преди гледах Хоумленд, mr. Robot, The Knick с Клайв Оуен.
И аз от няколко години забравих за кината в моловете, обичам Дом на киното, г8, евро Синема, последно бях октомври месец във Влайкова на How to be a good wife с Жулиет Бинош- страхотна е.
При нас се получи така, че като стана на 12 всичко мое и ставаше и много обичаше да ми носи обувки, кубинки, ризи, пуловери....сега рязко спря...явно и се виждат скучни...за сега отказва да носи зимни якета и ботуши....

# 204
  • Sofia
ако знаете как го чакам да мине този последен учебен ден на 2020... направо си го сготвиха ден необикновен...

# 205
  • софия
А мрън е във ваканция от петък. Събота, неделя, подозирам и днес, цял ден прекара по пижама.

# 206
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет! Поизпуснах ви напоследък, но вече съм в двуседмична почивка, така че ще имам време да чета.

Наборката този срок здраво учи и то без изобщо да я карам. Амбицирала се е да гони максимален успех, качи се в класацията на Школо до 1-во място в класа. Това никога не е било. Попитах я защо миналата година не учеше така с желание, а тя ми отговори, че тогава "нямала мотивация". Flushed  Карам я да правим нещо заедно, тя ми отговаря - Не немога, имам да уча! През уикенда бяхме малко на Спа, карам я да дойде на басейна, тя ми отказа, защото имала домашно по математика. А бе...не знам, не е моето дете това.

Вчера на Боровец имаше слънце, сняг и много хора с шейни. Беше много приятно, защото като слезеш до Самоков, е отново мъгла и така чак до София.

С подаръците съм готова, всичко е купено, опаковано..само не знам как ще го събера под елхата Smile

# 207
Моят си купи тези книги за ваканцията:

https://m.helikon.bg/215558-%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82 … %D0%B0%D0%B4.html

https://m.helikon.bg/216440-%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82-%D0%B … %D0%B0-Stuka.html

Каза, че втората била най-интересната, която бил чел.

# 208
На този етап ММ и голямото са с номер 45 за обувки, а аз и дребното с 39. Та има кой да ги носи следващата година Simple Smile. Краката им растат с невероятна скорост.

# 209
Тези обувки да супер за навън. Но после 6 часа в гореща стая са неудобни. Голям проблем е това зимата. Поръчвам тип маратонка мерел или друга марка, но с грайфер и непропускливи, и едни от Лидл или другаде за редките случаи, когато има голям сняг и не е на училище. Да си гази. Но с тях не ходи на училище. Не му е комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт