Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 041
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и щастливи, вие и цялото ви семейство! Бъдете спокойни и търпеливи Simple Smile !

В нощта на Коледа... Какво си пожелах ли? Обич.
И пухкав, бял, пречистващ сняг.
Вълшебен миг. И топъл спомен.
И чиста радост в детски смях.
Да бъдат близките ми здрави.
Да сбъдвам нечии мечти.
С очи и жестове да галя.
И да блещукат светлинки.
Представих си за малко, как
докосвам някого в душата
и украсявам му света...
А после украсих елхата.
Каквото и да ми се случва,
да бъде празнично и цветно.
Уроците си ги научих.
Сега е време за вълшебства...
/ Яна Вълчева /

Под нашата елха имаше слушалки (благодаря за препоръката на Air, ако не греша). Получих 5 целувки за тях Simple Smile

# 556
Честита Коледа! Бъдете здрави!
Нашите подаръци бяха претършувани снощи. Сега всички спят.

#ходимисенаморе

# 557
  • у дома
Весела Коледа!Да бъдем здрави и да даряваме доброта!
Торбичка добрина https://m.youtube.com/watch?v=1y4txhyJitE

Аз пък имам подарък от  едно дете,на което помогах по математика-изненадващ ,невероятен и неочакван жест,който ми стпли сърцето...А вкусът е страхотен-аз не обичам торти с фондан,но на тази и фондана ми е вкукен!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 20:52 от svetlaem

# 558
  • София
Наборът също има готварски мераци. Вчера не стигна време за меденки, та днес ще се вихрят. Да се похваля, че като за първи опит с вечеря за Бъдни вечер, пълнените чушки с боб се получиха супер. Лозовите сърми май ги преварих, но и те изчезнаха половината...
Децата са доволни от подаръците, особено дребосъчка, която обикаля с плетената си русалка навсякъде. А наборът получи неочакван подарък - 100% на проекта по БЕЛ... Само дето не се сурна по стълбите от бързане да ни каже...

# 559
  • Между гори и планини
И Пубера е много щастлив от подаръка си, нямаше търпение да прочете инструкциите и да излезе да разходи новият си "домашен любимец"

# 560
  • София
Честито Рождество! Бъдете здрави и благословени! 🙏❤ Много топлина и любов в сърцата, душите и домовете ви!
Аз съм проспала изгрева, добре че сте вие. У нас добрият старец подрани за едни, за други се бави с доставката Simple Smile , но имаше лакомства и дребни практични неща под елхата за всекиго.
Хайде и нещо за по-суетните, по женски Simple Smile Нека сме щастливи!

# 561
Честита Коледа, виртуално семейство Heart
Да сме здрави, щастливи и все така сплотени!
На Ния пуфът беше опакован точно като чувала на дядо Коледа. Simple Smile

И малко меденки от нас (майка ми ги прави красиви, аз не ги мога тези неща).

# 562
  • sofia
Maria 007, това са най-красивите и измайсторени коледни сладки, които съм виждала! Можете направо пекарничка да направите и окрасата да е според повода - имени дни, рождени дни, всички други общи празници🤗

# 563
Честита Коледа, момичета!
Нека да е здраве, нека да  е късмет, нека да е топлина в сърцата!

Мария, майсторска изработка са коледните сладки на майка ти!
Специални поздравления за таланта й!
Какъв хубав чувал , персонализиран при това🧙‍♂️

Googlish, сега чета " Убийството на Моцарт", Моника си е отваряла добре ушите, когато съм коментирала препоръчани книги😀

# 564
Благодаря ви! Чувалът също не е мое, а на майка ми дело. Аз не мога И да бродирам, а и толкова нерви за елхички и голям надпис нямам Simple Smile. Що ли се чудя, че детето ми е различно от мен, като аз няма нищо общо като интерес с майка ми Simple Smile.

# 565
Честито Рождество Христово!
Страхотни красоти сте показали! Изобщо не умея да правя такива неща, но и никога не съм изпитвала желание да опитам. Винаги съм възприемала храната като необходимост и не съм разбирала защо трябва да се украсява фооълнително. Всъщност, ясно ми е, но не е за мен тази работа. Радвам се обаче и се възхищавам на всички ваши творения.
Младежите вкъщи са удовлетворени от подаръците. Много трудно ми беше да ги примъкна тайно. Децата си легнаха много късно снощи. От цялото криене забравих да извадя собствения си подарък от гардероба. 🤣

# 566
  • София
Честита и весела Коледа!

Мария, сладките на майка ти са наистина впечатляващи.

При нас всички са доволни от подаръците. Наборката снощи прояви някакво тийнско кисело настроение в края на вечерта, но не се впечатлихме особено.

# 567
Да са живи и здрави всички именници днес!

Мария, прекрасни сладки! Не бях виждала такива Simple Smile Майстор е майка ти!

# 568
  • Някъде в Европа...
Честита Коледа, момичета!
Черпя ви виртуално и с червено винце по случай имения ден на моя Радостин!
Здрави и честити да са всички именици!
На мен се падна най- хубавият късмет..Пътувам ли в далечни страни, значи ще съм здрава, пари ще имам и ще ме очакват положителни емоции. И е нещото, което най- искам 😃

# 569
  • София
Честито на празнуващите имен ден днес! 🌺 Много здраве и щастливи моменти! 🍀
На мен вчера ми се паднаха нова кола, сватба и бебе. Добре си мислех да не ги слагам тези... Паричката отиде в 8.класника, плюс любов необяснима, за брат му - купони и едри банкноти Simple Smile , на баща им - нов апартамент. С изключение на два от моите, другите не бихме ги върнали.
 Хич не умея да сътворявам такива красоти, а като един истински Телец, умея да им се наслаждавам подобаващо. 🐷

Общи условия

Активация на акаунт