Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 038
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
  • Между гори и планини
Наздраве за именниците с ароматното, топло вино на Черешов!

# 571
AIR, да ти е жив и здрав именика:heart: Да пътешествате много.
Мария, тези сладки са толкова изпипани, че аз не бих ги яла. Бих си ги пазила за украса
И на всички сладките са прекрасни.
Ние нямаме нито една декорирана коледна сладка. Всичко изядохме още топло и още преди Коледа.
Аз съм като ston- навън никога не бих влязла в сладкарница, но направим ли нещо вкъщи, не се кротвам, докато не свърши. Обикновено е нужно не повече от час-два, независимо от количеството.
И моите деца си харесаха подаръците. Red, одеялото беше много одобрено от големия.
Малкият смени желанието за морско свинче с кокошки и петел от една шантава порода испенч и е сигурно първото деветгодишно дете, kоето си е пожелало и се радва на кокошки за коледен подарък.
Пропаднаха ми плановете за планина, направихме само разходка на полето. След малко отивам и да тичам, че положението е зле.
Грийн, явно вашата паралелка е на почит и първо се проверяват заданията. При нас още няма вест за проекта.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 16:23 от Amanda.D

# 572
  • София
Иха! Екзотична порода кокошки! Фантастично!
Аманда, страхотни са ти синовете, а на малкия персонално съм страшен фен!

# 573
  • София
Честито Рождество Христово момичета! Бъдете живи и здрави вие и любимите ви хора.
Подаръците се харесаха от всички, а на мен ми се падна паричката от питката. На Бъдни вечер бяхме с родителите и сестра ми, а след малко отиваме при девер ми. До последно се чудихме заради Ковид, но майната му.
Дикси, Сани лесно да го карате!

# 574
Благодаря, Red. Зоопаркът застрашително се увеличава. Всичко си изисква много грижи, но той  си има ген и от двете страни за такива занимания.

# 575
  • sofia
Момичета, тъй като моят подарък за Коледа не е веществен, а е подарено лично време, от няколко дни имам по 3-4  часа за мен да правя любими неща. Лепя картички и гледам филми. Моето откритие днес е филмът "Хубав ден в квартала" с Том Ханкс. Докосва скрити местенца в сърцето😊

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 16:55 от googlish

# 576
  • Велико Търново
Честита Коледа, момичета!Здраве, топлина и късмет да има!
Честит имен ден на Ради!

# 577
Честити да са всички именици!

# 578
  • София
Честита Коледа! Всички вие и всички ваши близки хора - да сте живи и здрави и много щастливи! Честит имен ден!
Това е подаръка от наборката

# 579
  • Някъде в Европа...
Благодаря ви, момичета, за уважението за имения ден на набора!

Подаръците се харесаха 😀...
Естествено наборът беше най-ошашавен от  сумата пари, която получи от дядо и баба, дотолкова, че абсолютно загуби ума и дума, дори не благодари...за пръв път го виждам такъв 😀, сигурно е нормално, когато държиш в ръцете си средството за осъществяване на мечта..Ясно е вече - колелото ще се сменя 😀 и съм предупредена, че ще ме очаква година с ходене по градове за състезания при ново колело...
Относно късметчето - пожелавам си да се изпълнят поне провалените от тази година почивки и екскурзии в чужбинско.. Но искам и да е същата обстановката и настроението в местата,  както преди вируса - това е по- трудноизпълнимото..дори ми се вижда нереално вече...

# 580
  • София
Честито Рождество Христово, момичета!
Честито и на именяците!
Бъдете здрави и щастливи, нека има мир, спокойствие и любов в домовете ви!
Аз съм малко “ на черешата”, майка ми счупи тазобедрена става, зарязах мъжете и бях при нея в Ямбол след операцията, а сега я прибрах при мен, в София, докато се възстанови. Много ми беше напрегнато, но не ви изпусках и разпусках малко покрай коледния дух в темичката 🤗
Наборът е изцяло във ваканционно настроение, лежи по цял ден и гледа сериали по Нетфликс. Зарадва се много на компютъра, който му взехме за Коледа. Ние не сколасахме да си напазаруваме подаръци с ММ, нищо, по-натам, само да сме здрави...

# 581
  • София
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и благословени!
Моят син днес става на 14! Почерпете се за негово здраве!

# 582
  • гр.София
Хелене,честит двоен празник! Късмет и щастие на младежа!

Честит Имен ден на празнуващите днес!

Щерката утре ще се вижда със съученички,ще " мерят улиците".  Не е за вярване,че нещо толкова нормално го отчитам като събитие.

Селена,да се похвалиш после как си използвала ваучера. Страшно е мило.

# 583
  • София
Честит именик на Air!
Честит рожденик на Helene!
Да са ви живи и здрави синовете! 😊

# 584
  • София
Честит рожденик на Хелене! Жив и здрав да е! 🎁🍀🎉

Общи условия

Активация на акаунт