Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 27 564
  • 794
  •   1
Отговори
# 750
Много свежи предложения за заглавие на новата тема🙂👍
Всичките ми харесват.

# 751
  • София
Аз пък се влюбих в това:

Зима като пролет. Сякаш  няма Ковид.
Страшно е екзистенциално, много обичам такива неща. 😊

# 752
  • Велико Търново
Аманда, чудно е !

Аз като слизам по стълби в ресторант примерно ми треперят краката, обаче това  не ми попречи да скоча от самолет с парашут за 35 ми рожден ден.При това сама отидох до Ихтиман.

Моята хубавици не я знам какво е писала, решавала, по цял ден съм на работа.И тя като София на Бисквитка се е записала на някакви олимпиади, знам само за биология, може и на английски да се е записала.

И на мен ми се пътува и празнува, но на 31 и 01 съм по 12 часа на работа.Празници след това.

# 753
  • София
Изпуснах някои от новите предложения, добре че сте ги цитирали, супер са 🙂
Аз обичам студ и зима, много ме е яд, че тази година няма още хубав сняг. Първият падна като бях с ковид и не можах да му се порадвам. Лятото го търпя само на почивка ако съм, в София ми е голямо наказание. На ски никога не съм се качвала, но нямам и нужда да си вдигам адреналина по този начин. Аз също съм от тези, с високо развито чувство за самосъхранение. Нито високи скорости обичам, нито какъвто и да е живот на ръба.

# 754
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Аз съм за заглавието на Ред за билета за екскурзии 😀
НГ - ами ще е различна. 😀 Както знаете съм военнослужеща в канцелария и по желание взех новогодишния наряд. И без това цялата година е скапана, още октомври предвидих, че и самата новогодишна нощ няма да предположи нормално празнуване нито с приятели, нито в заведение и реших да искам наряда. Постъпила съм много хитро и далновидно според колегите, след като им обясних мотивите си 😀 за безумното ми, според тях, желание (който е дежурство на празник, му се гарантира, че следващите 5 г. няма да е на същия празник, а тази НГ така или иначе е опорочена - та в очакване на следващите пет НГ 😁)
С две думи - утре ще "празнувам" с някой младеж-курсант, който ще ми е помощник, облечени в камуфлаж, въоръжени, извън Търново 😁

# 755
  • sofia

С две думи - утре ще "празнувам" с някой младеж-курсант, който ще ми е помощник, облечени в камуфлаж, въоръжени, извън Търново 😁
Ами не звучи толкова лошо😉

# 756
  • софия
Еър, доста си хитра, ще знаеш.😘. Подобно празнуване звучи почти вълнуващо, а и избягването на подобен ангажимент в следващите години го прави идеалното посрещане на 2021.
Добро утро ☕

Днес имам план да подготвя по-голяма част от нещата за утре, а утре само да ги донаправя, да си почивам и почти нищо да не върша. Вчера прекарах почти 5 часа в болница за поредни изследвания на майка и следобяд не знаех къде съм. Беше почти адско, но поне другата година ще е свършено това и ще продължим с по-голяма надежда с другите процедури.

# 757
  • София
Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи - Аманда, супер точно казано!  Много се надявам от 11.01 да ги върнат за малко на училище и ако може да си завършат срока присъствено.

Добро утро

# 758
  • софия
Ох, ядосах се - https://btvnovinite.bg/bulgaria/sreshtu-vrashtaneto-da-decata-v- … 2vrd953kDFtynqXHg
Не мога да разбера защо не си подадат заявленията за напускане и да спрат да ни занимават с личните си драми. Не съм прочела за подобно масово плачене от лекари и хора, които работят ежедневни с хора. Аман от такива "учители"!

# 759
Аз пък четох ново отворено писмо от учители за безопасно образование, че не желаят да се връщат от 4.01 в училище. Та изобщо не го виждам гимназисти да ги върнат този срок.

Ей, звънче, изпревари ме Simple Smile

# 760
  • Пловдив
Ами така е, аз по празниците говорих с близка, която е учител, но на гимназиален етап. Категорично не иска да ходи на работа вече. И повече пари взима, няма никакви разходи, има повече свободно време, изобщо не й се занимава да тръгва на бачкане. Ако зависи от нея _така ще е винаги. Та, дори и от егоистична гледна точка много от учителите им хареса ситуацията. А и се изкарват жертви - ехеее. Големият цирк ще дойде, като дойдат ваксините и за тях. Убедена съм, че както много ги е страх да ходят на работа, така и не достатъчно, ще да се ваксинират, и ще си искат да си седят он лайн доживот. Просто...

# 761
  • софия
Е как ще се ваксинират? Нали повечето са в рисковата група. Абе, повръща ми се вече от подобни екземпляри. То бива, бива, ама чак толкова все ми се струва, че е повече.

# 762
  • София
AIR, и аз мисля, че твоето посрещане на НГ ще е много по-вълнуващо от това на много други хора. Simple Smile
Аз нямам много надежди първия срок да се върнат присъствено. На мен ми е интересно как ще се отразят мерките срещу ковид и върху разпространение на грипните вируси, заради които, помните миналата година имаше ваканция. Предполагам благоприятно за нас, а не за тях Simple Smile
И моя колежка скача много срещу такива учители, но имам приятелка, която преподава в началните класове и ми сподели, че хаосът е пълен и там. Най-вече я тревожи липсата на прозрачност и изискванията на директорката на тяхното училище да не се казва за наличие на болни, за да не се притесняват хората. Това никак не го разбирам, дори по-вредно от говорещите за заплаха ми се вижда.

# 763
Да си знаете, че аз снощи просто се шегувах, не съм ги мислела тези глупости за захлавия:joy:
Днес ще дойде книжката на френски, казаха ми, че няма да е с диск към нея, защото това е морално остаряло, а с линк за сваляне и слушане

# 764
  • Между гори и планини
Аз лично не бих се ваксинирала с тази ваксина. Не ми се става опитно зайче. Някак много бързо стана, няма допълнителни изследвания какви ще са страничните ефекти.
Колко десетилетия търсят ваксини лекарства против СПИН? А за ковид намериха толкова бързо. Много ми мирише цялата история.
Моя син не иска да се връща на училище, харесва му така. Сам, на тишина, никой не го разсейва, не ходи сутрин в студа в училище, хапва от кухнята в междучасията, тоалетна е чиста...
Когато тръгнат, настройването ще е много трудно. Ако можех, бих го оставила на домашното обучение.

Общи условия

Активация на акаунт