Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 27 687
  • 794
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз нямам думи, за да опиша Бисето! Heart
Много рядко се срещат такива хора.

Чест е да я познавам, макар и задочно!

# 46
  • София
И третото жуже е страхотно! Бисето наистина е вълшебница, а заглавията на темите ни Ред са и те вълшебни! Страхотен дух цари тук и макар че хич го няма при мен коледният дух ми е много уютно сред вас!

# 47
  • у дома...
Подариха ми бутилка френско вино, реколта 2019. Довечера мисля да го изследвам.

# 48
  • София
Бисе, много хубав подарък - и мен ме сгря! Благодаря за вълшебствата и коледния дух!
Наборката отиде на Немския коледен базар със съученички, а преди това ходихме за ЛК. Според охраняващият полицай табелките с надпис "За подаване на заявления опашката е отдясно" и съответно "За получаване опашката е отляво" трябваше да се четат откъм гърба. Хората , включително и ние (а аз тази година за 5 . път се редя за документи) бяхме объркани и опашките в един момент се бяха омешали. Оставих за после да разкажа няколко вица за полицаи на девойката, а за "другото дясно" да не говорим!

# 49
  • о`майна лунна нощ е
Подариха ми бутилка френско вино, реколта 2019. Довечера мисля да го изследвам.

Събираш ли група доброволци, които смело да се подложат на експеримента с теб? За мен питам Wink

# 50
  • Между гори и планини
Прекрасно пожелание! 🥰
Мен ме обхвана мързел, цял ден спя и ям и се търкалям по пижама.
Свалих си весела програма на телефона с която от избрана моя снимка, слагам лицето си на певец или актьор. Голям смях стана, всички се префасонирахме у дома 🤣 Хубаво е да се видиш като Мерилин Монро 🤪

# 51
Ех, че хубавоооооо и джуджето, и пожеланието и всичкото, чак и мен ме сгря Simple Smile
Бисе, страхотни са и трите джуджета, и ти си също си страхотна!

# 52
Красота е пурпурният господин на Бисето.
С тоз цвят е същий прокурор!
Grinning

# 53
Благодаря ви за топлите думи, мили момичета!🤗
Вече започвам да се чувствам неудобно...

Джуди😀😀😀
Що го издадеееее?!?😀

# 54
  • о`майна лунна нощ е
Защото сега нали ще отварят бройка за надзираващ главния. Ето нашата кандидатура. Единствена и неповторима!

# 55
  • София
Благодаря за новата тема! ❤ Наистина си нямате идея колко е приятно да ви чете човек!
Дикси, и аз първата вечер ударих една ракия, но не ми помогна много. 🙂 Уискито може и да е друга работа.
Все забравям - не сме проверявали за стипендия. Тези класни преди празниците баш, са ми много странни. Нашите имат по АЕ в понеделник. Но още повече ми харесват сроковете за домашните на малкия - все през ваканцията, а миналата година и със срок събота на обяд... И това не ми харесва при ДО, в нормални условия ще си е просто за следващ път, в който имат съответен предмет. Не разбирам кое го налага.

# 56
  • София
Благодаря за новата тема.Всички джуджета са прекрасни!!!  Heart
Ама и в понеделник ли са на училище?
При нас мина класно  по БЕЛ.Математика и френски ще са   след нова година( с надежда да е като се върнат присъствено)

# 57
  • София
Бисе, истински вълшебници сте с Моника! Много са хубави, но си личи, че са изработени с желание и с любов! И са с толкова благи и топли лица! Heart

# 58
Ха, останало ми е отворено банкирането на сметката на Ния и виждам, че днес са превели още 2 стипендии. Та така стават общо 3.

# 59
  • Някъде в Европа...
Благодаря за новата тема.Всички джуджета са прекрасни!!!  Heart
Ама и в понеделник ли са на училище?
При нас мина класно  по БЕЛ.Математика и френски ще са   след нова година( с надежда да е като се върнат присъствено)
На училище са..голямата драма е това..даже се наговаряха последния час физическо да искали да не го карат...

Общи условия

Активация на акаунт