Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 27 682
  • 794
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ееее, страхотен е и последния Джуджо. Браво, Бисе! Наистина сте вълшебноправци с Моника Simple Smile

Ох, за първи път не се радвам на идващата ваканция, досега винаги съм я чакала с нетърпение. Направо такова едно вяло ми е, простооооо. Отивам да си пускам коледна музика да си вдигам настроението.

# 61
  • Някъде в Европа...
Мими, и аз съм така...пусто, безразлично, празно...При равни други условия, щяхме да пътуваме утре, синковецът да е при другите си баба и дядо...Аз по това време правя последни оглеждания и чета мнения от различни международни сайтове за хотели в Анталия за лятна почивка и резервирам..започва едно такова трепетно очакване...правя планове за пролетни ваканции, за откраднати уикенди обикновено в Истанбул...сега нищичкоооо...стоиш и чакаш..какво, даже вече не знаеш....Нито дрехи ми се пазаруват, нито обувки, нито козметика...На родителите си дори не съм купила подаръчета...абсолютно безразлично ми е...и тази проклета зима и тя, да свършва...

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:25 от AIR

# 62
  • София
Красота е пурпурният господин на Бисето.
С тоз цвят е същий прокурор!
Grinning
😃
А аз пък някак съм успяла да уцеля гамата на въпросителния знак вчера.
Така е то с възпитаниците на Магьосническото, вече си четем мислите. 😁

# 63
Да споделя, какво разбрах току що. Разрешават спорта за деца, при условие, че са картотекирани състезатели. Не знам дали е прието вече или само предложение, но е някаква надежда.

# 64
  • София
Прието е, днес излезе коригираща заповед на вчерашната.

# 65
От кога?  сега за ваканцията дали ще е позволено или чак от 4.01?. За нас това означава и отваряне на спортната зала

# 66
От 22.12.2020 влиза в сила
https://coronavirus.bg/bg/620
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/12/18/zapov … 18-18122020_g.pdf

9. (изм. - Заповед № РД-01-718 от 18.12.2020 г., в сила от 22.12.2020 г.) Преустановява се провеждането на спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер при колективните спортове за лица под 18 годишна възраст. Изключение се допуска само за картотекирани спортисти към спортните федерации. Спортните състезания за всички възрастови групи се провеждат без публика.

Странно написано Simple Smile Повечето, които спортуват не са ли картотекирани към спортни федерации? Без картотека няма как да ходят на състезания. Или отсяват начинаещите..???

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 21:38 от MollyBy

# 67
  • София
Не. Има състезания за любители. А тези, които тренират танци примерно като спорт. Там няма федерации. Само картотекирани спортисти явно не разнасят ковид. Пак глупост сътвориха.

# 68
Картотекираните са също любители. Какви професионалисти са деца на 8-10 год?
ММ току-що го изтълкува като разрешение за провеждане на кръговете от републиканските първенства.
Аман бе, тъкмо се изнесохме на село и смятах да се връщам февруари. Вчера викат големите може и от 10 януари да са ПО, планове реорганизация. Сега заради спорта не мога го удържа до НГ.

# 69
  • София
Може. Но има състезания, в които могат да участват некартотекирани деца. Не разбирам защо мерките трябва да ги делят.

# 70
  • София
Бисе, Страхотни са Жужетата! Адмирации за сръчността и още повече за емоциите, които предизвикахте с Мони у всички нас! 😘😘😘
При мен е много натоварено в края на годината, та ми е трудно да следя учебния процес на наборката. Правили са есе като класна работа по БЕЛ, а по МАТ остава за след ваканцията. На квадратни уравнения са в момента.
За изчисляване на успеха за стипендия за втори срок, взимат ли се оценките от ИУЧ?

# 71
  • София
.
За изчисляване на успеха за стипендия за втори срок, взимат ли се оценките от ИУЧ?
Да.

# 72
Благодаря за настроението и положителната енергия от джуджетата Hug

# 73
Добро утро! Включен е и Суперски Джуджет на първа страничка при неговите приятели! Прекрасни са!
Не се похвалих, че онзи ден подадохме документите за лична карта бързо и без никакво чакане. В понеделник ще е готова.
На класното по математика след ваканцията щяла да им даде 6 задачи. Децата се надяват да не им ги даде на споделен екран, написани на ръка от нея. Вчера по този начин решавали някакви задачи и трудно й разбирали. Но и три часа математика в един ден ми се струват... Дано вторият срок програмата е по-добре измислена.
На нас ни липсват танците много. Вчера наборката се беше събрала с две приятелки у дома. Първо се поразходиха по улиците малко. След това у нас танцуваха с часове. Е, не народни танци, но забавлението беше голямо.
Честит празник на Светлето и цялото й прекрасно семейство! Бъдете живи и здрави! ЧИД на всички празнуващи днес!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 09:40 от Betty L.

# 74
И днес, изненадите не спират да валят!
Дени, благодаря ти за жеста, вниманието и подаръците!❤

Общи условия

Активация на акаунт