Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 27 692
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Звънче, благодаря! Видях ти препоръката в съответната тема и даже намерих координатите й. Удобно ни е като местоположение.
Ще потърся и още поне двама за консултация и ще звъня да записвам часове. Трудна ще е координацията, че младежът е сутрин на училище, а аз съм следобед на работа, ама ще го нагласим. (ММ недолюбва зъболекари и едва ли би се заел със задача да води детето сам. Иначе добре разпитва и проучва на място Smiley )

В нашата къща ядене не застоява, а пък сладки абсурд!

# 91
Звънче, мното уютно и красиво е при вас!❤
Страхотна е шейничката, елфчетата също🧙‍♂️

# 92
Аз днес бях на работа и за да не ми се пречкат, изритах мъжете за елха, донесоха я и току-що я украсихме. Най-накрая почнах да усещам и аз, че идва Коледа Simple Smile
Моят младеж също посещава ортодонт, бори 3 проблема - дълбока захапка, малка челюст и няколко зъба не на място. Но още сме в средата на лечението, та не знам за преоръка ли е или не. Това, което на младежа му хареса е, че подходът е с едни "гуми-ченета", с които се спи, т.е. навън не носи брекети или шини, понеже той се пънеше, че и да му кажат, че има нужда, той няма да ги носи. Трябва и през деня да стои един час с тях, но той все забравя да ги слага, ей такива са: https://myobrace.com/en-gb Някое от вашите деца ползвало ли ги е? Отзиви?

# 93
Моят е с обикновени шини, долна и горна. Носи ги постоянно и малко смешно говори с тях. При него не беше задължително да се проведе лечение. Бяха необходими съвсем леки корекции. Малкият обаче получи шина, защото за него беше задължително и наборът реши, че няма да остане по-назад и също трябва да има съвършената подредба.

# 94
Може аз да направя файл с рецепти. И без това трябва нещо да правя, защото времето бавно тече по този начин.
Без обоняние и вкус съм на път да се депресирам Simple Smile
Коледна къща ще правим другата седмица, да ми дойде музата.

Иначе ето какво сътворих откъм сладки

Скрит текст:

# 95
Еха, Дикси, като за списание са!❤
Браво!
Майсторка голяма си!
Бързо да оздравявате!

# 96
  • софия
Дикси, красота!

Купих и аз печати за сладки, но няма да е тази година да ги пробвам. След направата на шейната съм сигурна, че други курабии няма да се правят. Измислих нея да я покрия с фолио да не пада толкова прах.
Ние също борихме дълбока захапка и тясна челюст, но я водим на ортодонт от 2. клас 🙃 Смени няколко апаратчета, силиконови шини, имаше и един период с ластици през главата (гадно беше, като Ханибал Лектър). Отделно от това слагаше езика на неправилно място на горното небце и допълнително буташе зъбите напред. Мина. Сега е с ритейнър на долните зъби и алайнери, с които спи. Ще ги носи толкова време, колкото е била с брекетите, т.е. около година и половина. На фона на всичко, през което мина, това е нищо работа, а и резултатът е видим и си заслужава. Основният проблем беше захапката, който в дългосрочен план може да донесе неприятни проблеми.

# 97
  • Между гори и планини
Тихо и кротко ще си направя курабийките и няма да ги показвам. До кутията на Дикси, ще са като сътворени от деца в детската градина 😏
Аз на 6г имам операция на предните зъби, и шина носех нощем. При това не редовно, че болеше. Ама сама си бях виновна. И двамата ми сина имат моите зъби - но идеални без шини. Та, красотата иска жертви. Сега ме питат често дали са истински, въпреки че не са перфектни.

# 98
Доня, аз също правя курабийки. Не умея да ги правя красиви.
Вчера омесих тесто за меденки с един килограм брашно. Слепих ги с домашно сладко, както правеше баба. И си мислех, че ще имаме до Коледа. В момента има седем.
Снощи написах сто реда по темата за изцепките и последващите извинения, която повдигна Бисквитка. Но съм го публикувала в тема за интериорен дизайн, която незнайно как следя:)

# 99
E..Amanda, реших да прочета какво си писала в темата по интериорен дизайн, а ти си го изтрила Wink
И моите сладки не са красиви, не съм се и опитвала да ги направя такива, те толкова бързо свършват, че не си заслужава труда Simple Smile

# 100
Моли, лошото е, че чак на сутринта видях за грешката. Даже една потребителка ми беше писала на лични, че съм се объркала.
По Нова дават готин филм, миналата година по това време го гледах и си спомням, че доста ме развълнува. Романтичен, тъжен, мил.

# 101
  • Между гори и планини
Аз още докато ги изпека и мъжете у дома изяждат " дефектни и бракувани", на това крачето изгоряло, друго било криво, само си намират оправдание. Но специално джинджифиловите курабии са по вкусни като изстинат и престоят, отварят им се "чакрите" и ухаят повече.

# 102
  • у дома

По Нова дават готин филм, миналата година по това време го гледах и си спомням, че доста ме развълнува. Романтичен, тъжен, мил.
Аз съм чела книгата и ми харесва много повече от филма.

Със сладки не мога да се вкл за сега,но с рецепта-да-не съм я решила и правила обаче-може да я пробват нашите чак в 11 клас

# 103
  • Между гори и планини
Кой е филма, аз нали не гледам телевизия, съм изтървала.

# 104
"Аз преди теб" дават по Нова...Не ме грабна нещо...и си върнах Монк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт