Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 064
  • 794
  •   1
Отговори
# 495
Хора, слагайте сармите и баклавите,стига изпити Hug
Искам само снимки на трапези и подаръци
Никакви заповеди и изпити поне 2-3 дена Christmas Tree

# 496
  • Sofia
Ми аз на стената му във фб го виждам:
Провеждане на изпити в електронна среда, чрез:
🟡Иновативен софтуер за електронно изпитване на ученици;
🔵Приложението се настройва през облака на “Google”;
🟢Цел-изпитвания, контролни, класни, НВО, ДЗИ да се провеждат изцяло в електронна среда;
🔴Провеждане в училище, с възможност за различно време на реализация;
❗️Пилотно в 4 училища - 119 СУ, 51 СУ, Втора Англ.гимназия в София и ЕГ “Иван Вазов” Пловдив

Как ли е попаднала ЕГ Пловдив случайно в този проект😀
Хепи, не само 2-3 дни, запор за заповеди и изпити до 03.01 включително. Аа, и за оценки също!

# 497
  • софия
Ето това приказка, хепи 😘

# 498
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро! Пия кафе и се подготвям психически за Голямото Готвене! Иска ми се по обед да се разходим, че времето отново е много хубаво.
Трябва да отида до работата, защото всички подаръци са там - чакат да ги опаковам и да ги пренеса вкъщи. Моите хуни от 1 месец тарашат из цялата къща и нямаше как да държа подаръците у дома. Добре, че работата е на 5 минути от нас.

Хепи, дай ни малко време да ги приготвим тия тави:))

# 499
Добре, до 3 януари, когато е РД на моя единствен неповторим синковец, налагам запор на всичко Joy. Без подаръци и трапези Hug
Само уют, хармония, веселие и позитивно настроение
От 4 януари ще се потопим обратно
Но до тогава....Весели празници! Нека кантарите бъдат милостиви Blush

# 500
  • София
Малко ми е неудобно, обаче аз днес ще се мотая. Прекрасната майка на мъжа ми (не обичам да я наричам свекърва, не ѝ отива тази дума) пак ще се погрижи за всичко.
Обаче с две ръце гласувам да минем на празнична тематика. 😃

# 501
  • Sofia
Пускам за кратко девойката заради коледния дух😘 Моля да не ме цитирате🤗

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 10:43 от Vesana

# 502
# 503
  • Между гори и планини

Вчера изрисувах половината, другата част започна да изчезва бързо... Трябва да ги снимам . Голямото готвене е утре, днес правя само един боб, вадя туршии и забърквам содена питка. Но утре....

# 504
  • у дома...
За днес само боб, тиквеник и питка. Вчера във Фантастико ми бяха направили два вида чушки и два вида сарми. Утре баклава и нещо за мен и детето - ММ е на работа. И на 26-ти ще готвя повече.

# 505
И моята отмяна! Yum
Скрит текст:

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА!!! ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!!!

# 506
  • гр.София
Чудни работливи коледни джуджета си имате-)
Досрамя ме каква домакиня съм. И аз взех готови сарми ,но от Била.  За готвенето  ще разчитам на двете баби,да са живи и здрави.
Смятам да се размазвам с филми и книги в леглото.
 (Jam, подхванах кримифилма,който препоръча )

На децата са дали умерено домашни,след като им стопиха лагерите последните две седмици.

Sssani,  видях те в другата тема- дано го изкараш леко.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 10:22 от blanc

# 507
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чудесни помощници. Аз на тоя етап мога да пусна само една катеричка, която току-що ни навести:

# 508
  • София
Момичета, желая на всички ви щастливи празници и здраве за вас и вашите близки!🙏🙏🙏
Моята осмокласничка ме ажитира да й активирам Нетфликс, "за да си упражнява английския". Колебая се, дали пък така няма да се отдаде само на сериалите. 🤔

# 509
И у дома разчитам на мама за готвенето. Вече всичко къкри на печката, а аз още пия кафе Simple Smile
Прекрасни и уютни да са празниците ви!

А, днес да почерпят всички Евгени, Евгения и други прекрасни имена! Да са ни живи и здрави всички именници в темата! Да чуват името си с чест и  гордост!

Общи условия

Активация на акаунт