Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 033
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
Helene, жив и здрав да е рожденикът!

Селена, какъв мил жест❤
За мен това са най- стойностните детски подаръци🥰

# 586
Нelene, да ти е живо и здраво момчето. Да му е безгрижно:heart_eyes:

# 587
  • София
Честита Коледа осмокласни мами!
Да сте здрави и усмихнати, енергични и позитивни!
Честито и на рождениците и всички именници!
Страхотни изгреви, коледни сладки и забавни моменти от Бъдни вечер! Много сте готини всички!
Харесаха се и при нас подаръците, аз получих ваучер за масажче, доволна съм.
Снощи гостувахме на сестрата на ММ, днес те на нас. Много ми харесаха питката, паричката отиде у голямата племенница.
Никой не се сеща за училище, всеки е на вълна игри, храна, музика и филми.
Не съм съвсем сигурна, но май бебето има имен ден (Звезди е), та ви черпя виртуално.

# 588
Честита Коледа !
Честити именици и рожденик !
Бъдете здрави , усмихнати и сбъдващи мечтите си !
Поздравления за прекрасните снимки на деца , домашни любимци , трапези , изгреви и залези !
Вчера и днес с ММ си направихме разходка до Бонсови поляни - времето- прекрасно , хора - усмихнати , "зареждаш" се и забравяш ядове , грижи ( много ни липсват ежедневните разходки в планината от лятото).
Ястията за Бъдни вечер и Коледа от 20 години си ги приготвям сама , не ми тежи , приятно ми е. Различното тази година е , че днес  сме само четиримата вкъщи , друг път се събираме у свеки , но...здрави да сме !
Скрит текст:

# 589
  • София
Честита Коледа! Да има топлина и уют в домовете ви!

Честити да са имениците на Еър и Зед! Хелене, и твоят рожденик да е жив и здрав!

Селена, страхотна идея на детето! Браво!

Моите също са доволни от подаръците. Те и не очакваха изобщо, защото купихме лаптопи и се бяхме разбрали, че това е за Коледа, та ги изненадахме. Бабата е най- щастлива- направихме и фотосесия с внуците и ѝ отпечатахме една от снимките на канава. Аз имам ваучер за 1ч в студио за релакс.

# 590
Добро утро! Честито на празнувалите тия дни! И още веднъж - Честито Рождество! Да сме здрави!
При нас паричката остана в къщата. Аз получих любимите си подаръци - книги и алкохол Simple Smile .
Нищо не се учи и у нас. Наборката се е отдала на четене.... и аз съм в шок. Гълта книгите за по 2-3 дни. Почна поредицата за Пърси Джаксън покрай нейна приятелка. Мислех, че е голяма вече за нея, но... Така си отлежаваха книгите у нас. Бях ги купувала за баткото още. За Коледа й подарих поредицата на Рейчъл Арън (Легенда за Илай Монпрес 1, 2, 3, 4). Та е заредена, стига да не изчезне желанието за четене.

# 591
Живи и здрави да са всички вчерашни и днешни именици и рожденици!

При нас има някаква авария и нямаме топла вода, съответно и парно (нощес се събудих от студ). Пише, че най-ранен срок за отстраняването е 17.00 часа днес. Дано не се забавят.
Утре Ния ще си има гости и големи вълнения. Какво доживяхме: всяка среща да бъде събитие.
Откакто е ваканция не е пипнала нищо за училище. Помолих я да направи списък и да види колко време трябва да отдели за домашни и уроци. Спретна списък - 14 дни, а има само 8 Simple Smile))). Изпадна в шок. Тръшка се, тръшка се и започна с ... рисуването... Няма да се намесвам в програмата Simple Smile.

# 592
  • sofia
Детето си знае най-добре😊 В моите очи музиката и изобразителното изкуство са много важни предмети. Формират една обща култура, която прави човека интересен събеседник извън професионалното поприще. А ако се свири и на някакъв инструмент, ех....🥰

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 16:48 от googlish

# 593
Много е неприятно без топла вода и парно, дано по-рано отстранят аварията.
Синът ми излиза всеки следобед за по няколко часа. Не иска да ходи никъде с нас, само приятелите са важни. Поне стоят навън в един парк. Радват се на украсата. Малките се ядосват, защото са им украсили футболното игрище и лелите не дават да ритат, за да не развалят декорацията. Кой играел футбол зимата:grinning:. .
Карам го да решава задачи, защото ми се струва, че там положението никак не е розово. Не сме наясно и с оценката на последното контролно.
Той иска само по френски да учи през ваканцията. Бих го подкрепила, ако през останалото време решаваше поне малко задачи, но само веднъж го видях с отворен сборник. А класното предстои. Като заговоря за математика, физиономията му се променя -излъчва нещо средно между досада и лек гняв. Но иначе е с  е увереност, че ще се справи сам и нежелание да получи помощ.
Малкото живот си живее,само ни размотава по пътищата на страната с поредните желания. Пак сме тръгнали да му угаждаме. Поне и ние ще се разходим из планински селца.

# 594
  • Между гори и планини
Моя Пубер седна да решава задачи. Утре има урок, а учителката е дала доволно количество квадратни уравнения. До 31 ще имат всеки ден часове, за да припомнят и геометрията и да се подготви за класното. Трябва да направи и есето по литература, което да прати за проверка на другата учителка, преди да го прати на училище. Има да довършва тест по физическо 🙄
По рисуване трябваше да прави скулптура, направи самолет, който трябва да снимам и пратя.
Ваканция, ама да не губи ритъм. Към 2 ще идва съученик, да пускат дрона.

# 595
   Една забавна случка от тези дни - детето ме беше взело на потбив със сериала "Братя", че не мръднах докато не го изгледам. Помоли ме да разкажа какво толкова му харесвам на този сериал.  За да си представи героите,  пуснахме една серия. По едно време скача от стола: "Леле, ама това е господина по АЕ"😄 Оказа се, един от главните артисти е учителят по английска граматика☺️
Ха, стига бре, зачовърка ме любопитството. Има едно съвпадение на имена сред главните актьори с един много споменаван учител с инициали МП в темата, ама физиономията на сайта на училището е друга. И сега ще се спукам от любопитство кой е учител из актьорите Simple Smile.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 13:06 от Maria 007

# 596
  • sofia
Напук на всички критики, всъщност е интелигентен млад човек, но по-различен от стандартния учител и моят син  го харесва. Да видим обаче младежът какво ще научи в училище от него☺️ Твърди, че всичко разбира, лесно възприема и за момента има само отличен по неговия предмет.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 16:49 от googlish

# 597
Благодаря! Малеее, ми той неузнаваемо много се е променил!
Виж в сайта на 1 аег каква снимка има:
https://www.fels-sofia.org/bg/преподаватели-205/мартин-петков-35
(нещо линкът не се поства правилно, не мога да го оправя).
Изобщо не го познах.

# 598
  • sofia
Мария, а сега, в реалността, е със съвсем друга визия, има дълга коса☺️ Но моят човек е любител на детайлите, забелязва и помни най-незначителни неща, добре че ми се е паднало това дете, на майка , която влиза в чужди коли, понеже ги различава само по цвят😄

# 599
  • у дома
Моя Пубер седна да решава задачи. Утре има урок, а учителката е дала доволно количество квадратни уравнения.
Аз съм дала тези-падат се по 10 на ден,но моето дете не ме отразява,а точно тази година нямам нерви и сили да се разправям...

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 17:00 от svetlaem

Общи условия

Активация на акаунт