Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 033
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На мен ми беше симпатичен във филма, сигурно заради ролята на добро и умно момче. Бях чела, че е по-голям отколкото го играе там, но не знаех, че е учител. Може и той да зареже професията си като Наум Шопов-младши.

# 601
  • Между гори и планини
Моя Пубер седна да решава задачи. Утре има урок, а учителката е дала доволно количество квадратни уравнения.
Аз съм дала тези-падат се по 10 на ден,но моето дете не ме отразява,а точно тази година нямам нерви и сели да се разправям...

Ако аз дам и мен няма да ме отрази, ще започне с пазарлъци и моите нерви няма да издържат. Обаче, когато е от учителка, няма мърдане. След закуска се сяда чинно и се решава. И тъй като няколко дена се търкаля между телевизора и компютъра, днес докато не ги реши, няма да спи 🙄 И после всеки ден уроци, без 31ви и 1ви. Никакво отпускане. Има да си защитава шестиците.

# 602
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Бъдете живи и здрави и вие, и всички около вас!
Новите геймърски слушалки нямат равни, уникални са, а момчето е много доволно.

# 603
  • София
Честит да е рожденика на Хелена.Здрав , доволен  и успешен!
Аз ли съм най-безотговорната майка, на която не й е хрумнало дори да ръчка за учене..? Май е време да се поправя.Съвсем забравих за предстоящото класно по математика.( светле,
отговори на тия задачки  може ли да споделиш, моля...)
Много ми е тъпо че прецаках ваканцията на девойката с тоя ковид Sad Толкова време я чака да дойде, а сега- няма мърдане.Дано поне тя не прихване че ще се пръсна от притеснение.

# 604
  • Някъде в Европа...
Хелен, да ти е здрав рожденика! Сбъдване на мечтите му пожелаваме...

Еха, Симо от Братя - учител 😀...Супер! Гледах го с интерес и се ядосвах, когато се вързваше на глупостите на Вики...

При нас ваканцията върви с пълна пара..Смятам и така да продължи..Въобще няма да му се меся..Да прави каквото иска...Ваканция е...Както съм казвала и по-рано - много са адаптивни децата, ще се справят и без да учат ваканциите...
Набелязани са вече две нови колела...Съвсем възможно е, да се пътува скоро до друг град на оглед и покупка...
При мен късметът от баницата "си казва думата" 😁  Нещо започвам да оглеждам за цени на почивки в Турция. Доколкото видях ТА искат капаро до 100 лв..Въртят ми се едни идеи да ги прежалвам и резервирам, пък дали ще тръгна и доплащам 20 дни преди датата, ще решавам според ситуацията тогава. .
Иначе ми се сринаха идеите за Св. Валентин пак в Истанбул след вчерашната инфо за въвеждането от тяхна страна на ПСР до края на март 😞
Я ми кажете за коя седмица беше предвидена пролетната ваканция?

# 605
googlish, мисля си, че е в грешка детенце. Предвид двете биографии на двамата души с различни лица, май имат само еднакви имена. Актьорът е завършил 1 аег, а пък учителят от 1 аег - 17-то. После висшите са им различни, а и наборите са им различни.

# 606
Гуглиш, не съм убедена, че това е един и същ човек😉

# 607
  • софия
Честити рожденици 🎂
Да са здрави, щастливи, обичани, лесно да постигат целите си и мечтите им никога да не свършват!

Много ми е странно, че пишете за домашни. Вкъщи е безвремие. Само госпожата по информационни не празнува и пуска някакви странни оценки. Обяснявам си ги с някакво объркване, защото това, за което е взела точки, е налично в изпратените материали. Мрън ще ѝ пише утре.
Всички подаръци се харесаха. Вече преполових един от моите - "Поверително от кухнята".
Учителите от АГ имат традиции в участието във филми. Бартлет беше феноменална.

# 608
Честито на именици и рожденици! Да са живи и здрави!
Нищо не учат тези дни, но то няма и кога. При едната баба, при другата баба, с едните братовчеди, с другите. Ковид, не Ковид, бабите си искат внуците и заради тях живеят.
Нашите още не са взели квадратните уравнения, но пък те са лесни. Ако добре си спомняш формулите от миналата година и внимаваш при опростяването, се решават за нула време. Една формула нова имат да запомнят. Общо взето са скучни.
Наборът ще трябва да посещава малко геометрични другата седмица и вектори и ще е тип-топ за класното. От квадратния корен реши доста. Сигурно, защото и те бяха лесни и скучни. Решаваше ги механично, без да му се налага да мисли. Явно реши с тях да понатрупах малко бонус точки пред мен.

# 609
  • София
Весела Коледа и от мен!
От седмица съм извън София. Пазех си мобилните данни за училището в понеделник и школата по английски във вторник и сряда.
На Бъдни вечер остарях с още една година, така че една почерпка и от мен на патерици Simple Smile
Скрит текст:
За учене малката и Ваня нищо не подхващат, Ники почти си написа по математика, но тя сама си сяда да пише и си ги следи нещата. Другите две ще ги изръчкам да почват и те от утре.
Преди седмица ги замъкнах на фотосесия, няма такова мрънкане и мисля повече да не си го причинявам..
Скрит текст:

# 610
Alia, честита да си!
Здраве, късмет и сродни души да имаш в изобилие!
Госпожиците са прекрасни, ти също!🥰

# 611
  • sofia
Момичета, аз не съм го изследвала актьора.  Доверявам се на детето, но може да се е объркал. Тъй като имената съвпаднаха, не съм се и усъмнила. Възможно е да не е така. Да взема да се редактирам, ако вие сте сигурни?
   Редактирах се, доверявам се на вашето проучване. Синът ми каза, че учителят се занимава с представления, но вероятно е някакво съвпадение. Благодаря, момичета! Сега като се замисля, ако снимаш филми то  кога ще преподаваш. Леле, голям имидж му направих на господина заради тези съвпадения😊

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 17:17 от googlish

# 612
При Ния по-голямата част от задачите за учене са извънкласни: има да прочете една книга на ае и да пише нещо си по нея за школата по ае; трябва да вземе и усвои сама поне 2 раздела (трапец и корени), а вече се замислям дали трябва и квадратни уравнения, защото се е записала на НОМ; трябва да се подготви и за оли по бел, и за оли по ФЕ; за двете допълнителни рисувания има да прави скулптури и рисунки. И остават вече задължителните неща, които не са за пренебрегване, не само защото е края на срока.
Още нямаме парно, лежа увита и си чета. Ния пише с духалка в краката.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 16:50 от Maria 007

# 613
  • София

Днес се разходихме до едно магично място: Чуриловски манастир. Времето е спряло, някак е много....чисто.

# 614
Мария, дано сщоро да ви пуснат парното!
Не си е работа с духалка.

Gina, каква гледка! ❤

Googlish,  всеки може да се обърка🙂
Аз за себе си съм убедена, че това са двама радлични младежи🙂

Общи условия

Активация на акаунт