"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 607
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, правим опити за бебче 3-4месеца. Да започна, че още кърмя и цикъла не ми е много редовен. Последните 3 месеца МЦ беше 24-26 дни. Преди това на над 30дни. Първи ден от МЦ ми беше на 06.12. След като ми свърши започнах да следя О. Но така и не отчетох положителен тест. Опити правихме на 22.12 и на 27.12. На 26 последно правих тест за Ову и беше отрицателен. За по натам тестовете ми свършиха и не съм следила. На 27.12 ми се стори, че най-накрая имам слуз като при Ову. И действахме. На 31.12 ме боля корема и кръста повече и от обичайното преди МЦ. Само в този ден. Сега нямам никакви симптоми да ми дойде. Правих тест сутринта и бе отрицателен. То с моя цикъл не мога да кажа, че ми и закъснява. Чудя се ако си идваше макар и може би късно Ову дали вече не трябваше  да ми дойде и от какво може да е била тази нетипична за мен болка на 31? Благодаря  за отделеното време 😊

# 106
  • София
А аз ... още си чакам.. най-странното е, че сутринта ми беше доста лошо, пък сега съм супер гласна като се замисля май обядвах 3 пъти до сега 😂😂😂 Ако до понеделник не ми е дошло, мисля да си пусна един кръвен, че вече ме е срам 4ти месец да ходя в аптеката 🤨🤨🤨
Дано поне ти да си справила секс по време или малко преди О, та да има надежда. За симптоми ти е рано и всичко е само в товята глава. Успех!

# 107
А аз ... още си чакам.. най-странното е, че сутринта ми беше доста лошо, пък сега съм супер гласна като се замисля май обядвах 3 пъти до сега 😂😂😂 Ако до понеделник не ми е дошло, мисля да си пусна един кръвен, че вече ме е срам 4ти месец да ходя в аптеката 🤨🤨🤨
Дано поне ти да си справила секс по време или малко преди О, та да има надежда. За симптоми ти е рано и всичко е само в товята глава. Успех!

Дада, аз както написах следя обикновено О. От както сме започнали да правим опити, само този месец не успях да правя тестове за О., но пък ми закъснява ... та общо взето Странно нещо е природата и женският цикъл.

# 108
Здравейте, по принцип съм с нередовен цикъл, регулирам го с дуфастон от 16ти ден. Пия го вече почти година, на фона на приема му ми идва средно на 28-30 ден. През последните месеци ми се случи веднъж да имам продължителност 36 дни. Въпросът ми е кога да считам, че има закъснение след 30ти или чак след 36ти ден. Тъй като тук някъде съм чела че се взема най-дългия цикъл.

# 109
  • USA
Най-дългия цикъл обикновенно. След спирането на дуфастон до 10 дена трябва да дойде цикъла, след 10 ден броиш закъснение. Не знам когато се приема хормон, дали закъснението ви е реално или е от хормона. Може би е добре да попитате медицинско лице. Късмет!

# 110
Днес ми е 9ти ден от спирането на приема му и 34ти ден от цикъла. Обикновено ми идва до 3-4 дни след като го спра, но пък имам и отрицателен тест от днес Sad просто се питах дали не съм избързала и реално да няма все още закъснение. Благодаря!

# 111
Здравейте, правим опити за бебче 3-4месеца. Да започна, че още кърмя и цикъла не ми е много редовен. Последните 3 месеца МЦ беше 24-26 дни. Преди това на над 30дни. Първи ден от МЦ ми беше на 06.12. След като ми свърши започнах да следя О. Но така и не отчетох положителен тест. Опити правихме на 22.12 и на 27.12. На 26 последно правих тест за Ову и беше отрицателен. За по натам тестовете ми свършиха и не съм следила. На 27.12 ми се стори, че най-накрая имам слуз като при Ову. И действахме. На 31.12 ме боля корема и кръста повече и от обичайното преди МЦ. Само в този ден. Сега нямам никакви симптоми да ми дойде. Правих тест сутринта и бе отрицателен. То с моя цикъл не мога да кажа, че ми и закъснява. Чудя се ако си идваше макар и може би късно Ову дали вече не трябваше  да ми дойде и от какво може да е била тази нетипична за мен болка на 31? Благодаря  за отделеното време 😊
Това сериозен въпрос ли е? Какъв тест два дни след секс?

# 112
Как два? Опити сме правили на 22 и 27ми. Знам, че е рано за теста. Не ми беше там въпроса. А дали на някой се е случвало болки по никое време в кръста и корема за един ден. Като такива не съм имала преди. И дали това че според последните 3-4месеца вече ми закъснява се дължи на евентуалната закъсняла Ову. Тест за ову последнж правих на 26 и ми свършиха и спрях да правя. А слуз като при ову имах на 27ми.

# 113
Ами като не си имала със сигурност овулация до 27ми, как точно те грее секс на 22ри? Нали знаеш, че за да забременееш трябва овулация? Какво очакваш да ти покаже тест на 2ри? Болките са от втълпяване.

# 114
Да, на всяка са се случвали болки по никое време в кръст, корем, глава, крак и кутрето на левия крак. Не, не означават бременност.

# 115
  • София
Как два? Опити сме правили на 22 и 27ми. Знам, че е рано за теста. Не ми беше там въпроса. А дали на някой се е случвало болки по никое време в кръста и корема за един ден. Като такива не съм имала преди. И дали това че според последните 3-4месеца вече ми закъснява се дължи на евентуалната закъсняла Ову. Тест за ову последнж правих на 26 и ми свършиха и спрях да правя. А слуз като при ову имах на 27ми.
Ако си имала О около 27ми - 29ти (ако разчитаме, че си правилно си я усетила), то какъв тест правиш сега, като дори да има оплождане, още няма имплантация? А менструация би следвало да (не)очакваш около 10-ти - 13ти и едва след това да броиш закъснения и да правиш тестове.

# 116
А може и болките на 31-ви да са й били О., ама как да гадаем....Ако е така, то тест около 14-ти, но ако не сте правили секс след 27-ми, няма особено голям смисъл от тест. Само че това е голямо гадаене на база на липсата на коректна информация.

# 117
Аз май се завръщам с нов въпрос... тъй като се оказа, че вероятно не ми закъснява все още, защото миналият месец съм имала по-дълъг цикъл от обикновено, днес си направих тест за овулация, просто така от интерес и се оказа положителен? Нормално ли е това? Днес е 34тия ден от предишния ми цикъл ... дали е възможно да засича бременност? Нямам от къде да си купя сега тест за бременност, а и честно казано не ми се иска да се разочаровам пак?

# 118
  • USA
Може ли да качиш този тест за овулация?

# 119
https://
Може ли да качиш този тест за овулация?

Ограденият е от сега... другия е стар, показвах на приятелка, кой за мен е положителен Simple Smile може и да греша? Ти как мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт