"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 584
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте 😊
Със мъжът ми от 25. 12 правим опити за бебе не съм в овулация трябваше да ми дойде 01.01 но все още не ми е дошло..
Направих тест
Сутринта се събудих от силна болка в корема все едно ще ми идва

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 12:41 от bubanka

# 91
  • София
Скрит текст:
Здравейте 😊
Със мъжът ми от 25. 12 правим опити за бебе не съм в овулация трябваше да ми дойде 01.01 но все още не ми е дошло..
Направих тест
Сутринта се събудих от силна болка в корема все едно ще ми идва
  Каква марка е и с каква чувствителност е, че толкова рано се вижда втората черта?

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:45 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 92
Защо чертите са с такова голямо разстояние между тях? Според мен едното не е черта, а ръбчето на тази част от теста, която се потапя в урината и пише MAX на нея. Дано да греша все пак, качеството на снимката е ужасно. Също не разбрах как от 25.12 правят опити, а на 01.01 (след 6-7 дни) очаква цикъл

# 93
  • София
Аз не виждам втора черта. Няма и как да е положителен.

# 94
  • София
Момичета май са прави, много е голяма разликата между чертите и вероятно това е края на теста и началото на другата част за потапяне.

# 95
Това е Lady test, а втората черта която виждате не е тази която искате, а ограничителя на часта за потапяне. Съжалявам но и отрицателен.
Така трябва да изглежда:

# 96
Здравейте днес си направих тест за бременност ..вижда ми се много бледа втора чертичка може и да ми се привижда

# 97
Здравейте днес си направих тест за бременност ..вижда ми се много бледа втора чертичка може и да ми се привижда

Съжалявам, но аз не виждам втора черта... По-скоро ми се струва, че сте сложили прекалено много течност на самия тест. Кога го направихте? Имате ли закъснение вече? Да не би да е рано...

Късмет!

# 98

Аз също не виждам втора черта. Съжалявам.

# 99

Съжалявам, но аз не виждам втора черта... По-скоро ми се струва, че сте сложили прекалено много течност на самия тест. Кога го направихте? Имате ли закъснение вече? Да не би да е рано...

Късмет!

ами спазвах всички инструкции и по календара имам 1 ден закъснение този ще е втори ..най вероятно мми се привижда  след седмица ще го повторя Simple Smile

# 100
  • София
Скрит текст:

Късмет!

ами спазвах всички инструкции и по календара имам 1 ден закъснение този ще е втори ..най вероятно мми се привижда  след седмица ще го повторя Simple Smile
Нещо не ми се връзват сметките? Писала си, че правите опити от 25.12.2020, а днес 02.01.2021 си на 1 ден закъснение, т.е.  първия опит на 25ти, е бил около 1 седмица след овулация, за каква бремнност говориш тогава? Срамота е такива елементарни неща да не знаеш, а имаш вече 1 дете.

# 101

Късмет!

И аз като вас... чакам, днес ми е 2-3 ден закъснение, защото цикълът ми не е с еднаква продължителност... ще се надяваме заедно Simple Smile

# 102
В нейния случай ще трябва да се надява на чудо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
  • София
Чудя се защо спести тази информация, че бебеправенето е започнато близо седмица след О, а ни занимава с 2 различни теста. Защо прави тест, след като е започнала седмица, след О няма да питам.

# 104
Чудя се защо спести тази информация, че бебеправенето е започнато близо седмица след О, а ни занимава с 2 различни теста. Защо прави тест, след като е започнала седмица, след О няма да питам.

А аз ... още си чакам.. най-странното е, че сутринта ми беше доста лошо, пък сега съм супер гласна като се замисля май обядвах 3 пъти до сега 😂😂😂 Ако до понеделник не ми е дошло, мисля да си пусна един кръвен, че вече ме е срам 4ти месец да ходя в аптеката 🤨🤨🤨

Общи условия

Активация на акаунт