"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 46 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • USA
Прилича ми на предстояща овулация.

# 121
Прилича ми на предстояща овулация.

Да и на мен, но въпросът е, че аз през декември цикъл не съм имала.. овулацията ми трябва да е била в периода 18-22 декември, възможно ли е да имам втори път овулация, без да съм имала цикъл

# 122
  • USA
Възможно е, тъй като със сигурност не сте засекли 1ва овулация, тази да ви е реалната.

# 123
Няма как да имаш две овулации в един цикъл.

# 124
  • София
Всъщност има - от двата яйчника, но се случва доста рядко и в интервал до 2-3 дни след първата. Тук случая едва ли е такъв.

# 125
Тестът е положителен, действайте, не се чудете Simple Smile

# 126
Всъщност има - от двата яйчника, но се случва доста рядко и в интервал до 2-3 дни след първата. Тук случая едва ли е такъв.
Да, съгласна. Но не и през 20 дни.

# 127
При такъв тест вече да си се метнала на мъжо. Явно е късна овулация.  Успех!

# 128
Здравейте. Незнам дали е точната тема, но искам да споделя с вас нещо и ако може съвет. Последна менструация 27.11.2020г. на 26.12 започна кафеникаво зацапване и от време на време режеши болки. На 01.01.2021 правих уринален тест, който излезе положителен. Отидох до бърза помощ и там ми казаха, че се вижза нещо, но не много добре, защото имало киста която пречи и ме пратиха да направя ЧХГ на 02.01 резултата беше 868.3 и днес правих нов тест 357.5. Възможно ли е теста да е объркан или толкова рязко падат нивата при загуба? Все още имам леко зацапване, но не и болки. Искам да уточня, че не засичам овулация и съм с поликистозни яйчници. От лабораторията ми казаха в петък отново тест и вече на лекар. Неможе по-рано защото тук в Италия са празници и няма свободни часове дори на часно. Благодаря предварително за изказаните мнения.

# 129
Здравейте. Незнам дали е точната тема, но искам да споделя с вас нещо и ако може съвет. Последна менструация 27.11.2020г. на 26.12 започна кафеникаво зацапване и от време на време режеши болки. На 01.01.2021 правих уринален тест, който излезе положителен. Отидох до бърза помощ и там ми казаха, че се вижза нещо, но не много добре, защото имало киста която пречи и ме пратиха да направя ЧХГ на 02.01 резултата беше 868.3 и днес правих нов тест 357.5. Възможно ли е теста да е объркан или толкова рязко падат нивата при загуба? Все още имам леко зацапване, но не и болки. Искам да уточня, че не засичам овулация и съм с поликистозни яйчници. От лабораторията ми казаха в петък отново тест и вече на лекар. Неможе по-рано защото тук в Италия са празници и няма свободни часове дори на часно. Благодаря предварително за изказаните мнения.
Ако си правила тестовете в една лаборатория според мен е биохимична бременност. Стойностите падат, а не се покачват.

# 130
Ако си правила тестовете в една лаборатория според мен е биохимична бременност. Стойностите падат, а не се покачват.
[/quote] Да в една и съща лаборатория. Благодаря за отговора.

# 131
ЗА съжаление стойностите не се развиват както трябва(в случая хормона пада) и наистина очаквай цикъл.

# 132
Днееес посетих генекологът ми.. обясних ситуацията, закъснението, теста за овулация на 34 ден и всичко останало. Прегледа ме на видеозон и ми каза утре сутрин да отида при нея да направим тест за бременност заедно, като ми каза, че я притеснявало че тестът ми излиза отрицателен? Какво означава според вас това? Попитах вижда ли нещо, каза ми “Кисти нямаш, а друго толкова рано и господ не може да види”.. Защо тогава ме кара да си правя тест? Разбира се хукнах към аптеката, направих си един тест следобяд и един оставих за утре сутрин, отрицателен беше този, който си направих (от лентичките). Взех шуър чек, за сутринта както тя ми каза... но съм супер объркана... какво мислите?

# 133
А освен липсата на кисти и плоден сак, друго видя ли?

# 134
А освен липсата на кисти и плоден сак, друго видя ли?

Абсолютно нищо не ми каза освен ела сутринта с тест ... 😭😭😭 Много ми е притеснено, много ми се искаше този път да е станало... и ето на... някакви късни овулация, продължавам да нямам цикъл, пък и тя нищо не каза

Общи условия

Активация на акаунт