"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 46 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Незнам дали е точната тема, но искам да споделя с вас нещо и ако може съвет. Последна менструация 27.11.2020г. на 26.12 започна кафеникаво зацапване и от време на време режеши болки. На 01.01.2021 правих уринален тест, който излезе положителен. Отидох до бърза помощ и там ми казаха, че се вижза нещо, но не много добре, защото имало киста която пречи и ме пратиха да направя ЧХГ на 02.01 резултата беше 868.3 и днес правих нов тест 357.5. Възможно ли е теста да е объркан или толкова рязко падат нивата при загуба? Все още имам леко зацапване, но не и болки. Искам да уточня, че не засичам овулация и съм с поликистозни яйчници. От лабораторията ми казаха в петък отново тест и вече на лекар. Неможе по-рано защото тук в Италия са празници и няма свободни часове дори на часно. Благодаря предварително за изказаните мнения.

Съжалявам, че нещата не се развиват, както трябва, но имай предвид, че ако следващото ЧХГ е леко нагоре, после пак надолу, може и да е извънматочна бременност, затова наистина продължавай да следиш какво се случва и на лекар, за да няма усложнения. Ако продължи да пада, може и да се изчисти от само себе си. Успех!

# 136
Здравейте. Незнам дали е точната тема, но искам да споделя с вас нещо и ако може съвет. Последна менструация 27.11.2020г. на 26.12 започна кафеникаво зацапване и от време на време режеши болки. На 01.01.2021 правих уринален тест, който излезе положителен. Отидох до бърза помощ и там ми казаха, че се вижза нещо, но не много добре, защото имало киста която пречи и ме пратиха да направя ЧХГ на 02.01 резултата беше 868.3 и днес правих нов тест 357.5. Възможно ли е теста да е объркан или толкова рязко падат нивата при загуба? Все още имам леко зацапване, но не и болки. Искам да уточня, че не засичам овулация и съм с поликистозни яйчници. От лабораторията ми казаха в петък отново тест и вече на лекар. Неможе по-рано защото тук в Италия са празници и няма свободни часове дори на часно. Благодаря предварително за изказаните мнения.

Съжалявам, че нещата не се развиват, както трябва, но имай предвид, че ако следващото ЧХГ е леко нагоре, после пак надолу, може и да е извънматочна бременност, затова наистина продължавай да следиш какво се случва и на лекар, за да няма усложнения. Ако продължи да пада, може и да се изчисти от само себе си. Успех!
Благодаря.

# 137
Здравейте, момичета. Правим опити за бебе, не е фикс идея, просто не се пазим. Последната ми М беше на 2.12 и очаквах следваща на 2.01. Днес вече е 5-и, а цикъл нямам. Сутринта правих тест за бременност и е отрицателен. Дали резултатът е точен след три дневно закъснение?😘

# 138
Ако закъснението е сигурно, теста е точен.

# 139
Смятам, че е сигурно...
Просто се надявах, че е възможно тестът да не отчита.

# 140
Здравейте нз дали въпроса е за точната тема искам да попитам в коя седмица е добре да се отиде на преглед при положителен тест за бременостт и закъснение от две седмици и половина личния ми каза да отида към 15 число тъй като се издавало някакво специялнно  направление и се заверявал некъкав картон  та мисълта ми е дали да изчакам до 15 или да ида на преглед и да си платя за констатиране на бремеността? Благодаря ви

# 141
Здравейте момичета! Накратко ще ви разкажа!Преди 2 години родих първото си дете.Преди 4-5 месеца почнахме с опитите за второ,но все нещо не се получаваше!На 6.12.2020 ми дойде,(5-6 дена горе долу)попринцип ми ида на 30-31 дни!,следях овулацията не с тестове а сама си я следях,мисля че я уцелихме този път(но само мисля така).Взех си тест Престо и го направих на 01.01.2021 беше отрицателен!Вчера пробвах с Clear Test(лентичка) и той отрицателен!Като симптоми - болка в яйчниците,леко ме наболяват гърдите(зърната при допир само),доста вагинално течение имам все ми е мокро бельото и все имам чувството че ще ми дойде.Ползвам календар и там пише че днес ( 05.01) трябва да ми дойде но за момента не ми е дошло!..При отрицателни тестове и тези симптоми какво мога да направя! С първото ми дете всичко беше много лесно,но имах тово чувство че е станало , и сега го имам но дали?...вие какво ще ме посъветвате?Confused

# 142
Най-вероятно не , но си изчакай закъсението и пак направи тест .

# 143
Смятам, че е сигурно...
Ако всичко е нормално и закъснениеъо е 3 дена, теста няма кск да не отчете.

# 144
Смятам, че е сигурно...

Тогава за лекар ли съм? Никога не се е случвало такова закъснение.

# 145
Здравейте нз дали въпроса е за точната тема искам да попитам в коя седмица е добре да се отиде на преглед при положителен тест за бременостт и закъснение от две седмици и половина личния ми каза да отида към 15 число тъй като се издавало някакво специялнно  направление и се заверявал некъкав картон  та мисълта ми е дали да изчакам до 15 или да ида на преглед и да си платя за констатиране на бремеността? Благодаря ви

Ами от теб зависи - ако искаш да си с направление, чакаш, ако не - на частно. Ако нямаш някакви оплаквания или притеснения дали ще отидеш малко по-рано или по-късно няма особено значение.

# 146
Смятам, че е сигурно...

Тогава за лекар ли съм? Никога не се е случвало такова закъснение.
Чак пък на лекар за 3 дневно закъснение няма нужда. Едва ли има жена на която някога да не и е закъсняло или пък да и подрани. Няма нужда чак от такива драми.
Другия месец може да стане.

# 147
То е ясно, че за три дни закъснение не се ходи на лекар, но за да стане, трябва да ми дойде М. Къде видяхте драма?

# 148
Кое да ви стане?

# 149
Ами чакате да дойде М и продължавате. С какво ще помогне ходенето на лекар след 3 дни закъснение освен, че и той ще каже най-вероятно да чакате? Ходене на лекар си заслужава според мен на 2 седмици закъснение без да има бременност...

Общи условия

Активация на акаунт