"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 46 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Изчакайте си закъснението и тогава направете пак тест.

# 166
Колко е дължината на цикъла ти и кога е последната дата на М?
Последната дата беше 12.12
29-30дни ми е цикъла

Кога е била овулацията?
28 декември

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 17:07 от Не се сърди, човече

# 167
Тест 14 дни след овулация. Какво очакваш сега?

# 168
здравейте Simple Smile днес ми е трети ден от МЦ дойде ми на датата но ми капят само капки .. БТ ми е 37,5

тест за бременност отрицателен

# 169
Какво очакваш след като ти е дошло?

# 170
Какво очакваш след като ти е дошло?

просто започнахме със опити за второ детенце и аз започнах да се интересувам най вече във този форум и казват че при бременност БТ е 37,2 37,3 и тн

# 171
И при овулация е толкова. И при възпален зъб е толкова. И при 100 други неща. Щом имаш менструация, значи бременност е невъзможна.

# 172
Здравейте! Искам да попитам според Вас, възможно ли е да съм бременна?
Последния ми цикал беше на 07.11.2020г. Правихме секс без предпазни средства и той свърши в мен (не бях в овулация). На другия ден пих ellaone (хапчета беше за 5 дена). Получих леко замайване нали страничните ефекти от хапчето. И преди 1 ден 3 дена имах кафяво течение не е точно течение, а зацапване и болки в бъбреците. Според вас има ли вероятност да съм бременна? Благодаря предварително ❤️

# 173
  • у дома...
А тест дали сте правили?

# 174
  • София
Последния ми цикал беше на 07.11.2020г. Правихме секс без предпазни средства и той свърши в мен (не бях в овулация). На другия ден пих ellaone (хапчета беше за 5 дена). Получих леко замайване нали страничните ефекти от хапчето. И преди 1 ден 3 дена имах кафяво течение не е точно течение, а зацапване и болки в бъбреците. Според вас има ли вероятност да съм бременна? Благодаря предварително ❤️

Ми те страничните ефекти са и зацапване и прокървяване. Едва ли сте бременна.

# 175
  • USA
Като не си в овулация и не предстои как ще забременееш?

# 176
07.12 ли си имала предвид за последна менструация? 🤔

# 177
Темата е в  >  Бременност и раждане > Искам бебе
а очевидно е за ""Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори за непланиращи бебе  - 3 част", боцната съвсем в началото на > Здраве > Здравословни проблеми и профилактика > Женско здраве
https://www.bg-mamma.com/?topic=1248738
Не е толкова трудно да се намери от неискащите и да не питат как да не стане бебето в "Искам бебе" Rolling Eyes

# 178
Добър вечер
С моя мъж  правим опити за бебе 01.01 и 03.01 цикъла ми беше от 19.12до25.12 по мои изчисления би трябвало да съм била в овулация.От два дни ми се появяват симптоми сънливост гадене от кафе(преди пиех по три на ден)болки в кръста леко гадене главоболие.Кога най рано мога да направя тест или да чакам закъснение?

# 179
  • USA
10-12 дена след Ов кръвен, 13-14 уринарен. Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт