"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Розовее да ама е много леко и е много бледа с първа урина е правен да и е след закъснение около 15 дена на М

# 601
Розовее да ама е много леко и е много бледа с първа урина е правен да и е след закъснение около 15 дена на М

Редовен ли ви е цикълът? Прекалено бледа е тази черта за такова закъснение. Обикновено е така още преди закъснение. Повторете утре теста, но май при всички положения е добре да посетите гинеколог.

# 602
Здравейте извинявам се за спама,но жената на брат ми е бременна и се нуждае от тези таблетки,а май са спрени от производство....Ще сме благодарни,ако ни помогнете да ги открием

# 603
Момичета
Теста положителен ли е
Има лека бледа черта

# 604
Може да е положителен, може да е изпарителна черта. Повторете теста на един ден закъснение на цикъла.

# 605
  • USA
Стар изсъхнал тест Престо..Не отрицателен е!

# 606
Аз искам да попитам когато се повтори теста ако чертата пак е бледа означава ли бременност

# 607
А това е другия тест
[/url]

# 608
Има “нещо” , но ми прилича на изпарителна черта , или просто реактив ... истинските чертички са розови , видими в първите минути и на нормална светлина .
Казвам го от личен опит , като тествала се N пъти 🙂

# 609
Теста трябва да изглежда така:

# 610
Възможно е и да сте бременна, но нищо не можем да кажем ние. Кажете вие колко дена преди менструацията ги правите тези тестове.
За да няма чудене дали има или няма бременност, тест се прави след един ден закъснение. Тогава ще е ясно дали е положителен, или отрицателен. Сега можем само да гадаем.

# 611
А това е другия тест
[/url]
Ти се подиграваш с нас!

# 612
  • USA
Каква е идеята теста да се снима на "тъмно" и да се пита има ли черта? Правете ги снимките на светло , да се вижда най-добре прословутата черта....

# 613
Здравейте,не се стърпях и направих тест sure check при очакван цикъл на 27.02.Реших,че този път вероятно нещата са се получили,защото ПМС не е толкова изявен и доста лека минават нещата,абе по-различно си е...Но явно това се дължи на приема на В12 ...Има ли смисъл изобщо да се надявам да ми закъснее и пак да правя тест? Знам,че се прави поне след 1 ден закъснение,но...аз избързах...

# 614
  • София
Изчакай си закъснението... Днес е 25-ти няма какво да покаже толкова рано теста.

Общи условия

Активация на акаунт