"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 249
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, дами! Simple Smile

Направих си 3 теста -  за щастие положителни.

Вчера бях на преглед при гинеколог, вчера ми беше 1ви ден закъснение на цикъла, но не успя да види плодно сакче.
Лекарят установи реакции на бременност, и ме посъветва да отида след 2 седмици.

Може ли мами, на които им се е случвало това, да споделят колко време след закъснението на цикъла са посетили гинеколог, за да установи бременността.

Детето е много чакано и планувано, и ми се иска да видя поне плодното сакче колкото се може по-рано. Чудя се дали има смисъл да търся лекар с оборудване, което ще може да отчете бременност и по-рано ( и изобщо има ли такова?! ).

Offtopic: Лекарят снощи се засмя, че съм дошла още в първия ден закъснение, и се пошегува, че на прегледа за установяване на бременноста ще искам да знам и пола на бебчето Grinning

Нищо не се вижда от 1-вия ден закъснение Simple Smile Изчакайте поне 12 дни и тогава ще се види плодното сакче.

# 586
Ами то един ден закъснение си е за усмивка Stuck Out Tongue Най-малко на 10 дни закъснение може да отидеш за сакче, за пулс още, поне 2 седмици и отгоре.

# 587
Здравейте,включвам се в отбора на чакащите Simple Smile Ползвам две приложения,с които следя МЦ ,едното показа овулация на 13.02,другото на 14.02... Зная,че това е на база статистика ,не ползвам още тестове за овулация... Днес (19 ден  ) усещам някаква тежест в корема ниско долу,от вчера съм доста напрегната и емоционална ,абе явно си ми започва ПМС ... Та в очакване съм,доста труден период поне за мен,доста нетърпелив човек съм Simple Smile Относно бледите чертички по тестовете,при мен беше така първия път,гледаха ме с вагинален видеозон и доктора нищо не видя... Помоли да си направя тест отново в кабинета му,та бременност имаше в крайна сметка... Успех на всички тук!🍀

# 588
Знам, че нетърпението и желанието да големи, но сама казвате, че предния път много сте избързали. Бърза работа нямате, ранните тестове и прегледи нямат особен смисъл, освен ако няма някакви медицински причини, поради които трябва да започнете прием на лекарства веднага след положителния тест. Изчакайте един ден закъснение, направете си домашен тест и ако е положителен, запишете час за след поне две седмици, за да има какво да се види.

# 589
Здравейте отново..

След изминалия месец с две овулации “уж” 5 пъти изсшедвания на хормони, този месец ОТНОВО ми закъснява 1 ден ... преди 4 дни се чувствах странно и си направих тест, но беше отрицателен (предполагам, че е било твърде рано).. Ако сега си направя 1 ден след датата на очакваната менструация си направя тест не с първа урина според вас ще е достоверен ли? Наистина се чувствам странно, може и да си внушавам, но гърдите са ми се подули адски много, ядът ми се странни неща, уморена съм нон стоп... определено може и да е симптоми преди цикъл, но искам да знам ако направя теста сега.. дали ще е 100 процента верен без значение от резултата, овулация засякох този месец на 6-7 с тест и мерене на БТ..

# 590
Щом сте с един днен закъснение, най-вероятно ще отчете правилно. Никой не може да каже със сигурност. Най-добре изчакайте утре сутрин с първа урина за по-сигурен резултат.

# 591
Здравейте , с приятеля ми правим опити за бебе от  4 месеца . Следя си овулацията с помощта на тестове . Последния ми МЦ беше с дата 23/01 овуто ми беше на 06/02 ( с приятеля ми бяхме силно активни дните преди ,по време и след ) този месец “чаках” лелката на 18/02 . От два дни имам зацапване , принципно цикълът ми е винаги точен и силно болезнен .. таа иска ми се това зацапване да е имплантационно кървене , но си мисля че е много късно ако е станало бебче . Според вас късно ли е за такова кървене ?

# 592
След три дни закъснение, тестът ще ви покаже дали сте бременна. Няма смисъл да се гадае.

# 593
Здравейте,
Закъснява ми 6-ти ден. Вчера си правих тест и беше отрицателен. Пуснах и кръвен. Сутринта си направих тест и беше отрицателен, а стойностите на кръвния са 0. Имам конизация и един яйчник. Досега никога не ми е закъснявало толкова. Винаги ми е идвало между 28 и 31 ден. Дали е възможно да съм бременна въпреки отрицателните тестове, колко още да изчакам преди да отида на АГ? Проверих и видях, че първият свободен час на моето АГ е 13.03, което ще ме побърка...

# 594
  • Пловдив
Със сигурност не си бременна.

# 595
Здравейте,
Закъснява ми 6-ти ден. Вчера си правих тест и беше отрицателен. Пуснах и кръвен. Сутринта си направих тест и беше отрицателен, а стойностите на кръвния са 0. Имам конизация и един яйчник. Досега никога не ми е закъснявало толкова. Винаги ми е идвало между 28 и 31 ден. Дали е възможно да съм бременна въпреки отрицателните тестове, колко още да изчакам преди да отида на АГ? Проверих и видях, че първият свободен час на моето АГ е 13.03, което ще ме побърка...
Ако правилно си изчислила овулацията и реално ти закъснява 6 дни, то тестовете са верни и не си бременна.

# 596

Здравейте момичета ! Според вас този тест дефектен ли е ? Правя го 5 дена преди МЦ с надеждата поне да видя втора бледа чертичка.

# 597

Здравейте момичета ! Според вас този тест дефектен ли е ? Правя го 5 дена преди МЦ с надеждата поне да видя втора бледа чертичка.
Много рано правите тест, изчакайте още няколко дни. Знам, че нетърпението е голямо, но  тези ранни тестове могат да донесат голямо разочарование. Най-добре на един ден закъснение.

# 598
Искам да попитам този тест може ли да се счита за положителен. Благодаря

# 599
Искам да попитам този тест може ли да се счита за положителен. Благодаря

Не мога да преценя по снимката, наживо розовее ли чертата? Надявам се да не е изпарителна. Пробвайте утре с първа урина или още по-добре другиден. Този тест по кое време на цикъла е правен, с първа урина ли и линията през времето за отчитане ли се появи?

Общи условия

Активация на акаунт