"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 264
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, да питам случвало ли ви се е такова нещо и как според вас да го разбирам. Преди 3 дни на 9ти ден от овулацията получих първа бледа чертичка. Пуснах тест - 35. От тогава чертичките стават по-плътни. Днес вече 12ти ден реших да пусна втори тест. В 4 следобед кръвния тест показа 2.9, а уринарния домашен в 17:00 си ми даде чертичка - дори по-плътна от сутрешната.

# 571
В този случай, за съжаление, мисля, че кръвният тест е показателен.

# 572
Не вярвам за 3 дни чертичката да ти е станала от бледа - плътна. Какви тестове правиш? Едва ли е грешен кръвния резултат, за съжаление

# 573
Не вярвам за 3 дни чертичката да ти е станала от бледа - плътна. Какви тестове правиш? Едва ли е грешен кръвния резултат, за съжаление
Е не казвам че е станала плътна. Казвам че от чертичка за която чакаш да се появи 5 минути и после се чудиш има ли я или не, сега си има видима черта, която се появява веднага. Не е толкова плътна колкото контролната. И аз предполагам, че няма какво да се надявам. Просто реших да питам дали сте се сблъсквали с подобно нещо. Иначе тестовете са belive (20mU). Снимката се сещам да я снимам сега.

# 574
Ами доста е хубава чертата на този тест и щом си го правила след кръвния резултат, може би наистина е грешка в лабораторията. Стикам ти палци да е това 🍀 Освен да пуснеш пак

# 575
Ами доста е хубава чертата на този тест и щом си го правила след кръвния резултат, може би наистина е грешка в лабораторията. Стикам ти палци да е това 🍀 Освен да пуснеш пак
Благодаря

# 576
Еми да не би да ти е 29?

# 577
В една и съща лаб ли ги пуска?

# 578
Първите два да. Днес пуснах в друга и резултатът е 178.

# 579
  • USA
Определено е лабораторна грешка....как могат да побъркат човек ...

# 580
Значи все пак расте

# 581
Здравейте,момичета!Последната ми менструация беше на 17.01.Цикълът ми е между 27-32дни.Не сме се пазили на 12,15,19 и 22ден.Трябваше да ми дойде вчера,но ми закъснява с 1ден.Днес сутринта направих тест от лентичките на Лейди тест и беше отрицателен,а и не беше с първа урина.Въпросът ми е възможно ли е този тест да не е отчел вярно?Имам и ПМС все вдно всеки момент ще ми дойде.Има ли някоя от Вас,която да е била бременна,а този тест да е бил отрицателен?Благодаря!

# 582
  • София
Здравейте, дами! Simple Smile

Направих си 3 теста -  за щастие положителни.

Вчера бях на преглед при гинеколог, вчера ми беше 1ви ден закъснение на цикъла, но не успя да види плодно сакче.
Лекарят установи реакции на бременност, и ме посъветва да отида след 2 седмици.

Може ли мами, на които им се е случвало това, да споделят колко време след закъснението на цикъла са посетили гинеколог, за да установи бременността.

Детето е много чакано и планувано, и ми се иска да видя поне плодното сакче колкото се може по-рано. Чудя се дали има смисъл да търся лекар с оборудване, което ще може да отчете бременност и по-рано ( и изобщо има ли такова?! ).

Offtopic: Лекарят снощи се засмя, че съм дошла още в първия ден закъснение, и се пошегува, че на прегледа за установяване на бременноста ще искам да знам и пола на бебчето Grinning

# 583

Направих си 3 теста -  за щастие положителни.

Вчера бях на преглед при гинеколог, вчера ми беше 1ви ден закъснение на цикъла, но не успя да види плодно сакче.

Може ли мами, на които им се е случвало това, да споделят колко време след закъснението на цикъла са посетили гинеколог, за да установи бременността.

Детето е много чакано и планувано, и ми се иска да видя поне плодното сакче колкото се може по-рано. Чудя се дали има смисъл да търся лекар с оборудване, което ще може да отчете бременност и по-рано ( и изобщо има ли такова?! ).

Offtopic: Лекарят снощи се засмя, че съм дошла още в първия ден закъснение, и се пошегува, че на прегледа за установяване на бременноста ще искам да знам и пола на бебчето Grinning

Аз бях бременна в Англия, първият ми преглед с ехограф беше в 13+6. Това се практикува, защото и на десет прегледа да отидеш, ако нещо не е наред, не може да се направи кой знае какво. Знам, че нямате търпение, но да видите плодно сакче, не означава винаги успешна бременност. Изчакайте поне две седмици закъснение, за да може да се види направо плодът и евентуално сърдечна дейност. Това вече е добър знак и шансовете за спонтанен аборт намаляват значително. Знаете вече, че сте бременна, просто се отпуснете и имайте търпение.

Снежи, вие закъснението спрямо 32-дневния цикъл ли го смятате сега? Ако този месец цикълът ви е бил от по-кратките, то тестъ би трябвало вече да отчете, ако има бременност. Ако е от по-дългите, то е възможно да трябва още малко време, за да може тестът да отчете хормонът в урината, а и не сте го направили с първа урина. Нищо не може да се каже със сигурност в този случай. Изчакайте още два дни и направете тест с първа урина, ако все още няма менструация.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 12:37 от Pistachio

# 584
  • София

Направих си 3 теста -  за щастие положителни.

На 1 ден закъснение, няма лекар или апаратура, с която да се види нещо. Изчакайте си 14 дни.

Общи условия

Активация на акаунт