"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 581
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Не е нужно да си гладна и жадна, а излизането на резултатите зависи от заетостта на лабораториите и броя проби за деня. От час-два до следващия ден.

Благодаря!

# 76
Здравейте! Имам закъснение от 6 дни, правила съм три теста Шуър чек (все следобед) и трите отрицателни. Имам пробождания и дискомфорт ниско долу и в двата яйчника,обикновено ми е така предния ден преди да ми дойде сега вече 5 дни е така. Възможно ли е по някаква причина, защото тестовете са правени не с първата урина или някаква друга да не отчита  положителен?

# 77
Не, няма бременност.

# 78
Два последователни теста за бременност с втора бледа черта и двата след закъснение на цикъла , първия на  3 ден ,втория на 5 ден. Трябва ли да се пуска кръвен тест и личен лекар ли да посетя , за този тест? А дали ако трябва да ходя на акушер гинеколог ,личен лекар ще ми издаде направление ?

# 79
Не е нужен кръвен. Изчакайте още седмица и можете да отидете на лекар. По-рано няма да се види нищо на ехограф.
Разбира се, че ще издаде направление.

# 80
  • София
Два последователни теста за бременност
Скрит текст:
с втора бледа черта и двата след закъснение на цикъла , първия на  3 ден ,втория на 5 ден. Трябва ли да се пуска кръвен тест и личен лекар ли да посетя , за този тест? А дали ако трябва да ходя на акушер гинеколог ,личен лекар ще ми издаде направление ?
Значи ей такива като тебе, изобщо не заслужават някой да се занимава с тях! Пускаш пост - отговаря ти се подробно на всички въпроси, но ти продължаваш да ръсиш същите въпроси по други теми - Защо? Някакъв по-различн отговор ли очакваш? Да не говорим, че на тези въпроси можеш и сама да си отговориш ако беше прочела поне половин тема.

# 81
Здравейтеее! Първо Весело посрещане на Новата година!
Днес ми е 23ти ден от цикъла, поради много болезнени гърди (които имах и миналия месец, в който започнахме и опити за бебенце) и днес реших (и то със следобедна урина) да направя ранен тест Престо. Още докато се абсорбираше течността, излезе втора чертичка, която с изсъхването избледня много и изчезна ... На някого случвало ли се е и после потвърждавал ли се е теста?
П.П. Усетих овулацията си на 20ти декември по болката.
Ето и снимка, ако изобщо се вижда нещо след като изсъхна

# 82
  • София
Скрит текст:
Днес ми е 23ти ден от цикъла, поради много болезнени гърди (които имах и миналия месец, в който започнахме и опити за бебенце) и днес реших (и то със следобедна урина) да направя ранен тест Престо. Още докато се абсорбираше течността, излезе втора чертичка, която с изсъхването избледня много и изчезна ... На някого случвало ли се е и после потвърждавал ли се е теста?
отрицателен е, много е рано за тест и се прави с първа урина сурин, със следобедна може на поне 2 дена закъснение

# 83
Коментирано е в много други теми Престо дават фалшиви положителни резултати.
За 10 години си научих, че обикновен лентичка е много по надежден. Съжалявам, но това е изпарителна.

# 84
Здравейте момичета,

За много години и късмет на всички с мечтата, която си имат!

Сега бих искала малко информация и съдействие с моя случай ... от 4 месеца се опитваме да имаме бебе.. под 30 годишни сме и двамата. Цикълът ми обикновено е на 30-32 дни.. Случвало се е да ми закъснява и с по 7-10 дни. Преди 2 месеца ходих на преглед при генеколог и ендокринолог и си пусках каквито изследвани се сетиха лекарите и абсолютно всичко е наред. Доктора ми препоръча да правя тестове за овулация, за да видим и там всичко наред ли е, правих ги и имам овулация горе долу по средата на цикъла както трябва да си е. Последните 2 месеца цикълът ми е точно на 30тия ден. Последен цикъл имах на 30ти ноември. И съответно го очаквах и около тази дата през Декември. По средата на месеца имах леко зацапване, което свързах с овулация и не обърнах особено внимание, като бях решила да не се вманиачавам, за да не ми пречи това. И ето ме снощи... седя и си мисля колко бихме се зарадвали всичко да е наред този месец, направих си тест на Шуарчек и бе отрицателен... нямам никакви симптоми за предстоящия ми цикъл. Като обикновено поне седмица преди това ме болят гърдите, кръста, този месец нищо.

Въпросът ми е, според вас възможно ли е да съм бременна? Около 3 дни е закъснението, твърде рано ли е за тест?

Желая една изключително щастлива година на всички!

# 85
Ако е коректно изчислено закъснението, е верен тестът.

# 86
При правилно изчислено закъснение, тестът ще покаже със сигурност.

# 87
Здравейте момичета,

Сега бих искала малко информация и съдействие с моя случай ... от 4 месеца се опитваме да имаме бебе.. под 30 годишни сме и двамата. Цикълът ми обикновено е на 30-32 дни.. Случвало се е да ми закъснява и с по 7-10 дни. Преди 2 месеца ходих на преглед при генеколог и ендокринолог и си пусках каквито изследвани се сетиха лекарите и абсолютно всичко е наред. Доктора ми препоръча да правя тестове за овулация, за да видим и там всичко наред ли е, правих ги и имам овулация горе долу по средата на цикъла както трябва да си е. Последните 2 месеца цикълът ми е точно на 30тия ден. Последен цикъл имах на 30ти ноември. И съответно го очаквах и около тази дата през Декември. По средата на месеца имах леко зацапване, което свързах с овулация и не обърнах особено внимание, като бях решила да не се вманиачавам, за да не ми пречи това. И ето ме снощи... седя и си мисля колко бихме се зарадвали всичко да е наред този месец, направих си тест на Шуарчек и бе отрицателен... нямам никакви симптоми за предстоящия ми цикъл. Като обикновено поне седмица преди това ме болят гърдите, кръста, този месец нищо.

Въпросът ми е, според вас възможно ли е да съм бременна? Около 3 дни е закъснението, твърде рано ли е за тест?

При опити за бебе Ц се изменя леко, в смисъл удължава се с 2/3 дни, от личен опит го казвам.
Имате ли ПКЯ, ако да тестовете за О са не надеждни, най добре фоликомерия при АГ пак от опит.
Иначе ако наистина О е коректно изчислена и сте с 3 дни закъснение теста е верен, най вероятно ановулаторен цикъл или друг проблем, ако не Ви дойде до ден- два консултация с лекар.

# 88
Здравейте момичета,

При опити за бебе Ц се изменя леко, в смисъл удължава се с 2/3 дни, от личен опит го казвам.
Имате ли ПКЯ, ако да тестовете за О са не надеждни, най добре фоликомерия при АГ пак от опит.
Иначе ако наистина О е коректно изчислена и сте с 3 дни закъснение теста е верен, най вероятно ановулаторен цикъл или друг проблем, ако не Ви дойде до ден- два консултация с лекар.

Извинявайте, не съм се изразила правилно... този месец не съм правила тест за О. .. просто защото декември е доста натоварен месец от към работата ми, нямах времето, но я свързах с зацапването което имам... Но е възможно да е била и по-късно.

# 89
Ако наистина имаш 3 дена закъснение, не си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт