Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Направих това но когато искам да редактирам адреса пак излиза същото меню и за град остава other 😞 писах във формата която дават ако не намираш град или провинция, отговор никакъв.
и при мен с адреса на габиели, е така
избрах за област друг и за града вече си пишеш каквото искаш
Колко време имам, за да потвърдя получаването на стоката, тъй като поръчката ми е пристигнала до адрес на превозвач в Англия и бих искала да я изчакам да дойде?
не е потвърждавай, тя автоматично ще се потвърди след 10 дена

# 556
Благодаря

Направих това но когато искам да редактирам адреса пак излиза същото меню и за град остава other 😞 писах във формата която дават ако не намираш град или провинция, отговор никакъв.
и при мен с адреса на габиели, е така
избрах за област друг и за града вече си пишеш каквото искаш
Колко време имам, за да потвърдя получаването на стоката, тъй като поръчката ми е пристигнала до адрес на превозвач в Англия и бих искала да я изчакам да дойде?
не е потвърждавай, тя автоматично ще се потвърди след 10 дена

# 557
  • BG-DE
Ако прецените, може да споделите кой град се опитвате да въведете, да пробваме ние дали ще стане. Защото е възможно причината да не е в АЕ.
Ако искате пробвайте с Баден Баден, провинция Баден Вюртемберг. Благодаря.

# 558
Ако искате пробвайте с Баден Баден, провинция Баден Вюртемберг. Благодаря.

При вкарване на адрес, който да ползвам за поръчка в съществуващ профил няма проблем, защото след като избера Германия, след това провинцията от възможните опции и след това градът е свободно текстово поле и мога да напиша Баден Баден

Горе виждам, че коментирате адреса и на Габиели. И с него няма проблем при мен.

Габиели са посочили този немски адрес:
Град: Gutweiler
Улица: Werkstraße 5
Пощенски код: 54317

Този град е от област Rheinland-Pfalz. Пишете Other, понеже го няма като опция  и след това коректния пощенски код.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 19:44 от zzrr

# 559
  • BG-DE
Благодаря, аз го правя от телефона и ми е по-различно, ще пробвам от компютър.

# 560
  • Бургас
а може и така

и излиза така

# 561
Здравейте,
Може ли при отваряне на диспут да поискам НЕ да ми върнат парите, а да ми изпратят повторно стоката?
Поръчката ми е на стойност под 30 лв със стандартна доставка. Но пристигна с DHL и с фактура на стойност над 50 лв и затова отиде на митница. Отказах да я получа, защото DHL казаха, че митницата няма да признае реалната цена. Пратката се върна при продавача.
Той ми предлага да ми върне парите и да направя нова поръчка, но сега навсякъде цената е почти с 50% по-висока, и е над 30 лв., и трябва да се разправям с митници. Продавачът е виновен за грешна цена, грешна фактура, непълно наименование на стоката, грешен доставчик, грешен тракинг номер. 
Мога ли чрез диспут да поискам продавача да спази условията на моята поръчка и отново да ми изпрати стоката с реалната цена и с Алиекспрес стандартна доставка?

# 562
# 563
Това означава ли, че диспута служи единствено, за да се поиска refund ?

# 564
https://knowledgecloud.oss-cn-hangzhou.aliyuncs.com/kc/kc-media/ … 2260496-image.png

Refund:
- Не съм си получил продукта или продуктът не отговаря на описанието

Return:
- Не съм доволен от качеството на продукта и ще го върна, за да ми възстановят цялата сума. Може да се наложи да платя транспорта.

# 565
  • Бургас
когато се иска resend се пише на лично на продавача и той ако желае праща нов и дава новия номер

# 566
когато се иска resend се пише на лично на продавача и той ако желае праща нов и дава новия номер
А той явно не желае. Каза, че ще ми върне парите, а аз ако искам да направя нова поръчка. Значи в случая нищо друго не мога да направя, освен поне да си възстановя сумата.

# 567
  • София
през испански склад - няма да имам ядове с доп. такси, нали? за над 30$

# 568
  • София
Здравейте, дали имате представа бебешките стоки в алиекспрес безопасни ли са за бебетата? Например гледам едни ванички, дали пластмасата им е безвредна?

# 569
Че то и тук по магазините едно 90% са китайски...

В алито всяка стока си има описание. Вижте там.

Общи условия

Активация на акаунт