Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Търся нещо такова, но този модел не ги видях в друг сайт - кой склад в ЕС е за предпочитане?

Този, който доставя до България.

В случая с вашия линк ако кликнете върху Полша, Франция или Испания ще ви изпише Cannot deliver to Bulgaria. Същото важи и за САЩ. Имате като опция само Китай.

По принцип кликането върху държавата показва дали тя може да достави до вас и ако да, на каква цена.

# 541
  • София
имам предвид това (3 варианта поне имам)
https://www.aliexpress.com/item/32872204381.html?spm=a2g0o.produ … ,searchweb201603_

Иначе стойката ще е от Испания - Испания 4лв/кг Simple Smile

# 542
През къде минават пратките от Китай? Блокирането на Суецкия канал ще се отрази ли на доставките ни?

# 543
През къде минават пратките от Китай? Блокирането на Суецкия канал ще се отрази ли на доставките ни?

Конкретно продуктите от Алиекспрес мисля, че се доставят със самолети. Корабите са за доставка на суровини или стоки в голям обем.

# 544
Добре, да съм спокойна значи. То не че дрънкулките дето поръчвам са ми жизнено необходими, но все пак 😃

# 545
  • Бургас
Според мен, стандартните доставки точно с контейнеровози пристигат!  Дали през Суецкия или през  Панамския канал,не към компетентна, да кажа! Simple Smile

# 546
  • София
избираш airmail  и спиш спокойно Simple Smile
Скрит текст:

# 547
Здравейте! Някой поръчвал ли е диамантен гоблен по снимка от Алиекспрес? Не ми стана ясно кога изпращам снимката...Първо избирам размера и плащам ли? Благодаря ви предварително

# 548
  • Варна
Имат някакви намаления в момента Алито. Поръчах телефон на щерката, да видим какво ще стане.

# 549
Търся нещо такова, но този модел не ги видях в друг сайт - кой склад в ЕС е за предпочитане?
Едни букси за колони за 3-4$ от Китай ако ги пусна - след месец ли да ги очаквам?

https://www.aliexpress.com/item/1005002088874640.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

https://s.click.aliexpress.com/e/_A7dHLm
Тази изглежда доста интересна. Май и аз ще си поръчам. Обикновено от Китай поръчките ми пристигат за месец и половина като някои по-рано, а други по-късно. Simple Smile

# 550
  • BG-DE
Опитах днес да направя на една позната профил в АЕ но имам проблем с въвеждането на адреса, вкарвам улица, страна, провинция (в Германия съм) и когато стигна до града ми дава да избера опция от 5 града в тази провинция, които не ми вършат работа, но на other не позволява да въведа името на града, някакви идеи как да го впиша 🤔

# 551
Въведи който град ти дава като опция, за да завършиш регистрацията.
После когато поръчвате, ще промените данните. Мен на всяка поръчка сайтът ме пита дали това е адресът за доставка и мога да го коригирам.

# 552
  • BG-DE
Направих това но когато искам да редактирам адреса пак излиза същото меню и за град остава other 😞 писах във формата която дават ако не намираш град или провинция, отговор никакъв.

# 553
Ако прецените, може да споделите кой град се опитвате да въведете, да пробваме ние дали ще стане. Защото е възможно причината да не е в АЕ.

# 554
Колко време имам, за да потвърдя получаването на стоката, тъй като поръчката ми е пристигнала до адрес на превозвач в Англия и бих искала да я изчакам да дойде?

Общи условия

Активация на акаунт