Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
през испански склад - няма да имам ядове с доп. такси, нали? за над 30$

Скоро си получих пратка от Испания на сума над 500 лева, доставиха ми я на адрес без никакви допълнителни такси.

# 571
Здравейте! От вчера в Parcelapp ми излиза
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

Но в сайта на бг пощи все още нищо не ми излиза.
Как да знам кога да търся пратката?

# 572
  • Пловдив
Здравейте! От вчера в Parcelapp ми излиза
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

Но в сайта на бг пощи все още нищо не ми излиза.
Как да знам кога да търся пратката?

На мен като ми излезе това съобщение, на другия ден ми се обадиха от пощата да си взема пратката.
Така че ден, два, три и трябва да е в пощата. Номерата, когато са с безплатна доставка обикновено не ми излизат за проследяване в БГ Пощи.

# 573
18 и 22 дена ...за толкова ми дойдоха последните пратки Flushed
Изумена съм.
За първи път толкова бързо идват. Кеф  Grinning

# 574
  • Варна
18 и 22 дена ...за толкова ми дойдоха последните пратки Flushed
Изумена съм.
За първи път толкова бързо идват. Кеф  Grinning

Това чрез standart shipping или cainiao

# 575
Първото. Проследими. Един калъф за таблета на сина, и едни постери. Предпочетох долар и нещо да дам за доставка. Че с кайаното по 2 месеца се влачат.

Калъфчето не е лошо

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 19:09 от teta75

# 576
Някой друг има ли проблем със Сингапурски пощи UBxxxxxxxxSG пратки.Спира тракинга на Handed to airline.
Няколко така и не дойдоха за 4 месеца, от АЕ върнаха парите, но определено с този доставчик имам проблем.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 18:43 от CFBG

# 577
Имала съм пратки с тях. Идвали са.
Всъщност до сега нямам неполучена пратка...но аз имам всичко на всичко десетина поръчки май...

# 578
И аз съм получавал, но сега греда и то от 3 различни доставчика, обаче Алиекспрес са напълно коректни, въпреки че ставаше въпрос за поръчки за няколко долара всяка.

# 579
То това е важното. Да сме спокойни за парите си и да знаем, че ако не дойде, ги връщат . Grinning

# 580
  • В полето, под тепето.
Не съм поръчвала отдавна и сега получих имейл от БГ пощи за пратка от 5$- реална цена. Предполагам щом искат документи няма да ми се размине такса представителство и т.н.!?                  В тази връзка до каква сума мога да поръчвам до адрес на превозвач в Германия, без да има допълнителни такси.?

# 581
  • BG-DE
Необлагаемия минимум в Германия е €22.

# 582
  • Пеликания
Да не е някаква измама? Защото лятото имаше такива email-и.

# 583
  • here and now
Пощите не пращат мейл, а само СМС. Измама е.
На пратките никъде не е изписан имейла ви, а само телефонния номер.

# 584
Проверете подателят с какъв мейл е. Ако не е @bgpost.bg, значи е 1000% измама.
Иначе пощите освен смс, пращат понякога и хартиени бележки, а друг път се обаждат по телефона - на мен са се случвали и трите. Но мейл никога.

Общи условия

Активация на акаунт