Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 33 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Разлика между мито и ДДС правите ли?
Електрониката е освободена от мито.

# 601
  • Варна
Добре де, все тая. Нямаше никакви допълнителни такси, това имах предвид. И добре, че ми го докараха в офиса. Сигурно с нашите пощи щеше още две седмици да се мотае.

# 602
. Магазинът е FANTASY TECHNOLOGY, пише, че е от Top Brands и рейтингът им е 97,2% позитивен. В момента линк не мога да дам, но предполагам, че това е достатъчно Simple Smile
И аз моля за линк, когато е удобно. И да кажете дали сте доволна от телефона

# 603
  • Варна
Днес цял ден му правя настройки и качвам на дъщерята разни неща, така че впечатленията ми са много добри. Но моят личен телефон също е Xiaomi, просто е друг модел, ползвам го две години и не бих сменила вече марката с нещо друго. Затова избрах на дъщеря си този, защото имам от първа ръка опит.

Ще дам линк по-късно вечерта Simple Smile

# 604
Тук не са ли на същите цени..?

# 605
  • Варна
Намирам го с около 30+ лв по-скъп тук и то на някаква промоция.

https://a.aliexpress.com/_mOhOY67

Това е линкът, надявам се, че съм се справила и може да се ползва Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 19:53 от HighSpeed

# 606
Благодаря ти, че сподели, но в България си върви на същата цена. И е с 24 месеца гаранция. Не мисля, че е изгодно. Важното е, че дъщеря ти е щастлива. Със здраве да си го ползва.

# 607
За Xiaomi е по-изгодно от по-скъпите модели да се поръчват от Али. Тогава разликата с тукашните цени е над 100 лева.

# 608
  • Варна
Аз повече от 300-350 лв за телефон не давам. За детето дори под 200.

# 609
Здравейте, някой получавал ли е съобщение от търговец за доплащане на някаква сума за доставка - в случая е 1.99 $, зарАди Корона вируса и ако не доплатиш иска да се откажеш от поръчката? Как сте процедирали и редно ли е това искане?

# 610
Не съм получавала.
Не бих никак реагирала...цената заедно с доставка е редно да е обявена на платформата и да е такава, каквато е към момента на финализиране на поръчката.

# 611
  • София
Здравейте, някой получавал ли е съобщение от търговец за доплащане на някаква сума за доставка - в случая е 1.99 $, зарАди Корона вируса и ако не доплатиш иска да се откажеш от поръчката? Как сте процедирали и редно ли е това искане?
Направих няколко поръчки сега и получих от единия продавач да доплатя 2$. Няма да му ги платя, както и няма да откажа поръчката. Като му изтече времето за пращане си е за негова сметка.

# 612
  • Варна
А на какво основание всъщност? Какво му пречи короната? То не е нещо ново, от година и повече живеем в условията на криза, те сега се сетили да искат доплащане.

# 613
  • Бургас
е да опита, сигурно има който се хваща
преди пък си искаха за транспорт, схемата е еднаква, само причината се сменя

# 614
  • София
Можете да сигнализирате на АЕ или поне да ги заплашите, може да се забързат.

Общи условия

Активация на акаунт