Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 33 812
  • 736
  •   2
Отговори
# 60
  • Пеликания
Някой има ли на представа какво се случва със тези пратки със LT -- NL номера ? Имам една която е със последен статус от 18 ноември.Номера е LT378439067NL. И на много други познати и хора също седят на едно място много време със такъв тип LT --- NL
Не е само с тези пратки. Аз имам една с UB - SG от 8 ноември стои на едно и също място (дори не пише къде). При теб поне виждаш, че е в Белгия, но пък доста време е минало и би трябвало да е пристигнала. Явно има някакъв проблем.

# 61
  • BG-DE
Ей, хора, внимавайте с бутона за плащане! Вече плащате с едно натискане. Няма потвърждение, нищо - цък и край.
Купих си шал и чанта, ама не съжалявам. 😉
Добре де, ами ако имаш код за намаление или са ти въведени няколко карти и искаш да избереш с коя да платиш как става щом е само с едно натискане?

# 62
  • София
Не знам! Аз мислех, че имам стъпка с отстъпки, обаче нямаше!

# 63
  • BG-DE
Всъщност за компютърната или за мобилната версия става въпрос, аз ползвам само мобилната и досега след като маркирам продукта и натисна плати ми се отваряше друг прозорец, от който мога да сменя адреса, да избера карта за плащане и да въведа, ако имам, код за отстъпка и отново имам бутон плати, ако не променя нищо плащането минава чрез последната използвана карта. Сега всичко това го няма, така ли?

# 64
Сега проверих на компютъра и при мен тази стъпка не липсва. Слагам продукта в количката, отивам и натискам "купи" и ме праща на финалната страница за адрес, карта, купони и т.н.

Edit: Реших да проверя и мобилната версия, но и там ме праща на финалната страница, независимо дали натисна "сложи в количката" или "купи сега". Да уточня, че нямам запазена карта, а само адрес, така че не знам дали това променя нещата.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 23:10 от Watch_Dog47

# 65
  • Варна
Аз също умишлено не запазвам картата си никога, въпреки че пазарувам с една и съща. Ползвам го като още една междинна стъпка. За всеки случай.

# 66
И моята карта не е запазена, защото някой може по грешка да си напазарува така. Нямам близки, които да поръчват от Али, но знае ли човек...

# 67
  • Бургас
И моята карта не е запазена, защото някой може по грешка да си напазарува така. Нямам близки, които да поръчват от Али, но знае ли човек...
и мойта не е запазена - защото може да ми откраднат/хакнат паролата за сайта

# 68
  • Стара Загора
Днес си взех  пратка с LT NL  проследяващ номер. На 04.12 съм пуснала поръчката.

# 69
Здравейте! Имам следния казус! Преди около месец и половина поръчах играчка от Aliexpress! Сега виждам, че на тракинга на Aliexpress пише: arrived at destination country. След което реших да проверя и в сайта на NL Post къде ми е пратката, защото се изпраща чрез тях. И там пише следното: The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed. Сега не мога да разбера в България ли е или някъде другаде. Отидох до пощата и ми казаха, че тракинг кода ми не е валиден в България: LT406810798NL. Дали е възможно да е в митницата как мога да разбера дали е там? Благодаря предварително за помощта!

# 70
  • Варна
Здравейте! Имам следния казус! Преди около месец и половина поръчах играчка от Aliexpress! Сега виждам, че на тракинга на Aliexpress пише: arrived at destination country. След което реших да проверя и в сайта на NL Post къде ми е пратката, защото се изпраща чрез тях. И там пише следното: The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed. Сега не мога да разбера в България ли е или някъде другаде. Отидох до пощата и ми казаха, че тракинг кода ми не е валиден в България: LT406810798NL. Дали е възможно да е в митницата как мога да разбера дали е там? Благодаря предварително за помощта!

Здравей, пратката ти пътува все още бъди спокойна.Чак когато влезе в България тогава ще може да се проследява чрез БГ пощи.Поздрави!

# 71

Здравей, пратката ти пътува все още бъди спокойна.Чак когато влезе в България тогава ще може да се проследява чрез БГ пощи.Поздрави!

Благодаря!

# 72
  • Бургас
Здравейте! Имам следния казус! Преди около месец и половина поръчах играчка от Aliexpress!
LT406810798NL
Days in transit    13

# 73
  • София
Здравейте, имам една пратка с малко странен номер UD506417765LT.
LT би трябвало да е Литва.
Повечето тракинг сайтове ми дават проследяване до 20.12 когато е пристигнала в destination country където и да е това. Само 17track ми дава следното:

2020-12-28 15:21
Arrived at destination country
2020-12-21 18:34
AMS, Departed from OE
2020-12-21 10:40
AMS, Arrived at OE
2020-12-15 08:30
HK, Posting

Китаецът твърди, че destination country било България, което много ме съмнява, дребна пратка за 3 долара да дойде за 15 дни...
AMS би могло да е летище Амстердам, в другите сайтове това изобщо не го посочва.
Дреболия е, но ме е яд, че са непроследими.

# 74
  • София
О, на мене едни дрънкулки колко ми се бавиха така! От януари та дойдоха по време на локдауна. Поне ме зарадваха, директно в пощенската ми кутия.
Изтрих си картата засега.

Общи условия

Активация на акаунт