Отговори
# 90
  • Откъм Варната
Ох момичета от снощи са ми се зачестили контракциите, станали са и леко болезнени, а бебо се върти ли върти направо  #Crazy айде отивам да си полегна

# 91
несса, ти защо се чудиш толкова кога ще се раждате? мислех ,че си за секцио, а то се планира или нещо пак не съм разбрала?!

а това ,за отговорността и мен много ме мъчи?още повече ,че докитата оставиха избора на мен,а  все ме е страх да не сбъркам!

# 92
Аааа, никакво секцио. Не се давам доброволно. Дофтори само размахват пръстче. Херниите не станаха по-зле, така, че ме оставиха да се пробвам нормално.

# 93
Въй, въй...не ви ли е срам бе?!
Един ден пропусна да ви навестя и половината родили  Crossing Arms

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, С МАЛКО БЕБЕШКИ ПРОБЛЕМИ И МНОГО УСМИВКИ!

bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Честито мили октомвройски мамчета Да са ви живи и здрави бебоците

Калима стискам палци  Peace
Кръц Кръц аз се чувствам супер изтощена Просто нямам идея защо До сега кипях от енергия а сега нямам сили за нищо Боли ме ужасно кръста и почти не мога да ходя Стана ли права ме боли влагалището отдолу Просто не съм човек А до вторник има толкова много време
Аз имам още малко да поизгладя и да си купя две три неща и съм готова Остава и беб да е готов   Praynig

За кърменето аз изобщо преди не се притеснявах и се справях перфектно Но сега като чета че съм правила толкова грешки като даване на вода и биберон и започвам да се чудя и мая  newsm78 Като му дойде времето ще се ръководя от детенце

Поздрави и лека вечер

# 95
Здравейте сладурани  Laughing
Влизам да ви пожелая леко раждане и вашето време наближава  Hug
Най вече на Хера  Hug да не забравя да пише,че ми липсва и силно я прегръщам,целувки от нас със Дея-Мария  Hug  bouquet

# 96
  • Виена
ЧЕстити бебчета на щастливите мамчета.Да са ви живи и здрави!!
Яни и аз така като теб се чувствам много изтощена Cry.Сутрин като заведа малката на градина и все гледам да си полегна.И аз имам още неща за свършване,а така са ме напуснали силите...  33uuИ аз имам тия болки отдолу и ми е много гадно.Кръста си ме боли отдавна,имам чувството,че ще се разпадна вече.Аз на 25ти ще влизам в болницата уж да раждам,и ми се струва хем толкова далече,хем много скоро.Май вече започва да ме хваща шубето... Rolling Eyes
 За кърменето аз мисля,че няма проблеми,ако бебко иска да суче.На мен ми дойде от само себе си,малко помощ само е нужна в началото.Ама наистина детенцето само те води...
Уф нещо май ме обхваща някаква депресия... newsm45
 Хайде Лека Вечер мамчета smile3524 и да видим утре дали ще има още изненадки Crazy

# 97
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet
Много хубави новини Hug
Аз сега се прибирам ходихме на доки и се оказа, че беба се е завъртяла странично, преди 9 дни беше се приготвила да излиза с главата напред а сега Cry Такъв рев му дръпнах, понеже докито ме наплаши, че се съмнява да се завърти вече, ако и другата седмица е така щяли сме да правим секцио Sad Аз пък не искаммм, толкова се борих да не ме режат и сега изненада. Все си мисля, че има време да се обърне термина ми е на 23 окт. newsm78 Ама тя толкова категорично ми звучеше, знаех си, че е фен на секциото ама аз ще се опъвам пък. Тя така се запали, че и дати ми предложи, бърррр. Ох момичета стискайте ми палци да се обърне моята ината беба, толкова съм се притеснила Praynig
Иначе добрата новина е че много шишава става вече е 2800 за 10 дни е станала +600гр. така ако наддава ще стане едно малко слонче Heart Eyes
Утре няма да мога да дойда на лекцията, че съм много разстроена и не ми се излиза никъде. Весело изкарване Hug
хайде от мен лека вечер и до скоро Hug

# 98
  • Откъм Варната
...Аз сега се прибирам ходихме на доки и се оказа, че беба се е завъртяла странично, преди 9 дни беше се приготвила да излиза с главата напред а сега Cry Такъв рев му дръпнах, понеже докито ме наплаши, че се съмнява да се завърти вече, ако и другата седмица е така щяли сме да правим секцио..

Мисля че нямаш основани да се притесняваш, моя бебо се върти като хамав още не е решил как да застане, само дето боли при тия негови размествания, в понеделник на консултацията доктора ми каза че има време ще се намести Simple Smile

# 99
Докато ми направят един зъб и се появило още едно бебе:)
Честита ни първа мома:)) Валка,много радост да ти носи малкото човече!
Барабанке,какви са тия депресии, не се излагай да не искаш да излезеш от къщи щот бебчо се е врътнал нанякъде. Мен също ми казваха два пъти поред/в 6ти и 7ми месец!/ че седи странично-даже не било и седалищно,и ми точеше ножа. Сега ми го точи ако станем много дундави:)) Обаче, моята докторка  определено НЕ е почитател на секциото,ако няма показатели за него. Изчакай малко, нищо не се знае,щом за седмица-две се е врътнала настрани,след седмица-две може да си е на място. До 23ти има мнооого време. А пък ако се наложи..важното е да се роди здраво бебето,пък едното секцио някак ще се преживее.
 Днес си направихме много хубава разходка из Южния парк с мойта кръщелница и майка и, даже за късмет дъжда беше спрял и почти беше сухичко:)
 Хайде до утре на училището,ще се видим с който дойде.
 Ако някоя мама реши да ражда тая нощ и стискам палци да мине леко:)

# 100
Добрютру мами! Hug
Аз нали 4.30ч е "любимия час" напоследък, ако не лягам тогава-ставам Sad
Yany и Tedito_799-май обща болка ни тресе. Аз съм същата от 2-3 дни и влагалището ме боли дори и седнала и легнала, а изправя ли се  Sickчак ме подгони шубето-спестявам си дори ходене до магазина-ма то е и трудно. Уф и като си помисля, че има неща дето аз трябва да си ги свърша...
barabana, явно твоята доки верно е фенка на секциото, ама ти не се притеснявай от сега. Имам приятелки, които са изкарвали до термин без да се обърнат бебоците, насрочвали са им секциото, а в последната секунда са раждали нормално - в крайна сметка то бебето си знае кво прави, е -инатят се някои Joyкато мойто дето е обърнато от 2 седмици,а от вчера си мисля че не както трябва пак...До 23 имаш много време.
Стига съм дърдорила. После пак

...Иии, и от вчера влизам 300 пъти, ама не виждам наша Хера-кво и стана на тая жена-да я мързи?...или отиде да ражда? LaughingАйде, ще ми се , стискам палци!

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 05:56 от eli_gu

# 101
  • Стара Загора
Кой се чудеше за Хера?

Съобщавам ви че тази сутрин в 5,55 часа Хера е родила големият юнак Слави, 3,600 кг, 52 см.

Мама и бебчо са добре.

# 102
и тъкмо да пусна отговор и Лалка ме изпревари http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128544.0

Честит син на Хера , да радва мама и тате, да бъде много послушен

# 103
ЧЕСТИТО!
ХЕРКА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СЛАВИ, МНОГО ДА СЕ ГЛЕДКАТЕ И СЛУШКАТЕ И ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВЕДНАГА ТУК НА ОТЧЕТ!
newsm51

Ей, мами вижте как си знам аз кво става!

# 104
Хера, честита рожба! Много, много да ви радва малкият юнак, на теб бързо възстановяване и скоро да се връщаш и да разказваш!
Страхотна новина за рано сутринта! Дано днес се появят още бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт