Августовски бебета 2020 ! Тема 5

• 20 762
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Harista, направете си патешко магре оъ гърдите.
Аз вчера това вечерях. Мъжът ми го прави и ако искаш ще го питам за точните минутки на приготвяне на гърдите.
Ние утре сме си у нас с нашите, вдругиден на обяд в свекърите, а вечерта сме си тримата. За вечерта на Коледа съм взела един свински джолан и ще го изпека с кисело зеле.
Зс НГ ще правя руска салата.

# 121
Лайка, дай рецепта. Правил съм 2 пъти магре, но нещо не бях очарован от резултата. Аз  още се чудя дали в нас или  свекърва ми. Не искам никой. Изморена съм, но баткото ще се радва. Или ще поканя свекърите на обяд или на вечеря в тях за 1-2 часа

# 122
Ние със свекървата ще си поделим ястията за Бъдни вечер. Тъкмо направих сармичките, утре ще меся содената питка. Ще кача снимка на аранжировката, че доста се постарах тази година (нали за пръв път съм домакиня аз). Grinning

# 123
Хариста, 5 кожата се разцепва на ромбоиди. Подправят се гърдите със сол и пипер меланж.
5мин на тефлонов или чугунен тиган без мазнина от страната на кожата първо, 3мин от другата страна и после 8 мин в загрята на 180 градуса фурна.
Ако са тънички гърдите може и 4/3/8.
Стават фантастични Heart Eyes

# 124
Лайка, мерси. Аз на тиган съм ги правила. Все ме е страх да не станат сурови, а ние обичаме и месото добре сготвено. Ще пробвам както си писала, пък ако не стане идваме у вас н вечеря хахаха
Сега говорихме с ММ, че май ще отразим бабата на Бъдни вечер, Коледа да си е з а нас. Тъкмо да разделим подаръците, че баткото от толкова неща не може да се нарязва , а се превъзбужда само. Стига да няма коронясани (нови в тях) , че и прабабата да отбележим....за това бе обичам много празници. Не обичам много да ходя и да се събираме с родата.

# 125
Заповядайте Hug
 У нас фризера винаги е зареден с патешки гърдички, защото много ги обичаме и стават за бърза вечеря.
Имай предвид, че месото не трябва да е пресготвено отвътре, защото стават едни такива не жилави, амииии.... Абе не стават хубави като се изпуснат.
Иначе отвън кожата става хрупкава, а отвътре са меки и розови.

# 126
Ние ще сме у свекърите и на Бъдни вечер и на Коледа. Малко отмяна за малкия, че вече съм много изморена и имам нужда малко от почивка. С нашите ще сме на Нова година.
Лайка, както го описваш това магре ми потекоха лигите😃

# 127
Ние на 26-ти трябва да ходим при свекърите, защото не са виждали чудовището Северина отдавна. Не искам да ходя, много мразя свекървата, много проста жена е 😭 Освен това имам съмнения относно чистотата на апартамента им 😬 Няма да им давам да ми я подмятат. Само аз ли се изприщвам, когато хора различни от нашите и приятелките ми искат да ми погушкат чудовището? Просто аз самата не обичам много да ме прегръщат и докосват и ми е жал за детето. Примерно свекърите като са ми противни и не искам да я пипат и до сега успях да я опазя, ама май този път няма да успея 😩

Като казахте, че камерите ви винаги са пълни с патешко се сетих, че моята е пълна със замразена кърма, която накрая май ще ходи на боклука. Някой знае ли дали мога някъде да даря кърма? Сега с короната бях чела в темата за кърменето, че не позволявали на една майка да носи кърма за недоносеното си бебенце, което просто ми се вижда абсурдно. Та сигурно и да може, няма да може, но аз да попитам...

# 128
Никъде няма да ходим и никой няма да идва у нас и честно казано така ми е  по-добре. Не ми се ще да развалям режима на малкия. Покрай него май съм станала негостоприемна и не понасям някой да седи у нас повече от час. Няколко пъти ми се случва близки да идват да го видят, да ама не се сещат да си ходят като ревне и аз какво да правя го връчвам на майка ми да го носи в другата стая да не им реве.

# 129
  • Denmark
Ох, тегаво е с гостите и режима... Ние сега имахме гости и в 20:30 си го взех бебчо за къпане и после казах на моята приятелка, че вечерта приключи за мен и ще си лягам с бебчо, какво да правя като спи с цица в уста... Добре че поне е зима, че лятото хич не ми се ляга толкова рано.

Нашият е станал голямо мрънкало. При вас наблюдават ли се такива моменти? ... Дали е период, че направо изпушвам и не мога да се позная такава нервна. И то бебе да ме ядосва, направо ме е срам от мен си...

# 130
Аз не забелязвам гости да влият на малката. Тя си е по нейн режим де ама не я бъркат гостите. Като и дойде време за сън си откъпва където я свари съня. Шума вече не и пречи баткото я дресира. Вкъщи си е подвижен цирк и с гости и без гости все е шумно. Иначе празниците самички ще си ги караме. Имахме планове за 31 ви, че каката има и рожден ден тогава, но заради новия щам няма да стане. Много ми е гадно но какво да се прави.

# 131
Марая, аз съм по същия начин. Много започна да ме изнервя това мрънкане. Забелязвам, че вече от най-малкото и се ядосвам, после пък ме е яд на себе си. Ама той пък понякога наистина прекалява, пък и аз съм човек все пак, макар напоследък никой да не го отчита.

# 132
И ние в клуба с вечно мрънкащите. За 2 Мин не може да я оставя сама. Не се заиграва сама , а все някой трябва да е при нея, да й дрънка , да й говори, да й пее. Аз покрай преместването съм заета само с багажи, общо взето се виждаме само да се нахраним. През другото време е с баба си или баща си...ми не спира да им се усмихва и смее на тях, а при мен стои сериозна. Опитвам я всякак да ми се усмихне -изобщо , нито опит не прави. Почвам да се дразня!!! Ядосвам се,
Много се ядосвам, че така става. Детето да Не ми се усмихне , ми вгорчава деня 300х повече освен факта, че се местим по празници.

# 133
Ние на Бъдни вечер ще сме у моите родители, а на 25ти у родителите на МП. Да ви кажа честно никъде не ми се ходи. Такъв изнервен темерут съм станала, че дори себе си не мога да понасям, камо ли други хора (било то и близки).
Да не говорим, че слагам дундичка да си ляга около 20ч., та ще е чудо. Ще си имам превъзбудено бебе...

На сайта на "нани, нани, бебе" може според датата на раждане да се определи ориентировъчно кога са ревливите периоди. Ето при нас каква забава е:

Показва седмицата на бебето и реална дата.

# 134
Нашите мрачни дни са същите като вашите.
Ами по-склонна съм да вярвам, целия м.декември да ни е мрачен отколкото 3-4 дни. То няма такова чудо.

Общи условия

Активация на акаунт