🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 377
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 495
Гъмов и той възрастее Stuck Out Tongue Closed Eyes

На мен Неве ми харесва. На Ирина и личи, че и е пипано лицето. Няма лошо, но не може да се сравнява някой без интервенции, с такъв със.

# 496
Всеки страничен наблюдател виждащ за първи път Ирина и Неве ще даде 33 на Ирина и 58-59 г. на Неве!
Ехеее😂 хайде стига и измишльотини. Ирина изглежда на 42 (а по изказ на 142), Неве на 52.

# 497
Не,че ме дразни, но Ирина като говори има един поучаващ тон - предполагам, че е вследствие  и на четирите деца, които отглежда и възпитава! Не е лесно 4 деца да гледаш...

# 498
Ох, разсмяхте ме! Особено със столетничката по изказ Joy

Какво значение има дали е на 43 или 45 Simple Smile. Все е 40+. Да, опънато лице, опъната кожа, но дали е естествено!? Много се съмнявам. Не, че и това има значение. Щом иска и може да си го позволи финансово, нека се прави! Още понече, че и богат, преуспяващ и по-млад мъж трябва да пази.
Другата жена е на повече годинки, по-слабичка, театрална и киноактриса. Тя с ботокси, опънки и пр. екстреми не може да рискува. На нея лицето й е работният й инструмент, ако го блокира, край с кариерата й.
А и не знаем кой през какво е минал. Болести, проблеми с близки. Може и търсен ефект да е - спомнете си Рене Зелуегър как наддаваше и отслабваше за ролята на Бриджит Джоунс, Робърт Гиър (май) живееше на улицата като клошар и редица други, вживяваши се в образа на героя си.

Ама какви 4 деца отглежда Ирина!? Престанете и вие да повтаряте лъжите на "перфектната" майка Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 19:24 от птица

# 499
Неве я харесвам като актриса, преди 2-3 години я гледах на живо и въобще не ми изглеждаше така. Направо не я познах...сега е някак запусната, дори косата и ми изглежда небоядисана. Иначе като характер е голям сладур.
Ирина никога не ми е била особено симпатична, но тя е от типа жени, който се харесва, говори мило, готви добре, изглежда добре, отглежда 4 деца /поне за пред хората/ - жената мечта за всеки мъж. Иван си я обича и това я прави спокойна да успява в живота и да има самочувствие.

# 500
Tess, ако не беше жена на Иван нямаше да я дават по телевизора, респективно да я коментираме.
Докато беше Сарачинова, макар и да работеше в Междинна станция никой не я обсъждал.
Този Иван, може ли да ми светнете какво е тоолкова е, за мен си е никой.Голямо обожестваване.
Фагрито ако е прясна, се доближава ,ама не стига пресния калкан.Едно парченце фагри с кокал, зависи от къде е транжирана и доста престояла във фризер си е пълен булшит, само цената е космическа.

# 501
  • София
Фагрито лично за мен много наподобява ципура.

# 502
  • ВАРНА
Да - червена ципура....дано не е с толкова много малки кости като ципурата.

# 503
  • София
Неве може нарочно е така / небоядисана, прошарена../ за някоя роля във филм, който /ще/ снима Wink

# 504
Скрит текст:
Tess, ако не беше жена на Иван нямаше да я дават по телевизора, респективно да я коментираме.
Докато беше Сарачинова, макар и да работеше в Междинна станция никой не я обсъждал.
Този Иван, може ли да ми светнете какво е тоолкова е, за мен си е никой.Голямо обожестваване.
Фагрито ако е прясна, се доближава ,ама не стига пресния калкан.Едно парченце фагри с кокал, зависи от къде е транжирана и доста престояла във фризер си е пълен булшит, само цената е космическа.
Милионер и има власт в българските медии. Иначе няма какво толкова да се хареса у него.

# 505
  • Велико Търново
Е, чак 33 на Ирина....38-40години + 4 деца
Не са 4 децата ѝ, 3 са. Четвъртото е на Вихра и Иван. Това, че тя парадира, че гледа и него, не знам доколко е коректно.

# 506
Не съм яла фагри. Чувала съм, че е вкусна риба.
Друго се замислих - ние май плейтнатите (както се казва в друго любимо кулинарно-състезателно предаване) чинии, както и самото им плейтване, не видяхме. Как например раздели рибата? Как точно изглеждаше салатата от печените зеленчуци. Дъра-бъра надълго и нашироко в началото,  после набързо от птичи поглед по нещо на масата и това беше. Май само десерта ни показаха добре.
Ако грешката е в мен и аз съм се разсеяла и пропуснала нещо, взимам си думите назад. Ама внимателно гледах сякаш.
И всъщност право беше едно момиче по-назад. Уж много готви, уж много чинийки и купички поднесе, таханчета-маханчета, ама реално само две риби имаше. И десерт. Другото така - закачки Simple Smile

# 507
Не са 4 децата ѝ, 3 са. Четвъртото е на Вихра и Иван. Това, че тя парадира, че гледа и него, не знам доколко е коректно.
Казва се - три от нейната утроба, четвъртото е извънутробно Joy

Който е гледал Ирина в Биг Брадър, знае Joy

# 508
Чинията с рибата я показаха отдалеч и на мен лично всичко ми изглеждаше в насипно състояние.
Не е ли качила снимки във Фейсбук или Инстаграм?

# 509
Веднъж се загледах във Фаргито в Кауфланд, ама 25 лв за кило ми се видя много. Иначе е популярна в заведенията риба.

Общи условия

Активация на акаунт