🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 404
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 600
Да, за мазен, е мазен. Не знам подробности за глоба, но иначе топлата вода отдавна е открита. Той нищо ново не казва, само събира нещата на едно място тематично. Това са факти, за откриването на които никой от влогърите, които ги споменават или дори издаващите ги в книги (виж за това май някакви авторски права трябва да му се търсят), нямат принос.

Ето тук бърз преглед на повечето му изцепки: https://youtu.be/Js5cNdDa7Q8
Сега се сетих и за скритата реклама на сайт за залагания. 🤢

# 601
Ооо, махленски номера. Отабонирам се! 😒

# 602
Изобщо нямам идея коя е Дения, Слави Клашъра ми е доста неприятен персонаж... 🤔
Пф, не съм само аз значи Hands Plus1
И за двамата, но най-вече за Клашъра

# 603
  • София
Наистина - поканили са нормални хора, ще вземат да ми залипсват плеймейтките и инфлуенсърките Wink
Шшт! Да не чуят...Joy

# 604
Хм, този Слави не го знаех кой е - сега си пуснах видеото и се сетих, че май неговите книги бяха сред най-продаваните книги в България. Споменават се от време на време и в темите за книги. Аз не бих си ги купила, защото си имам немалко книги за мистерии и не виждам защо трябва да купувам точно пък неговите - едва ли ще ми предложат нещо ново и различно...

# 605
За предстоящата седмица само Дидо и Димо са ми известни. За другите пълен мрак. Дано не се появи съпругата на Дидо, че като се сетя, колко са влюбени и се обичат ме втриса.

# 606
Да, за мазен, е мазен. Не знам подробности за глоба, но иначе топлата вода отдавна е открита. Той нищо ново не казва, само събира нещата на едно място тематично. Това са факти, за откриването на които никой от влогърите, които ги споменават или дори издаващите ги в книги (виж за това май някакви авторски права трябва да му се търсят), нямат принос.

Ето тук бърз преглед на повечето му изцепки: https://youtu.be/Js5cNdDa7Q8
Сега се сетих и за скритата реклама на сайт за залагания. 🤢

Ахаха, мерси, tuali. За пръв път гледам влог от 30 мин. Много се смях с Любомир, но Славчо ми опротивя преди да го познавам, виртуално, естествено. Smiley Мазно момче ми се вижда и харизма не откривам, загадка е какво виждат децата, но не ми се гледат видеата му.

# 607
Другата седмица я пропускам - не са ми интересни!

# 608
  • София
Разбрахме. Но самата тава, която се коментира, мисля е от времето на баба ѝ.
А тя в нея сложи друга тава. Та затова не ми толкова важно.
Ако някой има такива стари и неугледни тави -  ги накиснете в топла вода, в която се разтваря таблетка за съдомиялна.
И после в съдомиялната на дългата програма. Ще светне.
Имам почерняла 35 -годишна алуминиева тавичка, от тези тенджери с електрическите капаци, от едно време, ами нея ще я оправи само пясъкоструйка, ама и това ме съмнява.Но най-вкусната мусака и пиле или свинско с ориз стават в нея.

# 609
О, аз имам такава - в нея си варя един път в годината сладкото. Успях да я изчистя преди години/ наследство ми е на вилата/  - не знам обаче с какъв препарат. Опитай с обезмаслител, защото аз често го ползвам и е много вероятно да е било с него!

# 610
И аз имам даже капакът ѝ работи. Само ѝ загубих чашката за кекс.
Това ми беше първата тенджера плюс пържолник, стражишки преди 100 години.
Тоя Слави най - малкият ми син го следи, та от него знам за Слави.
Певачката сефте я чувам.
Е поне има нови хора, за които да си клюкарстваме. 😁

# 611
Аз също не се впечатлявам от захабени тави и тенджери. И да, те са точно захабени от годините ползване, не са мръсни, с недоизмито загоряло по тях. А почистването сигурно е възможно с разни силни препарати и разредители, но дали е безвредно! От свекърва ми знам, че яко търкане с дървесна пепел върши работа, ама чак пък толкова. Ако гледате Джейми Оливър, не може да не ви прави впечатление какви стари и поочукани съдинки ползва. А може и нарочно да са произведени такива, не знам, важното е, че старото и автентичното е модерно.
Аууу, в старите електрически тенджери какво хубаво кисело зеле ставашее Heart Eyes

Изгледах последния епизод - големи прегръдки, големи целувки, голямо бляк беше. Не само защото сега не е редно толкова мляскотене на чужди хора, но и по принцип!
Иначе й харесах къщата, котката, готвенето, менюто, домакинстването на масата, подаръците.
Само дето и тя не можа да избяга от хипнозата на великата, световна, светА майчица Ирина No Mouth Съвсем им е промила мозъците на хората тази жена! Какво нещо е силата на демагогията. Как беше по Гьобелс - една лъжа, повторена сто пъти, става истина... Ще рече човек, че е първата и единствената майка на света Rolling Eyes Пф!

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 16:38 от птица

# 612
Аз много не се впечатллих от мръсните тави, обаче от тая котка ми се обърна стомаха. Не остана нищо не облизано от нея. То в тенджера ли не беше завряна, отгоре върху тавата на десерта ли не се въртошини, после в кисията със сланина....Отвратително и гнусно ми беше от там на сетне всичко, колкото и вкусно да е било.

# 613
  • София
Слави Клашъра е мазен и не е морален стожер Grinning, обаче какви по-големи идиоти и селяндури намира синковецът да гледа, на техен фон Слави е висока топка. Grinning

# 614
  • софия
И майка ми има емайлирани тави, но нито една не изглежда като тази на Неве. Аз от около 15 г. ползвам една бяла, но и тя не изглежда така. За да изглежда емайлирана тава по този начин, проблемът не е във възрастта и честотата на ползване. Петната от това изглеждат по друг начин.

Единствено заради Димо Алексиев ще гледам следващата седмица. Миналия път беше полутрагично, но симпатично. Пристрастна съм.

Общи условия

Активация на акаунт